Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzz03
őstag
Zarkepernyon jobbra fent van egy hatter valaszto kis ikon azt, hogy tudom eltüntetni?
Illetve zarkepernyön balra lent Mi Remote es jobbra lent kamera gombok, ezeket hogy tudom atvarialni?
Istenert nem talalom a menübe ezek modositasanak a lehetöseget pedig mar vagy 26szor atnyalaztam.

-
Simid
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Volt már az is, de nem segített.

-
Simid
senior tag
Üdv!
Húgom Redmi 3 telefonján adódott egy olyan probléma, hogy nem lehet bekapcsolni a wifit. A gyorsgomboknál hiába nyomunk rá, a wifi beállítások között pedig szürkén van (át lehet kapcsolni, de ugyan úgy szürke marad, wifi nincs). Szóval nem az a baj, hogy nem lát bizonyos wifi kapcsolatokat, hanem egyáltalán bekapcsolni sem lehet!
Spemalltól lett rendelve 3 hónapja és két hete jött elő a probléma, 7.1.1.0.0 ROM van rajta, ezzel érkezett.Ötlet esetleg? Lehetséges, hogy a ROM a probléma vagy mehet vissza szervizbe?
-
szociologus
csendes tag
válasz
fireman123
üzenetére
Nekem sincs fogalmam róla, hogy hol lehetne megnézni. Viszont a kicsit több mint egy hónapban használtam Budapesten 3g, egyszer 4g. Jártam Nagykanizsán, Gyékényesen, Visegrádon, Esztergomban, Szigetváron, Pécsen, Nagykátán 3g volt mindenhol.
Voda pro 817.
-
zzz03
őstag
köszönöm sracok!

-
zzz03
őstag
Ajandekba kapott üveget hogy kell felrakni helyesen? Mivel csak a szelen van egy kis lehuzni valo fülecske azonkivül semmi. Lehuzom aztan rarakom a kijelzöre es magatol megtapad? Vagy hogy müködik?

-
SirAlo
aktív tag
válasz
Sziahomi
üzenetére
7.1.1.0.0 (LHPCNCK) Global 7.1 Stable , de legalul irja a Miui Magyarországot ( szerintem egy MiuiHU romot szabtak át Redmi3-ra)
Amúgy Miui 8-at hogy felrakhassam nyitni kell bootloadert vagy a developer felmegy nyitás nélkül is ? illetve ha kinyitom a bootloadert akkor az nyitva is marad bármilyen Romot pakolok rá ?
Ja és nincs dupla koppintás feloldás, ezt hardveresen nem tudja vagy ebbe a Miui verzióba nincs benne ?
-
zzz03
őstag
Ugynezki megjavult, magatol bedobta hogy frissites van a google szolgaltatasokra frissitettem es most mintha müködne minden. Legalabbis a chrome-ot mar tölti. Vibert is, es az aruhaz is kicsit megujult. Akkor csak be kellett frissitenie ezt azt. F@sza, megmenekült a faltol altali halanak iteles elöl.

-
zzz03
őstag
Igen az idöbeallitasok stimmelnek. Pl chrome install -> aruhaz nem reagal ertesitösavot lehuzom ott latom, hogy Error Authentical is required. You need to sign up to google acc vagy valami ilyesmi. De be vagyok lepve other accoknal is es szinkronizal is hiba nelkül ha remegyek.
Szoval a fentebb irt hibakat kapom valtogatva az appok telepitesenel.
SZerk:
most pl aruhazbol a mar meglevö appjaim közül a Hangouts-ot siman felrakta.
-
SirAlo
aktív tag
Na végre megjött gearbestről a Redmi3-asom szerencsére 811-es verziót küldtek, van rajta magyar nyelv , érdekes mintha Miui Magyarországos ROM lenne (szerintetek milyen ROM lehet rajta?) Iletve Miui 8 mikor fog megjelenni erre a telefonra ?:

-
zzz03
őstag
Vibert, whatsappot nem tudom telepiteni. Telefon kapott egy factory resetet majd felraktam a google installer v2 -vel mindent es ezt a hiba uzit dobja a play aruhaz: error retriving information from server. [DF-DLA-15]
ötlet valakinek?
Mondjuk ahogy latom mast se tudok telepiteni, mer pl instagrammnal meg kb befagy az egesz csak a home gombra reagal. Na hamarosan repül a falnak ez a kis szepseg.

-
gerii
addikt
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Na, akkor talán jó anyagból van. A krómperemre én is kíváncsi leszek, mindenesetre ha lesz Eustocknál ipaky szett a Pro-hoz, akkor rendelek, és felteszem az üveget, a tokot pedig meghagyom túrázáshoz.
-
zzz03
őstag
Sziasztok!
(tudom, hogy nem a PRO topikja, de jobban pörög es hatha itt elöbb kapok segitseget.)

Ma megjött a keszülek 7.3.2.0 LHPCNDD miui 7.3 Stable ROM-mal.
CSak angolul hasznalnam, viszont par helyen igy is ütköztem kinai irasjelekbe.1. A kerdesem az lenne, hogyha raknek ra egy GLOBAL stable romot- akkor minden angol lenne? (par kinai jel: wifi jelszot irom be es a space, enter billentyük helyen pl kinai irasjel van)
2. Hol találok global stable romot ami a PRO verziora valo (es minden müködik benne, ujjlenyomat olvaso is) Mert a simara mar talatam, de ugye azzal nem menne minden funkcio a PRO-mon.
Köszönöm
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
A Redmi3 PRO tulajokat (817-es verzió) kérdezem, hogy meg tudnátok-e nézni, hogy a telóban benne van-e a 3G 900 MHz frekvencia? (nem tudom, hogy ezt hogy lehet megnézni
), ez azért lenne lényeges számomra, mert a Vodafone vidéken 900 MHz-en szór ....a specifikációkban van olyan amelyben benne van, míg egy másik szerint nincs benne 3G 900 MHz, ...persze a linkeken nem derül ki, hogy ezek közül esetleg melyik a 817-es verziós.... -
-
blash
tag
eredeti kinai romon, hogy lehet normalis datumformatumot hasznalni, olyat szeretnek, ahol pontokal van tagolva a datum, nem perjellel, igy: 2016.06.15.
Csak ezek kozul lehet valasztani: regional (12/31/2016), 12/31/2016, 31/12/2016 es 2016/12/31. Esetleg a morelocale jo erre is?
-
-
gerii
addikt
Van akinek kopott esetleg a telefon festése? Tok nélkül akarnám használni, eddig nem olvastam kopásról.
-
liskov
tag
A Google Play nektek is marha lassan frissít lockscreen alatt? Gondolom a telefon visszaveszi a CPU órajelet. Alapból nem lenne baj, de néha jó lenne ha minnél gyorsabban felrakná az app frissítéseket.
-
teki91
csendes tag
Sziasztok.
Rootolta valaki az Eustock-os romot a sima redmi 3-on? És ha igen hogy?
Nem akarok semmit más romot pusztán csak a root kéne. -
-
Milestone2
nagyúr
...és máááááá megin' egy újabb Redmi3 verzió....S
-
andrasxx
tag
Sziasztok!
Redmi 3 Pro esetében a mobilinternet használatot hol tudom megnézni, beállítani a havi keretet?
Köszönöm a segítséget!
-
dontpanic
tag
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék, hogy az infra "tanítható" -e vagy sem?
Azaz van-e vevő része is, és bármilyen távirányítót ráirányítva megtanítható, vagy csak amit az távirányító applikációk tudnak kezelni azzal kell megelégedni?
(Gondolom a redmi3 és redmi3 pro esetén ugyanaz az infra került bele. )
Előre is köszönöm a válaszokat. -
punk17
aktív tag
Nah ennyit a hires neves PayPalrol
:Status
After careful consideration, we're unable to decide this claim in your favor at this time.The item is not in the same condition as when you received it.
Ropke 3 het utan. Hat el mennek a pics@ba. Semmi infot nem kertek tolem, es semmi indoklas
Es full gyari alapotban volt, a china stable volt rajta. Egyeb modositas sem volt rajta. -
vizslakutya
senior tag
Eustock: Köszi szépen,már rendelném is (ha lehetne)
-
eustock
tag
Új készülékek kerültek fel a webáruházba.

-
scream
veterán
Hali!
Barátnőmnek vettem már 2-3 hónapja egy Redmi 3-at és nagy megelégedettséggel is használja, viszont egy olyan problémája van, hogy az otthon nála lévő UPC-s WiFi-n (a UPC által adott modem WiFi router is) nem megy a Google Play Store-ról való update-elés vagy telepítés, illetve nem tölti fel Dropboxba a fileokat, viszont minden más megy rendesen. Más wifi-ről meg megy minden gond nélkül. Ugyan ez van, ha nála én is felmegyek Redmi Note 3 Pro-val.
Valakinek van esetleg ötlete mi lehet?

-
razorka777
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mondjuk igazad van.
Titaniummal szoktam néha cache-t törölni.
-
válasz
razorka777
üzenetére
Szerintem ne bánd.
A Clean Master sem a rendszer részeként, sem külön programként nem kell a készülékre.
-
razorka777
veterán
El tudná valaki küldeni a cheetah cleanmaster.apk-t?
Sikeresen töröltem és ezért nem megy a tisztitó progi.
-
frigoo
aktív tag
Volt egy kis battery drain problémám az utóbbi multilang rom alatt, meg a legújabb xiaomi stable és dev romok alatt is. A telót valami nem engedte dep sleepbe. Mint kiderült a qcomm_rx_wakelock miatt volt, ez egyel régebbi xiaomi.eu rommal most talán megoldódni látszik.
-
fuze
őstag
Az app lock működik nektek ujjlenyomattal az eu romban? Képtelen vagyok beüzemelni, pedig engedélyeztem az ujjlenyomat beállításainál
-
chubii
senior tag
Sziasztok!
Egy darabig követtem a fórumot, viszont mostanában lemaradtam és inkább megkérdezem biztos ami biztos.
Redmi 3 Pro-t szeretnék venni. Melyik webshop jobb: Spemall vagy Xiaomiforsale?
Ha jól tudom nekem a 817-es Pro-ra lenne szükségem, igaz? Vodafone-os vagyok, 4G hiánya nem ver földhöz, de 3G legyen amennyi lehet.
Előre is köszönöm
-
fuze
őstag
-
Orlin
addikt
A Redmi 3 Pro-hoz vajon lesz majd tok is az eustock-nál?Most esett le,hogy a sima Redmi 3 tok nem lesz jó hozzá az ujjlenyomat olvasó olvasó miatt.

-
tom120514
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
http://en.miui.com/thread-176740-1-1.html
Hi. I just found the solution and it fixed my corrupted cleaner engine. Go to setting > installed apps > all then clean data for cleaner, security & cheetah clean master SDK and make sure none of it is not disable. If its disable, enable it. Then check your cleaner. Hope it works!
tq -
fuze
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Szerintem ez csak valamilyen külső caller alkalmazással kivitelezhető.
-
macilaci78
nagyúr
Egy kérdésem vala:
bejövő híváskor hogy lehet megjeleníteni a címlistába mentett partner nevén kívül a cégnevet, beosztást is?Példa: Kovács Dezső kolléga, haver, beszállító és ügyfél, 4 különböző személy, 4 különböző megszólítás, stb. Inkább nem nevezném át őket Dezső, Dezsőke, Déci és Koetschoeg Dezső névre...
-
hevizms
addikt
Nálam is pont ez az összeállítás a nyerő.
Már fel sem tűnik a magyar nyelv hiánya,pedig nem tudok angolul.A morelocale is már fejlettebb lett,mar nem kell az upo féle varia sem.Amiket használok minden magyar a morelocale-nak koszonhetoen,a beállításokat meg úgyis egyszer beallitottam az elején azt kész -
hevizms
addikt
Jól van értjük mi.Aki nem az eustocktol vette a Redmijét az egy balfék.Csakhogy az eustocktnál momentán készlet hiány van Redmi 3-ból.Redmi 3 Pro meg még nincs is náluk.
De abban toompanak igaza van hogy annyiért vettük itt páran a Pro-t kinabol 2 év europai garanciával tokkal,uvegfoliaval mint te a sima Redmi 3-at. A különbséget a 2 telo közt gondolom te is tudod mik.
-
achon
aktív tag
válasz
borsodika
üzenetére
borsodika, ha tudsz valamit, ne tartsd magadba

Nem szerettem volna cserélgetni a romot, mert egyébként nem volt bajom vele. Megvártam volna a MIUI8-at.
Viber nélkül tudok élni, de headset nélkül nem.
Kipróbálok másik romot.
Mit javasoltok?
Spemall, global stable vagy dev-et? 7.1.1 vagy 7.2+ vagy 7.3+? -
fuze
őstag
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Ha már márkánál vagyunk, akkor ez jó lehet. Gondolkodom is rajta, hogy bicajozáshoz beszerzek egyet.
Uff, bocs a dupla hsz-ért!
-
BrandonXXV
aktív tag
Valaki talált már valami jó bluetooth headsetet, ami normálisan működik a telefonnal? A Nokiásom az nem valami jó vele,mindenki azt mondja,olyan,mintha a vödör aljáról beszélnék. A bluetooth fel van hangosítva. Más készülékekkel eddig tökéletesen együtt működött....
-
hevizms
addikt
Eustock jó választás,ha van nekik az adott telefonbol.Ha nincs akkor marad kina.Ez ilyen egyszerű.Ja es van akinek számít 6-8-10-15000 ft különbség.Magyar nyelv van akinek életbevágó van akinek nem.Nem mindenki hülye ám aki kinabol rendel.Momentan pld nincs az eustocknak se Redmi3 se Redmi3 Pro.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

), ez azért lenne lényeges számomra, mert a Vodafone vidéken 900 MHz-en szór ....a specifikációkban van olyan amelyben

:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)