- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
nálam note1-en sincs lockolva a névjegy és sms, csak a viber, mégsem lassú bármelyiket nyitom meg, redmi3-n sem, email meg egyáltalán nem is tudom hol van, taskbarban soha nem látom de valahol ott fut a háttérben, ha jön email megnyitom, nem tudom mért kellene lockolni
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
xabolcs
őstag
Igen folteheti. Meghozza ezt:
ManhIT_ido_xhdpi_SpaceX_images_6.6.30_20160630.0000.30_5.1_locked.zip
Van benne magyar nyelv!
- letolt
- kicsomagol
- download modban indit telefont
- ugy, hogy a MiFlash COMxxx-kent ismerje fel a telefont
- a kicsomagolt konyvtarstruktura kozul az images konyvtarat betalloz
- flash allZart bootloader-en futo nem gyari == fozott rom-okrol (pl ez is, eustock, spemall, ...) csak Download moddal es MiFlash-sel lehet atvaltani masik rom-ra.
Ezt a fajlt meg nem probaltam, de ha kered, szivesen kiprobalom. Sajnos csak a regi Spemall-osrol fogok tudni kiindulni, s nem az uj eustock-osrol.
[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
fireman123
őstag
enyém eustock-os pro, eddig semmi bajom vele ....viszont a kíváncsiság arra csábít, hogy lehessen frissíteni és felkerüljön a miui8-as magyar ...csak hát egy kukkot sem értek abból amiket leírtatok az előzőekben , így nem merek hozzákezdeni, ezért marad (egyenlőre) az eustock ...természetesen nem ingyen kívánnám hogy valaki felrakja nekem, de vidéki kisvárosban lakom, így esélyem sincs, hogy találjak itt hozzáértőt ....még ilyen telót sem tudok lakóhelyemen másnál
[ Szerkesztve ]
-
bgyg1
aktív tag
Szia! Igen, igazad van. De ha egyenlőre nincs más megoldás zárt Bl-re feltenni "normális rommot", akkor???
Nekem annó volt xperia p telóm az is zárt bl-s volt, ahhoz sem lehetett egy "normális rommot" felrakni ami megfelelően működött volna. Annál nem is lehetett bl-t nyitni. Ennél a telónál meg egyszerű, ezért nem értem miért olyan teher. Pedig egy egyszerű lépés, semmit sem ront el a telóba. Nincs 5 lépcsős flashelés egy egyszerű twrp s olyan rommot raksz fel amilyet szeretnél.
-
peestike
őstag
Szerintem is túl van bonyolítva a dolog. Szerencsére túl vagyok már a sok mókoláson. A xiaomi.eu-s miui 8 most így magyarul tetszik. Persze, ha jön egy klasszul működő cm12.1, akkor ennek is mennie kell
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
xabolcs
őstag
Ezek fastboot romok, MiFlash-sel kell oket download / edl modban folrakni.
A bootloader ezek ellen csak annyit tud tenni, hogy nem engedi elindulni a telefont.
A szerzo szerint viszont ezek a romok el fognak indulni zart bootloader mellett is. Ugyes volt, barki is csinalta.
[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
sajo13
senior tag
Én úgy tudom, azért van zárva a Bootloader, hogy mindenféle CM és egyéb gányolt illetve kevésbé gányolt ROM-okkal ne telepítgesse a user.
A MIUI ennek ellenére frissíthető, tehát a zárt BL nem akadálya a frissítésnek! Viszont az EUStockos ROM-ban (nem tudom hogyan, nem is lényeg), de ki van ütve a frissítés lehetősége. Namármost hiába jön a színes-szagos-új-csilli-villi nagy dobbal beharangozott MIUI 8, mi nem tudjuk feltenni. Szerintem több usernek is ez a problémája, senki sem gányolni akarja, csak feltenni a MUIU 8-ast. És természetesen nem a kínia verziót Google nélkül, mert annak semmi értelme. Elég lenne, ha simán csak a multi ROM-ot fel lehetne frissíteni, BL nyitás nélkül.
-
borsodika
őstag
Xiaomi eu, miuihu rom feltelepítése:
Feltétel: Nyitott bootloader
-1. MI account regisztrálása
-0,5. BL unlock megigénylése
0. Xiaomi hivatalos oldaláról letölteni az éppen aktuális fastboot developer romot redmi 3/pro-hoz
0,5. MI flash letöltése, rendszergazdaként futtatása és telepítése. Miután az MI Flash feltelepült és a fastboot rom lejött, ki kell csomagolni a romot. A rom elérési útvonalába ne szerepeljen ékezetes karakter illetve szóköz.
1.MI flash elindítása, kicsomagolt fastbootos rom betallózása
2. Telefon kikapcsolása
3. Telefon bekapcsolása hangerő fel+power segítségével
4. Bejön 1 választó menü ahol a download feliratra kell rányomni. Ezután a telefon kijelzője elsötétedik és ekkor lehet PC-re csatlakoztatni.
5. Várni, hogy a PC feltelepítse az illesztőprogramot közben az MI flash-ben a Refresh gombot kattintgatni amíg meg nem jelenik comxx névvel a telefon.
6. Miután látható a programba a telefon alul a Flash_all menüpontra érdemes átkattintani (mindent töröl a készülékről) utána flash gomb-al indítható a frissítés.
7. Frissítés végén kiírja, hogy a frissítés művelet sikeresen befejeződött. Ezután Usb-ről lehúzhatjuk kb 4mp-ig nyomva kell tartani a bekapcsoló gombot utána elengedni és újra kb 4mp-ig nyomva tartani. Ha mindent jól csináltunk a telefon bekapcsol és meg kell várni amíg az első rendszerindítás befejeződik (akár 8-10p is lehet de ez normális)
8. MI account-al bejelentkezel a készüléken (fontos, hogy a telefonon és az unlock appban is ugyanazzal a fiókkal legyél bejelentkezve)
9. Letöltöd a MI Unlock-ott és ott is bejelentkezel az MI fiókoddal
10. Bejelentkezés után a telefont ki kell kapcsolni és elindítani fastboot módban (hang le+power)
11. Az Unlock app ellenőrzi a készüléket és az MI fiókot és ha mindent rendben talál nyitja a bl-t
12. Sikeres bl nyitás után fastboot alól fel kell tenni 1 TWRP recovery-t
13. Xiaomi.eu miui.hu-ról leszedni a kiszemelt romot
14. A telefon belső memóriájába másolni a letöltött romot (nem kell kicsomagolni)
15. Telefon kikapcsolni utána recovery módban indítani (hang fel+power)
16. TWRP alól telepíteni a felmásolt romot
17. Wipe data, factory reset
18 restart és kész[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
sajo13
senior tag
Most akkor ez pontosan hogy tehető fel pl. egy módosítatlan eustock-os ROM-ra?
Ez jó kérdés, engem is érdekelne, hogy a MIUI8 hogyan tehető fel Eustockos ROM-a, egyszerűen, zárt BL-el.
Amit az eddigi hsz-ekből tudunk:
- EUStockos ROM-on nem jönnek frissítések
- De! Zárt BL-el is jönnek MIUI frissítések, ha nem EUStockos ROM van fenn[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Ez gyakorlatilag készenléti időnek mértem, fél órát matattam rajta, levelek, beállítások főleg. Tegnap tettem bele a 2. simet, így nekem meggyőző ez a 400mAh (1,5Wh) fogyasztás.
Sőt, 100%-on volt 15 perc kijelzőidővel 3 óra elteltével is, ilyet max 3310-esen láttam utoljára -
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
Igazad van, felületes voltam, nem kezelhető külön az értesítés és a csengetési hangerő itt sem.
Az 5 természetesen megvan ugyanúgy, de csak akkor, ha az adott funkció használatban van.
bluetooth
beszédhang------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Raruh
tag
Csináltam nektek egy hasonló kaliberű videót, felkaptam a jól belakott rendszerű telefonomat, feltettem egy rögzívőt, majd megnyitogattam a szokásos 6-8 programot. Ha külön kérésetek van, Pü és megcsinálom. Rootolatlan, 7.1.1 Eustock rom.
Elérhető Youtube-on is [itt] , de köztudottan a YT sokat ront a minőségen (tömörít) így inkább Dropbox, ahonnan letölthetitek a nyers fájlt is!
Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
fuze
őstag
Egyetértek Én ilyet kerestem, de csak hasonlót találtam. Ez hiány a youtube csatornák között, valakinek cselekednie kéne A játék teszteket én sem értem. Ott konkrétan tényleg csak a hardver a lényeg, semmi más. Viszont egy facebookot, messengert (amit köztudottan szinte mindenki használ és még szarul is vannak megírva) sosem mutatnak be a telefonokon.
Egy utolsó gondolatként, ebben a videóban azért belakott rendszer van és nem csak játékokba lépett be. Tény, hogy a tárcsázó-névjegy-sms még bekerülhetett volna...
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Én ezt a sebesség teszt videót néztem meg 50 fps-ben. Persze továbbra sem hasonlítható az igazi felhasználói élményhez, de ha van különbség a tied és eközött, akkor a rom lesz (vagy lehet) a ludas. Erre még meggyőzőbb választ már tényleg csak romcserével adhatsz.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Én kifejezetten vadásztam youtube-on a 60 fps-es telefonteszteket, hogy előre lássam milyen lesz a sebesség. Engem az értesítési sáv animációján kívül minden szempontból meggyőzött. Ezeken mind mind China stable rom volt, épp ezért én ezzel is kértem. Bár így félig látatlanban könnyű beszélnem, én úgy gondolom a rom lehet a ludas, legalábbis bízom benne. Eléggé harapós vagyok a lassulásokra, főleg ha pötyögés közben beakad. Majd meglátjuk.
adms.hu | UI Designer
-
Maximum1
őstag
Ezek szerint nem vagy regisztrálva, így nem láthattad az előzményt, kivágtam és linkelem.
(#4601) Surda-, nem tudom, nincs sd-m, ilyet használok ha utazom, sorban állok/ülök hivatalban stb... spontán nem szokott kelleni a tárhely.
[ Szerkesztve ]
-
logarithm
őstag
Ki próbáltam az írt kombinációt, nekem működik rendesen, nyomva tartom a home gombot világít zseblámpa jelenik meg a kijelzőn, elengedem elsötétül a kijelző és kikapcsolja a ledet is.
Developer china legfrissebb build van fent ui: a telefont nem eustocktól vettem, de ennek nincsen köze a dologhoz, szerintem bugos az a rom.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Honnan derült? Egyáltalán nem biztos, hogy dometomi10 fórumtársnak ugyanaz az Estockos ROM verzió (pl. stable 7.1.1.0) van fenn, mint neked, csak annyi derült ki, hogy ő is Eustockos ROM-ot használ.
"Sosem voltam híve a felesleges fw/rom cserének"
Hibajavítások, optimalizálások miatt ez esetenként szükségszerű, főleg MIUI esetén, de egyébként a telefonod története mindjárt egy hegesztett ROM cserével kezdődött még a tényleges vásárlás előtt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
dometomi10
csendes tag
-
person
senior tag
-
trebrona
nagyúr
-
dometomi10
csendes tag
Na ezt a trükköt nem ismertem...
De kipróbáltam párszor és nálam úgy működik, hogy power-rel felébreszt és utána hosszan home gomb, erre bekapcsol pár mp-re, de ha megnyomom a power gombot akkor bekapcsolva is marad (és lekapcsolja teljesen a kijelzőt) a következő gombnyomásig. Szerintem ennyi van benne, nem tud többet, ha egyszer kikapcsoltad akkor kezdheted elölről. -
BrandonXXV
aktív tag
Én felhasználó vagyok, aki laikusként (mivel nincs erre megfelelő végzettségem, max konyhanyelven pötyögök) elvárja, hogy működjön az, amit használni szeretne, a háttér nem érdekel, mert köcsög tudatlan felhasználó vagyok, akit nem érdekli hogyan, csak működjön. Ha nem, akkor földhöz vágom, mert ez egy eszköz, ami az életemet, a munkámat kellene, hogy segítse...
-
hevizms
addikt
Na ez az,ezért is kérdeztem,mert mintha eddig nekem sem lett volna és tegnap csak azért néztem rá erre a listára mert érzésre jobban merült a telo mint addig.Esetleg megnézhetné más is hogy nála ott van e a listában,főleg az első helyen???? Persze jöhetett felépítéssel ha apk-ra gondolsz.Telepítettek appokat a napokban,de nem tudnám összekötni hogy éppen melyikkel jött,már ha egyáltalán úgy jött
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
ez most komoly?
ha hozzáérek a kijelzőhöz van pilács világítás egyből, csúnya is lenne ha nem lenne
de amikor zárva van a képernyő nyilván kénytelen vagyok feloldani az oldalsó gombbal, onnantól viszont bármit nyomkodok világítanak a pilács gombok bármilyen kijelző érintésre, sztem pont hogy sok haszna van, mert nem kell találgatnom hogy éppen hova nyúljak és filléres tétel
ettől független oké, ez középkat., mindent nem tudhat
viszont a fentebbiek alapján ha pár k+ egy mi4c akkor igen, erősen elgondolkoztató mert sok dologban jobb, és cserébe nem sok dologban rosszabb
innentől meg mindenki maga tudja mi fontosabb neki
senkit nem volt szándékomban lebeszélni/rábeszélni, puszta tények_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Upo
addikt
Ne windowsra gondoljál, nem az a lényeg hogy minél több szabad ram legyen. A ram azért van, hogy használjuk. Ha mindig kiürítjük a ramot akkor vissza kell tölteni a tárolóról az alkalmazásokat, pont ez a lassabb, és még a fogyasztást is növeli, mert a háttértárhoz nyúl (belső flash vagy sd). A rendszer igen jól lekezeli a memóriát, ha kell akkor tudja hogy mit dobhat ki a ramból, illetve a beállításokkal bizonyos mértékben szabályozni is lehet a dolgot. Ha túl sok a szabad ram, akkor vagy nincs annyi alkalmazás, vagy rossz a rom memória managementje. Akkor gyors a rendszer, ha kihasználja a ramot, azaz ha valamit indítasz akkor csak bedobja a ramból, nem pedig a tárhelyről kell betölteni. Inkább az lesz lassú, amelyik túl sok szabad ramot tart, az a ram helyett a háttértárat használja. Kíváncsi lennék a doogee teletömve mit produkálna, ha annyi ramot nem használ hanem csak feleslegesen áll.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Minden ami hőszivattyú
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...