Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cucus
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten jött meg a telefonom az eustock-tól (Redmi 3 PRO). Én is tapasztaltam ezt az újraindulás dolgot. S nem kér pin-kódot mikor visszajön.
Nekem az átlagnál melegebbnek is tűnik a telefon hátulja, de megy gps, plusz 1-2 app, meg ugye iszonyat hőség volt mostanában. Eustock ROM van rajta, de bootloader nyitási kérelmet elküldtem már. Felteszek egy xiaomi.eu ROM-ot, vagyis tervezem. Én is lementeném TWRP-vel a mostanit. Ez akkor lehetséges?
Akkuhasználat szerintem jó, de egy kicsit zavar, hogy az akkumulátor használatnál ellenőrizve a grafikont, sokszor teli csíkkal szerepel a felébresztés, pedig nem használtam a készüléket és kilőttem az alkalmazásokat. Most akkuhasználati profilt váltottam, kíváncsi vagyok mit mutat majd.
Összességében szép és gyors telefon, nagyon örülök, hogy szert tettem rá! Sokat olvasom a fórumot, mindenkinek köszi, hogy leírta tapasztalatát, tényleg rengeteg hasznos infó van!
A kérdésre köszi a választ előre is!
-
laracroft
senior tag
Próbálom megjeleníteni a youtube appom képét a tévémen (Samsung LE37C650), de nem jön össze. A tv látszik a hálóban (nem wifis).
A samsungos app-al meg tudom jeleníteni a saját képeimet, videóimat.
Az Allconnect progival is próbáltam, de meg sem mukkan...
Próbáltam a beállításokban a "Vezeték nélküli megjelenítő beállításait", de ott meg sem jelenik a tv (gondolom itt a tv wifi nélkülisége miatt).Ti mivel csináltok ilyet?
xaomi.eu. MIUI7 ROM (v7.5.1) root-alElőres is köszi
-
trassher
addikt
Megérkezett a nillkin frosted shield és a 9H üvegfólia. Könnyű volt felrakni nagyon, csomagban minden van ami kell. A tok is tökéletes, nem csúszkál az ember kezében a telefon mint nélküle. Négyezer párszár forintot és 2 hetet bőven megért.
-
sajo13
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lehet, hogy a Redmi 3-ba is többféle kameramodult tesznek(kameralottó), már a Redmi 2-ben is minimum kétfajta volt. Ráadásul ott az egyik nem is fókuszált rendesen távolra, sok kameracsere volt gariztatásban.
-
válasz
tothmaxy182
üzenetére
tothmaxy182:
Nekem már a simával sem volt bajom.
sityupityu:
Akkor lehet, csak jobban kiismertem a kamerát, de nekem úgy tűnt, hogy nagyobb százalékban ad élesebb képet, mint a sima.
(Lehet, csak én lettem ügyesebb.
) -
hevizms
addikt
-
fecs
senior tag
Milyen ROM van most rajta? Ha China stable, akkor az updater alkalmazással a belső memóriából tudod felrakni a developer ROM-ot. Utána mehet a BL nyitás.
Én is ezt a metódust követtem, amit te írsz. TWRP felrakása kicsit nehezebben jött össze, mint ahogy az összefoglalóban szerepel.
Kaptam tippet itt a fórumtársaktól (
trebrona), belinkelem neked is.
6815-ös hozzászólás Williamgrant-től -
tboldi
nagyúr
Sziasztok!
Megunva a Windows Phone-t (Lumia 640 LTE), a
maitegnapi nappal én is Redmi 3 Pro tulaj lettem.
Nem vagyok kezdő androidos, sőt, több ismerős arcot/nevet is vélek itt felfedezni még a ZTE Blade-es érából, vagy a dual SIM-es telók topikból, de akár a WP-sekből is.
Rögtön az elején kérdeznék is egyet. Szeretném rootolni, elolvastam az összefoglalót, picit vissza is kerestem a topikban, de azért, hogy 200%-ig biztos legyek benne, inkább felteszem: ez a helyes műveleti sorrend?1. Kérek BL nyitási engedélyt (ezen már túl vagyok).
2. Miután megkaptam, fastboottal felteszem a china stable romot.
3. Nyitom a BL-t.
4. Felteszem a TWRP-t.
5. TWRP-ből felteszek egy EU-s romot.
6. Végül jöhet a SuperSu.Gondolom, hogy már többször is ki lett vesézve, ezért megelégszem egy igennel is, ha jól írtam.

előre is! -
¤Envy¤
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nagyon nem értek ehhez... de tényleg, kicsit sem.
Így megkérnélek téged, vagy akár mást, akinek van türelme hozzám, segítene nekem PÜ-ben, hogy ezt hogyan tudom megejteni? Megköszönném.
-
littlelion21
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszönöm

-
¤Envy¤
aktív tag
-
Maximum1
őstag
Extreme digitálban van pro, elvileg ott kint lehet demóban, kinézetre csak a hátlapja más.
-
fecs
senior tag
Én nem tudok olyan boltot, ahol ki lenne állítva. Cáfoljon meg bárki, ha van ilyen hely. Mintha Kínában is csak most indulna a Xiaomi shop.
-
Munkas
aktív tag
Jelszó és ujjlenyomat menüben megadtuk a feloldó mintát, de mivel ujjlenyomat azonosítást nem akartunk, ezért abból kiléptünk.
Lehet, hogy ezt nem kellett volna. A mintát meg is jegyezte, ujjlenyomatot sem kér, viszont azóta a „Jelszó és ujjlenyomat” menübe lépve lefagy, aztán közli, hogy „A(z) Beállítások alkalmazás sajnos leállt.”.
Így nem lehet már módosítani.
Van ennek a kezelésére valami megoldás? -
ovics
senior tag
abban valaki tudna segíteni hogy hol tudnám megfogdosni, megnyomkodni vásárlás előtt?
-
razzorr
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére

+(#8980) trassher
Igen volt az is, most meg Lumia 640,amiről menekülnék már. Nem a szívem csücske az android,de úgy elbaxarintották a w10-et,hogy szenvedjen vele tovább az,aki szereti szívatni magát.
Te akkor első kézből ismered a két rendszert. Egy bővebb összehasonlítást tudsz esetleg írni, akár priviben is. Köszi. -
válasz
littlelion21
üzenetére
Itt tudsz venni.
-
trebrona
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Így van, sem kamerában, sem összeszerelés minőségében nincs különbség. Csak a placebo.

-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mi vettünk még egy telefont (pro), mert az asszonynak nagyon megtetszett az én sima 3-as készülékem.
Én semmi különbséget nem látok a kamerájuk között, hogy bármennyivel is élesebb képet csinálna a pro mint a sima.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
razzorr
üzenetére
Én azt szoktam javasolni mindenkinek, vegye meg bátran, mert jó telefon.
Használja a rommal amivel kapja, mindaddig, míg az a rom kiszolgálja az igényeit.
Ha majd baj van úgy is jelentkezik, aki ért hozzá megmondja, hogy esetleg orvosolhatja-e rom cserével.
Elég akkor elgondolkozni, utánajárni, tanulni...
Egy dolgot érdemes megtenni. Már most megkérni a BL nyitási engedélyt. [link] másik telefonhoz készült, de a BL nyitás engedélykérés ugyanaz...
Hogy ha esetleg megjön a kedv (vagy a szükség visz rá) mókolni, ne akkor kelljen várni. -
razzorr
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Nos,mostmár értem a lényeget,köszi. Nézzétek el nekem,sok évnyi wp van mögöttem. Nem vagyok az a buhera alkat

Csak venni akarok egy használható droidot, az meg hogy mit hoz a jövő buhera ügyben,még nem tudom. Lehet megjön a kedv.
Csak megerősítést akartam h.használható e pl.az eustockos belenyúlás nélkül. -
Upo
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Szerintem csak emergency módban flashelt, nem pedig nyitott bootloaderes. A héten nincs itthon a lányom a telefonjával, ha valaki bemásol egy kimenetet fastboot módból egy
fastboot oem device-info
parancsra eustock rommal akkor okosabbak leszünk. -
Milestone2
nagyúr
Szerintem részemről zártam a témát, ami már inkább egy cég reklámja. Mindenki használjon, ami neki tetszik.
Motofi: Tudtommal custom romról nem lehet nyitni. Az pedig custom. Vissza kell tenni a megfelelő gyári romot. Azzal záródik a BL. Majd megkérni az engedélyt. Utána hivatalosan nyitni. Majd mókolni amit akarsz.
-
motofi
aktív tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Akkor az eusctokos romra kérek nyitást és mehet fel rá más ami már frissülhet is? Lehet naiv kérdés?
-
Surda-
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
A sosem frissülő hulyul be? Én mindig a frissítésektol előjövő hibakról olvasok a különböző topicokban.
-
Milestone2
nagyúr
Ezt a kérdést nem értem. Bárki nyithat, aki kér a Xiaomitól engedélyt.
Vagy ez R3-ra nem igaz?
Razzorr-nak azért írtam, amit írtam, mert ő olyan telefont szeretne, amit megvesz, nem kell mókolni, nem kell a "belsejébe" belenyúlnia, csak használni. Nem azt írtam, hogy nem lehet hivatalosan BL-t nyitni... -
motofi
aktív tag
válasz
Milestone2
üzenetére
A bootloadert hivatalosan nem tudjuk nyitni? Akkor örökre itt ragadtunk?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
razzorr
üzenetére
Akkor még egyszer leírom más szavakkal:
Ha olyan ember vagy, aki megelégszik azzal, hogy vesz egy telefont és SOHA az életben nem akarja frissíteni a szoftvert, illetve ha bármiféle hibával találkozik majd a használat során (mert azért valljuk meg egy soha nem frissülő android rendszer azért be tud hülyülni rendesen) akkor az egyetlen megoldásod a Factory Reset legyen, akkor tökéletes az Eustockos ROM.
-
razzorr
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Kb.ezeket amiket írsz. Lesz valami hátrányom a nyitott bootloader miatt? Vagy egyéb miatt? Csak amiatt kérdezem h.egyszerűen használni akarom,minél kevesebb piszkálással.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
peestike
üzenetére
Tessék megkérdezni a Webshopot! Az a legtisztább.
A RN3-nál pontosan kiemelik a weboldalon. R3-nál nem.
De logikai alapon, annak kell lennie, hiszen ezt írják:
"...Android 5.1 Lollipop, Google Play támogatás
MIUI7.1 felület, magyar nyelv támogatott..."
Tudtommal nincs ilyen gyári ROM. Ergo nyitniuk kellet valahogy a BL-t.
De nem hivatalos módon van nyitva, azt minden visszazárja és elég nagy a féltégla veszély. -
hatragyi
tag
Sziasztok,
Aki .eu romot használ, megnézné nekem, hogy EZ A PROBLÉMA ott fennáll-e? Köszi! -
liskov
tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Kicsit erősen fogalmaztam, bocsánat.
Szóval maga a ROM nagyon jó. Hivatalos, nem mókolt, heti update-el (vagy havival, ha stable), ráadásul stabil, még egyszer nem volt vele gondom.Viszont az angol fordítás helyenként igencsak hiányos benne. Remélhetőleg a Global telepítésével ez majd megoldódik a héten, vagy a jövőhéten.
-
peestike
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Ezt most olvasom először, hogy nyitott a bootloader az eustock készülékein?
vagy félre értelmezek valamit?
Ismerősnek onnan jön, aztán ha így van akkor mehet a twrp meg a magyar miui 8?
Néhány nap spórolás a nyitási engedély miatt. -
-
elmouse
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Redmi3 Pro-t az eustock-tól. Veszett jó.
Két kérdésem lenne:
1. Beállítható, hogy csak ujjlenyomattal lehessen kioldani?
2. Alkalmazásokat le lehet védeni ujjlenyomattal?
Köszi!Közben visszaolvastam.

-
Sziasztok!
A kétkártyás működésről kérdeznék párat:
- ha az elsődleges SIM mellé egy csak adat kártyát rakok, akkor ki tudom választani, hogy melyik kártya adatforgalmát használja a telefon?
- ha telefonálok az elsődleges SIM-mel akkor közben a másik kártya adatforgalma megszakad?
- és ugyanez fordítva; ha megy a letöltés a második kártyáról, akkor nem tudom telefonálni az elsővel?
- ha csak egy SIM-et használok, akkor el tudom tüntetni a második SIM-mel kapcsolatos dolgokat a GUI-ról?Kössz!
-
tothmaxy182
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
És az összeszerelés minőségében érzel változást? Sok helyen olvatam, hogy a Pro jobban össze van rakva, és vastagabb anyagokból van a burkolata is.
-
-
Upo
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egyébként érdekes, hogy egyesek mennyire csodálkoznak a kínai értesítéseken/üzeneteken... Beregisztrálnak valami kínai szolgáltatásra (Mi fiók, Kuaipan, QQ, stb...), ahol természetes, hogy kínai nyelven folyik a kommunikáció, mivel kínaiak. Mégis milyen nyelven kéne jönniük? Tudom, meg kéne tanulniuk magyar üzeneteket küldeniük, vagy legalább a magyarított rom fordítsa le valós időben magyarra az összes beérkező kínai üzenetet...

-
Surda-
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor megérte a csere

Azt mondjuk nem is tudtam,hogy más a kamerája is. -
-
Surda-
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
És milyen a pro változat a simához képest,hogy érzed?
-
-
Milestone2
nagyúr
Minden megítélés kérdése.
Évek óta használom gond nélkül.
De természetesen nem kell egyetértenünk mindenben.
Van aki szerint használhatatlan a china ROm, van aki szerint nem.
Van aki szerint használható a webshopos ROM, van aki szerint nem.
Redmi3-hoz neked van tudomásod Global ROM-ról?
Ja, látom itt már említik. -
liskov
tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Hát azért ez szerintem erős túlzás, ha a hivatalos china stable/devről van szó.
A Themes és a Remote app is kínai, néha random jönnek kínai MIUI üzenetek, vagy push notification-ök a cloudtól. A MiMusic és video appról már ne is beszéljünk.Pont ezért reménykedem, hogy a global rom telepítése majd segít ezen.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
bokrosolajos
üzenetére
MAC cimed van?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
WiFi - a következőkön vagyok túl:
- routeren csatorna szám váltás, nem segített
- hotspot másik telóról, nem segített
- DHCP helyett statikus IP cím, segítettSajnos rengeteg utánaolvasás után sem derült ki, miért felejtette el a Wifit
Egyelőre a WiFi csak statikus IP-vel működik, de legalább nem kellett wipe cache sem factory resetMost minden tökéletesen működik a webshopos ROM-mal

-
razzorr
őstag
Üdv Urak (és Hölgyek)
Gondolkodom ezen kütyü esetleges beszerzésén. Kérdésem az lenne,hogy itthon honnan érdemes beszerezni? A lényeg h.magyar nyelv legyen rajta és a legkevesebbet kelljen bu.erálni h.rendesen működjön. Szimpi egy telefon. -
vegyszer
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
A spemall EU címről küldött ilyet. És egy tempered glass-t is.
De itthon sem kizárt.
Pl a ping digital oldalát/üzletét nézném meg. -
littlelion21
addikt
Urak, R3Pro-ra találatok már vékony átlátszó szilikon tokot hazai beszerzéssel, vagy marad az ebay?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi a segítséget!
Eddig a következőt sikerült kiderítenem, a GPS szenzorai jók, ezt a Dev menü igazolta
gilead javaslatára a Permission-t ellenőriztem a GPS test appnál, és ott egy kis piros iksz jelezte, hogy nem kapott bizony semmit! (azóta Sygic, Pokémon Go, waze mindegyik telepítés után zöld lett)
GPS rész szuper, indoor / outdoor OK, gyorsan talál jelet, pontosan és stabilan tartja
Vegyszer: rendben, megkérem, vagy meglesz idő előtt, vagy nem
Még a WIFI problémára nem találtam megoldást! Egy órával ezelőtt az is működött rendesen. Mindig ugyanazt az IP-t kapja a routertől, MAC szűréssel
Erre valami ötletetek esetleg? -
trebrona
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Of course.

-
vegyszer
addikt
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Magyar nyelv nem lesz rajta kapásból. De nekem a nyitás 2 nap alatt megvolt. Kérd meg az engedélyt. Az nem komoly. Utána elég olvasni, hogy milyen is a Kína dev rom felrakása. És az idő ketyeg addig is.
Indoklásban meg írd meg, hogy azért kell nyitni, mert EU romot szeretnél használni.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bokrosolajos
üzenetére
És a kínai ROM angolul jól tud...
-
trebrona
nagyúr
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Majdnem, ott van a google alkalmazások telepítése is kínai romra. (google installer)
-
bokrosolajos
őstag
trebona: pontosan így néz ki
Milestone2: Bocs, lehet igazad van!
Ajándéknak szántam a telót olyan valakinek, aki már egy ideje szenved egy régi készülékkel. Most persze kellemetlen, hogy ezzel még annyira sincs ki a vízből.
Most valamiért már a WiFi sem működik, hiába kapcsolódik és kap IP címet, minden alkalmazás az "Ellenőrizd a kapcsolatot és próbálkozz újra" üzenetet dobálja.glead: a GPS Test-re gondolsz? Érdekesség, hogy a *#*#64663#*#* alatti GPS teszt talál műholdat. Arra gondolsz, hogy az előbb említett nem kaphatja meg az adatokat, mert nincs rá jogosultsága?
Lenyitottam az összefoglalót!
Amit leszűrtem eddig:Kell egy "Redmi 3 Latest China Stable Version Fastboot File Download" -ot telepíteni, ami után kínai feliratos lesz a telefon, Google alkalmazások nélkül.
Vszont ameddig (3 hét) nincs bootloaderre lehetőség, nem lehet xiaomi.eu stable-t feltenni csak nyitott bootloaderrel és TRWP-vel, akkor addig szinte semmire sem használható a telefon? Hiszen ha nincs Google Play, nem lehet telepíteni rá pl. waze-t? Utazáshoz térkép szoftver mindenképp kellene még ezen a héten
Ezt így eddig jól értelmezem? -
Matyi222
senior tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Nagyon félreértetted Milestone2 "kollégát" Ő csak a segítséget írta le címszavakban, nem akart bántani. Nem arra gondolt mit kellett volna tenned vásárlás előtt, hanem most mit tegyél. Nyugi, olvasd el sz összefoglalót és letisztul mit tegyél.
-
gilead
tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Állítsd be az engedélyt a proginak, ahogy a topikgazdánk írta. én ugyan így bepánikoltam az IGO-val, csak engedélyezni kellett. Minden eddigi telómnál gyorsabb a GPS-e.

-
Milestone2
nagyúr
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Semmi lekezelőt nem írtam.
Segítettem.
Azért írták meg mások akik nálam jobban értenek hozzá.
Kicst túlreagáltad, úgy érzem. -
trebrona
nagyúr
válasz
bokrosolajos
üzenetére
-
vegyszer
addikt
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Nem szeretnék lekezelő lenni, de ha mobilról nézed a fórumot, válts teljes verzióra. Ha ez megvan, gördítsd le a lap tetején lévő Összefoglaló kinyitása ▼ linket.
Ott minden le van írva. Azt tanulmányozd. Ha nem világos valami, kérdezz...
-
Maximum1
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
"Ne essünk kétségbe, ha a megszokottnál picit hosszabb idő telik el, a Recovery frissítés általában pár pillanattal hosszabb, illetve a legtöbb esetben a Recovery a cache-k ürítését is elvégzi,amiről úgy bizonyosodhatunk meg,hogy a bekapcsoláskor a képernyő alján végigfut egy kis csík."
Forrás / legeslegalul
Nálam minden héten húzza a csíkot, viszont még egyszer sem talált magától frissítést Miui 7 EU.Dev 6.4.7- óta.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Nagyon nem én nem tehetek róla, hogy ilyen (szar)t csomagoltak!
De ha valaki leírja egy rendes cikkben, hogy Kínából akár ilyent is kifoghat az ember, lehet senki nem venné meg ezt a terméket. Még itthonról sem.
Szerintem neked ugyanannyiból állna megírni, hogy pontosan mi a következő lépés, mint gőgösen ilyeneket írni, hogy tanulni, cselekedni... Nem tudom mi a problémád velem, eddig soha az életben nem szóltam hozzád, de azt te tudod, hogy neked ez miért is jó... -
Milestone2
nagyúr
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Igen. 7.3.1.0.0. Ilyen verziószám nincs. Webshopos hamisítvány ROM. Előbb említett cikkeket elolvasni. Tanulni. Cselekedni. Lecserélni.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Legfontosabb kérdés: milyen rommal kaptad?
Eredeti? Hamisítvány (finomabban fogalmazva: módosított)?
Settings/About phone menüről egy kép sokat elárul...
Általában a webshopos módosított romok szoktak így nem működni...
Akkor ez a javasolt tevékenység: PH oldal teteje összefoglaló, vagy ez itt [link] -
bokrosolajos
őstag
Üdvözlet mindenkinek!
Most jött meg a csomag Redmi 3 tinydeal-ről. A gondom a készülékkel, hogy egyáltalán semmi műholdat nem lát! Be van kapcsolva, GPS Test-tel AGPS adatok törölve, frissítve, Wifi és adat kikapcsolva, bekapcsolva, abszolút semmi.
Hibás a készülék? Vagy valamit át kell állítani európaira ezen a kínai telefonon, hogy használni lehessen?
Kérlek segítsetek, eddig semmi bíztatót nem találtam a témában
-
peestike
senior tag
válasz
vegyszer
üzenetére
Korábban leírtam, hogy mit tettem fel, keress rá. Miui 7 és 8 alatt is megy az xposed nekem rendben. Először az apk install, majd twrp alatt a zip telepítés. Utána a hosszú boot, amit említettél. A miui 7 spemall rom volt, a 8 a xiaomi.eu-s magyat nyelvvel. Mindkét rom alatt tökéletes.
-
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
A minap fel szerettem volna tenni a MUIU alá módosított xposed-ot.
Az biztos, hogy nem települt fel megfelelően (az App nem jelent meg), de az art/dalvik törlés utáni App iniciáló marhára lassú csík végigment -
peestike
senior tag
Nem tudom, lehet csak fantáziálok, de nekem úgy tűnik, hogy az 5.x romok után ilyen baromi hosszú az első boot. 4.x romoknál sokkal rövidebb volt. Több telefonnál is így volt, amiket romoltam.
Egyébként meg twrp/cwm recovery alatt eddig mindig úgy raktam a romokat, hogy wipe-ok, aztán rom telepítés, supersu, gapps ha kellett. Reboot. Lehet, hogy a wipe-ok később kellettek volna?
Ennél a telónál is így csináltam. Persze gapps nélkül. -
-
vegyszer
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Nem tudom. Nekem a TWRP bizony egy kis zip után is csinál magától wipeokat. Mert a boot kín lassú. Kb 7 perc lesz...
Más. Minden rom, ha cserélsz a kapcsolók között, hogy melyik legyen a netes SIM, kér újra PIN kódot? Nem ez az első Dual SIM telóm, de ilyet még másutt nem láttam. EU rom van rajta jelenleg. (melóban másik SIM kártyát kell használni, mert az elsődlegesen nincs szinte semmi jel a "bunkerben")
-
szamó
tag
válasz
Biluxzsolt
üzenetére
Akárhogy párosítom, nem hallják amit mondok :-(
-
Biluxzsolt
aktív tag
-
chucky80
csendes tag
Sziasztok,
Gondolkodom egy ilyen telón, de csak 1 laikus kérdésem maradt:
Milyen hátrányom származhat abból, hogy nem tudja a B20-as rendszert?
Nem lesz 4G-s mobilnetem csak 3G vagy alacsonyabb? - Igazából ez nem volna probléma, mert csak maileket nézek, illetve böngészek.
Vagy abszolút nem lesz mobilnetem?
Vodás vagyok.Köszi!
-
-
szamó
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Redmi3 at, nekem teljesen bejött a galaxy s ek után. Nagyon hosszú a fórum és nincs időm átnézni, megkeresni a bluetooth problémámra a választ. Lenne kedves valaki segíteni mit tegyek. Bármilyen fülessel az én hangom hallhatatlan ( :-) ) . Viszont a kocsi bluetooth kihangosítójával jó. Mit tegyek? Milyen kihangosítót vegyek vagy lehet e a készülékkel valamit tenni, hogy jó legyen? 7.1.1.0. van rajta amivel az eustock adta.
Előre is köszönöm!!
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kínai dev-ről eu. dev-re is?
-
válasz
borsodika
üzenetére
borsodika:
Én nem szoktam semmi wipe-ot csinálni a heti frissítések után.
Eddig semmi gondot nem tapasztaltam ebből. A Redmi 3 belassult idővel, de gondolom, ez a feltelepített 80-90 program miatt is lehetett...trebrona:
Én az eltérő verziók közötti váltást úgy oldottam meg adatvesztés nélkül, hogy készítettem egy TWRP-mentést az első rendszerről, majd a második rendszer feltétele után csak a datát állítottam vissza.
Itt sem tapasztaltam semmi rendelleneset.
-
-
Milestone2
nagyúr
No igen. Nagyon nem mindegy milyen ROM...
-
trebrona
nagyúr
válasz
hevizms
üzenetére
Nem feltétlen így az ajánlott, én így szoktam. Eddig nincs gondom vele.
Tegyük fel OTA-n érkezik, akkor is ugyanígy kerül fel, ebből indultam ki. Nyilván a legbiztosabb direkt TWRP, majd a wipe-ok manuálisan, de eddig nálam működik.
Sőt a legbiztosabb természetesen a tiszta telepítés.

Hongmin is így ment, mielőtt még nem cserélte alapból a rom a recoveryt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

)
trebrona), belinkelem neked is.