- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
Ha magyarral kéred is rá lehet később mókolni az eredeti szoftvert, ha jól gondolom. Visszatenni viszont már nem biztos hogy a szervizben is megcsinálnák.
A legjobb az lenne ha megkérdeznéd az Eustockot, hogy csinálnak-e majd frissítést is, mert az engem is érdekelne
[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Most veszek éppen Redmi 3 prot és dilemmázok milyen szoftverrel vegyem.Magyar vagy gyári?Ha a gyárival rendelem akkor megkapom majd ezt a MIUI 8 frissítést én is?Ha magyar szoftverrel akkor nem?
Lehet full hülyeséget kérdeztem sorry,de persze itt vagyok a topikban egy ideje és az utolsó percekben rendelés előtt jönek a hülye kérdéseim.Köszi!
[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
SirAlo
aktív tag
válasz ghost364 #6593 üzenetére
Fastbootal felmegy unlock nelkul is
Amugy en felraktam, a google playt is, de viszont nem telepit fel semmit se a play storebol, ranyomok hogy install, accept es utanna nem tortenik semmi... pedig miutan felraktam a gappsot meg kulon leszedtem a legfrisebb playstoret apk mirrorrol
[ Szerkesztve ]
-
ghost364
senior tag
Látom itt a MIUI 8, ki is szeretném próbálni. Mivel még gyári a telefonom, adott a kérdés, hogy BL-t hogy kell nyitni? Elég hozzá a MI unlock? (Most jött meg az SMS) Vagy kell hozzá a china dev rom is?
-
Geri0325
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy veszek egy ilyen telefont a vernee thor helyett.
Lehet a telefonnal más telefonokat tölteni?
Tényleg olyan döcögős egy-egy játék mint a YouTube-os videókon?
Nem akarom elhinni...Ja és az infra adatbázisból dolgozik vagy tanítható?
Köszönöm előre is a válaszokat
Motorola RAZR V3-->Samsung Star 2-->Samsung Monte S5620-->Samsung Galaxy i5(Smart Corby)-->Sony Xperia X10-->Nokia Lumia 520-->Lumia 535+Lenovo A7-10F-->Honor 4C+HP Pavilion x2 10-->Xiaomi Redmi 3
-
Mateosz
aktív tag
válasz Mateosz #6529 üzenetére
Bluetooth
Továbbra sem "csatlakozik", látja a többi eszközt általában, olykor sikerül a párosodás is, de nem jelzi, hogy kapcsolódott volna.
Ennek ellenére sikerült bt-on átküldenem egy fényképet gond nélkül mind a win 7 laptopomra, mind a 3 éves 4.2-es androidos mobilomra.
A headsetet élesben még nem tudtam kipróbálni, mert a "hang" sim-em még nincs kicserélve megfelelő méretűre, most csak "adat" sim van a Redmiben. Meglátjuk..
*** Be prepared! ***
-
zeno79
őstag
válasz Viktor0610 #6582 üzenetére
Egy Note3 Pro ugyan ennyibe kerül, az nem jobb vétel? A kamerája jobbnak tűnik, igaz, csak 2/16 gb.
üdv, Zsolt
-
MODERÁTOR
-
zeno79
őstag
Fényképek minőségével ki mennyire van megelégedve? Főleg azok véleménye érdekelne, akik a telóval örökítik meg a legtöbb eseményt...
Mennyire mossa el festményszerűen a részleteket? Redmi 1S-el ez volt a legnagyobb bajom, el is adtam.üdv, Zsolt
-
MODERÁTOR
-
zeno79
őstag
Mennyiben tud többet a PRO? Ér tizenezret az ujjlenyomat-olvasó? Sehol nem találtam összehasonlítást a két készülékről.
Ja, most látom, 2/16 illetve 3/32 a PRO javára? Ez a különbség? Kamera, akksi, IrDA, minden másban egyezik?
Így már értem.[ Szerkesztve ]
üdv, Zsolt
-
Narakh
senior tag
Valamikor a napokban rendelem majd meg a PRO-t. Ha gyári szoftverrel kérem - jó lenne a frissíthetőség -, angol nyelv mellett is tudom telepíteni a magyar Google billentyűzetet, illetve meg tudok adni európai idő- és egyéb formátumokat?
Bocs, ha amatőr kérdés, de csak futólag használtam Androidot.
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
hevizms
addikt
válasz Viktor0610 #6572 üzenetére
Köszi.
Már azt hittem valami egyéni mentési módszered van.
A teljes backupot természetesen én is ismerem[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
válasz hevizms #6570 üzenetére
Biztonsági (teljes backup) mentésre gondolt szerintem, ha baj lenne, vissza lehessen állítani a most futó rendszert.
(#6566) Viktor0610:
Mind sima hátlappal van, minta nélkül.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
hevizms
addikt
válasz Viktor0610 #6560 üzenetére
Szerinted az átállással megszúnnek a beállitások meg minden?
Kicsit részleteznéd mit és hogyan mentesz TWRP-vel a MIUI 8 telepitése előtt? -
hevizms
addikt
válasz Viktor0610 #6566 üzenetére
Nem sajnos pedig nekem is jobban tetszene,bár nekem is tokban van,de akkor is.
-
MODERÁTOR
Most nézem meg jobban, a fekete/szürke Pro hátlapja nem kapott olyan mintát, mint a simáé?
Nem mintha nem védeném tokkal, de azért jó ránézni, mikor a Nillkin lekerül róla...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
menledge
senior tag
Elérhető a PRO!
-
MODERÁTOR
válasz CoolBoy323 #6556 üzenetére
Közvetlen, a frissítés előtt elvégzett TWRP mentéssel várom a holnapot!
Xiaomi 13T
-
Maximum1
őstag
Remélem benne lesz a magyar fordítás.
-
hevizms
addikt
-
-
CoolBoy323
nagyúr
Holnap pentek
Izgultok mar???
-
Orlin
addikt
Miért lesz?
A sima Redmi 3 van feketében?Én azt nem találtam.De amúgy tényleg abban lenne a legjobb.Az arany meg nem is tudom.De amint nézem a tokok meg a sima Redmi 3 hátlap mintázatát kapták?LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
EUSTOCK:
Xiaomi Redmi 3 PRO okostelefon
Beérkezés: 2016.06.16 Csütörtök (esti órákban)IPAKY tokok is fent vannak már hozzá!Csak még mindig nem tudom arany vagy szürke legyen?!A szürkéhez gondolom szürke tok kellene.
[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Ha jól értelmezem MIUI 8-t abban az estben tudok majd a telóra felrakni (mivel az enyém az Eustock-tól van), ha előbb nyitom a bootloader-t s felrakok rá egy hivatalos Rom-ot. Na most az a bizonyos hivatalos rom tud vajon magyarul?
-
Orlin
addikt
válasz Atomgeszi #6545 üzenetére
És akkor a felső adapterhez hasonló lesz benne.Amit videóban írnak akkor hülyeséget ,az kavart meg.
Még egy kérdés!Én nem kérem hozzá majd a magyar rom-ot.De akkor nem lesz rajta a google play.Az össefogalóban van egy ilyen rész "Google szolgáltatások telepítése:
Gyári kínai romra google szolgáltatások telepítése (google installer): [link] vagy [link]"
Az itt írtak alapján lesz majd rajta play store?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Ma vettem észre - tehát lehet, új korában kifogástalan volt, de most, egy hónap elteltével lett egy pixelhiba. Még egy hónap és karcos lesz az oldala. Még 8 év és széthullik egy múzeumi restaurátor kezében. Miért veszel egy ilyen olcsó szart, miért nem lehet minőségi Samsung és iPhone készüléket venni?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Régóta követem a híreket és lassan,ha már kapható lesz az eustock-nál a Redmi 3 pro akkor meg is veszem.Ma nézegettem videót,de nekem az adapternél még nem is tűnt fel a csatlakozó!Nagyon laikus kérdésem lenne!De ezzel a fejjel tudom én csatlakoztatni itthon áramforráshoz?A mostani Sonymnak "kerekebb" ilyen a töltő feje:
A Redmi-nek pedig ilyen:
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
SirAlo
aktív tag
válasz Viktor0610 #6537 üzenetére
Webshopos rom alól is ? Redmi3-ra cask kínai developer van
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #6537 üzenetére
Webshopos romra nem lehet feltenni, oda először fastboot rom kell download módban.
(#6536) SirAlo:
Egyszer igazán elolvashatnád már: [link][ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MODERÁTOR
-
SirAlo
aktív tag
A webshopos romok alól felrakható simán az updaterből a developer Rom ? Vagy csak mókolással lehet felrakni ?
" Letöltés után a telefon belső memóriájába kell bemásolni. Az Updater appot megnyitva kell feltelepíteni, mégpedig úgy, hogy a jobb fenti sarokban, a három pöttyös ikonra kattintás után a menüből a "Choose update package" pontot választva kell betallózni a ROM-ot. "
-
Mateosz
aktív tag
-
Mateosz
aktív tag
válasz xabolcs #6531 üzenetére
Köszi xabolcs, megtaláltam! (Mountban kell kivenni a pipát, hátha más is keresi).
Újraindításkor kiírja, hogy:
Disable stock recovery replace during system boot.
és megkérdezi:
Disable stock recovery replace now?
[Do not disable] vagy [Swipe to Allow Disable](az angolt értem, a(z android) tudás hiányzik néha, ezért kérdezek)
*** Be prepared! ***
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Miui 8 várható redmi 3-ra is?
-
xabolcs
őstag
válasz Mateosz #6529 üzenetére
Ha nem erted az angolt, akkor tedd at magyarra, azzal hatha jobban szot ertesz.
Ez a beallitas segit neked, hogy a zart boot loader-es telefonodon ne modositsd a /system particiot, azaz ne vagd tonkre szoftveresen a telefont. Hiszen a modositott /system particio megakadalyozhatja a telefonod indulasat.
A beallitasokban keresd meg a szobanforgo /system particio modositasat, s engedelyezd!
/system particio modositasanak engedelyezese utan mennie kellene SuperSU telepitesnek is.
[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Mateosz
aktív tag
Sziasztok!
2 hibába botlottam, tudnátok segíteni?
Bluetooth
Redmi 3 Pro-n nem megy a bt. China Stable Rom, BL nyitva. A bt headset-em szerettem volna kipróbálni, de nem is látja... A Redmi 3 Pro a régi telómat (Jiayu G3S) és a laptopomat is látja, a telóval próbálkoztam ezután, párosodtak, de azután nem tudtak összekapcsolódni. Amikor a R3P-ról próbáltam csatlakozni, akkor a G3S kiírt egy hibát:
Network Access Points service of [telefon bt neve] is unavailable
Erre rágugliztam többféleképpen (meg aztán bt miui, meg bt android), de nem találtam megoldást.
Töröltem a bt share app data-ját, újraindítottam a telót, de nem segített.(időben ezután próbálkoztam a root-tal)
Root
BL-t nyitottam, Multitool-lal feltettem a TWRP. Újraindítás után ez a képernyő fogadott (illetve nekem kínaiul jelent meg, aztán átkapcsoltam angolra) KÉP. Mivel csak Criminal017 leírásában találkoztam ezzel a lépéssel, így én is azt tettem ami ír (never show pipa, keep read only). Ezt jól csináltam? (amúgy ezt a beállítást elmagyarázhatnátok, hogy mire vonatkozik, mit is jelent, mert nem olvastam még róla, pedig bújom már a fórumokat 1-2 hónapja)
Utána beállítottam TWRP-ben az időt (GMT+1 és DayLightSaving vagy mi).
Utána MultiTool-lal próbáltam rootolni, de Cancel: error hibaüzenetet dobott.
Mit csináltam rosszul? Hogyan rootoljam a telót? (később EU Stable-t szeretnék feltenni)Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
*** Be prepared! ***
-
Raruh
tag
Ooo ezek szerint én vagyok túlkomplikált, azért nem ért meg senki.. Nagyon jó, hogy másnál lehet venni pixelgaranciát, manapság már túl nagy elvárás, hogy egy telefon, vagy bármilyen eszköz hibátlan legyen új állapotban? Ezért vagyok kíváncsi az eladó hozzáállásár, hogy mit tud rá mondani. Ha semmit, akkor eladóvá válik...
Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
Raruh
tag
válasz Viktor0610 #6521 üzenetére
Képernyő mentésen nem látszódhat a pixel hiba, mivel az maga a megjelenítő hibája. Délután próbálok lőni róla képet másik telóval. Tisztában vagyok a ténnyel, hogy van garanciám, itt inkább az a kérdés, hogy garanciális hibának számít-e. Hallottam már több embertől is, hogy 1 rossz pixel miatt nen cserélnek, csak 10+ (de ez nem EU...-ra vonatkozik, sőt nem is telefonra.)
-
gerii
addikt
Most vettem észre, hogy 7.3-as Miui-t írnak a Pro leírásában Eustocknál. Alatta a spec-ben mondjuk 7.1 van, de hátha
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Raruh
tag
Help mí skacok! Eu... tól rendelt telefon, az ő romjukkal, mókolás nélkül. Ma vettem észre mikor kapcsoltam be a telefont, hogy a fekete képen egy rút kiskacsa világoskéken világít. Sajnos rendszeren belül is ez van. 1 hónapos a teló. Valami lehetőség van ennek az orvoslására, vagy no gari, szóval adhatom elfele?
-
borsodika
őstag
válasz nobiand #6517 üzenetére
Az általuk forgalmazott xiaomik esetében eddig úgy volt, hogy lehetett kérni az általuk elkészített rommal ami teljes értékű, magyar nyelvű és minden napos használatra ajánlott, vagy lehet a gyárival kérni amiben nincs google play, magyar nyelv stb.. Szerintem ennél a készüléknél is így lesz. Ha a magyar nyelvű sw-vel kéred akkor bekapcsolod és használod. Nem kell állítani semmit, és kínai app mentes.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
MODERÁTOR
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Redmi 3 Pro-t szeretnék az Eustock-tól rendelni. Nem értek a romolgatásokhoz, és ilyesmikhez.
Ő általuk forgalmazott telefonok kínai app mentesek? Kiveszem a dobozból és tudom is használni?
Esetleg kell valamire figyelnem/beállítanom, hogy rendesen működjön?
Elnézést a tudatlanságomért, csak még nem volt ilyen telefonom. -
hevizms
addikt
válasz Viktor0610 #6509 üzenetére
Persze.Nekem már a harmadik teló is nyitva 1 kéréssel
[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
Kerni kell engedelyt!
Csak Mi account kell hozza! Es sztem nem is kell 100%-osnak lennie.
Engedelykereskor nem is muszaj a Mi fiokhoz tarsitott / sajat szamodra kerni a megerosito SMS-t.
Ha meg mar megigenyelted a jogosultsagot, akkor pedig csa a MiUnlock program kell.Nem teljesen tiszta nekem az elso hozzaszolasod. Kertel mar nyitast?
miui.hu: Bootloader nyitása - "Couldn't Verify Device" hibamentesen
[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #6509 üzenetére
Sima liba.
-
MODERÁTOR
-
xabolcs
őstag
Nem szeretem a szoftvereket.
Epp azt szamolgattam az otodik napon, hogy talan kibirja a telefon tiz napig tolto nelkul ... aztan egyszercsak foltamadt a wakelock mumus es nem hagyta annyiban. Amit eddig ot nap alatt evett meg, azt most megette ket nap alatt.
[ Szerkesztve ]
-
toompa
őstag
válasz fireman123 #6502 üzenetére
A B8-as a 900mhz. Spemall leírás szerint van benne.
-
trebrona
nagyúr
Ugyanazt az acc-ot használd ezen a telefonon is! Ha megjön az engedély nyithatod.
Szerk: ahogy xabolcs is írta, ha már nyitottad a másikat, akkor vársz egy hónapot, aztán mehet.
[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
Wallpaper Carousel / com.mfashiongallery.emag / MiGalleryLockscreen.apk programot tiltsd le valamilyen segedprogrammal.
A zarkepernyo gyorsgombjait nem tudod valtoztatni. A xiaomi.eu-s fiuk atirtak, hogy a baloldali a tarcsazo legyen, de abban a rom-ban se tudod konfiguralni.
(#6505) wocsok
Siman csak raprobalsz nyitni MiUnlock-kal!
De lehet, hogy varnod kell egy honapot a legutolso telefonnyitasod ota.[ Szerkesztve ]
-
fireman123
őstag
válasz szociologus #6495 üzenetére
Köszi az infót ....írtam tegnap "eustock"-nak, azt ígérte megnézi hogy van-e 900-as frekvencia az általuk fogalmazásra kerülő 817-es modellben (ebből gondolom, hogy valahogy csak meg lehet ezt nézni )....még nem válaszolt. Jó lenne ezt biztosra tudni, mivel én is Vodás vagyok (és nem akarok szolgáltatót váltani) és kisvárosban lakom.
Egyébként ha esetleg a 900 MHz hiánya miatt nincs 3G, akkor ez csak a mobilnetben hátrány vagy a telefonálásban is?[ Szerkesztve ]
-
wocsok
tag
Nem tudok kérni boot nyitást, mivel a Redmi 3-at cseréltem pro-ra(a simára kértem unlock-ot) most ugyanazzal az accounttal nem fog menni az igénylés a pro-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Gitáros topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- SSD kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...