- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda-
őstag
válasz Goldmen75 #4999 üzenetére
Valószínűleg a MIUI eléggé ram zabáló.
Note 3 pro-nál azért kíváncsi lennék mennyire van akadás
Elég bitang hardver.
Én azt nem tudom megfejteni,hogy miért nem lehet MIUI-nál SD kártyára tenni alkalmazásokat?
Hogy ezt miért nem oldják meg..."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Surda-
őstag
válasz Goldmen75 #4995 üzenetére
A 2gigás verzió sok app futtatása esetén meg tud röccenni azért,de ez nekem főleg gps-t használó appoknál jön elő.
pl Strava meleltt,zene + viber,messenger stb.
Egyrészt a Pro verziónál a 3g ram valószínűleg ezen segít majd, másrészt alapból strava nélkül nincs gond, nálam egyszerre fut mindig a face,viber,messenger és semmi gáz velük.
A többit,amit írtál nem használom,azokról nem tudok nyilatkozni."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #4996 üzenetére
macilaci78:
Rossz a készüléked?
Lassan feltöltöm már a Bt headsetem, megnézem, az enyém jó-e.Goldmen75:
"Me nem bírja???"
Erről kérdezd Surda- fórumtársat.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
macilaci78
nagyúr
Na, tegnap kipróbáltuk a BT headseteket másik Redmi 3 készülékkel.
3-3 hívás készülékenként, az én készülékemre csatlakozva mindháromszor előjött a hiba, a fórumtárs készülékével pedig egyszer sem.
Platronics is volt a kalapban, azzal is ugyanez.A két készülék HW, MIUI, Android verzió tekintetében ugyanaz, friss újraindítás után, memória tisztítás után is szar. WTF?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
Goldmen75
őstag
válasz Viktor0610 #4991 üzenetére
Nem egyszerre?
Ezek futnak a háttérben szerintem állandóan Jönnek az üzik itt ott is.
Me nem bírja???
-
menledge
senior tag
válasz Viktor0610 #4988 üzenetére
Köszi a tippet!
Az is be van állítva, de így sem jó.
Szóval még mindig keresek eustockos, messengeres, chatheades fórumlakót, akinek ez a trió működik
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Goldmen75 #4989 üzenetére
Szerintem alapból lesz rajta Play, de ha nem, kb. öt perc alatt pótolható a hiánya.
Amennyiben ezeket a programokat nem egyszerre használnád, hibátlanul ellátja majd a feladatát, nem kell semmit mókolni.
Amit én szoktam "mókolni", az a Permission Manager kikapcsolása, meg azoknak a programoknak az automata elindulását szoktam bekapcsolni, amit szeretnék, hogy fusson folyamatosan.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Goldmen75
őstag
ha magyar mui-s-t veszek, akkor a play aruház van? vagy fel lehet tenni s nincs gond?
Amit használok csupán:Viber, face, messenger, here vagy igo, instagram,
Ezekre tökéletes vagy mókányolni kell hogy menjenek?
-
MODERÁTOR
válasz menledge #4986 üzenetére
Amit még érdemes lehet megnézni, hogy elindulhat-e automatán a program (Security - Permissions - Autostart).
Más ötletem azokon kívül, amiket már leírtál, nem nagyon van.Bár az én készülékemen fenn van a Messenger, a Chat Heads funkció nem aktív, mert engem kifejezetten idegesít, ha mindig láthatók ezek a "fejek".
Xiaomi 13T
-
Goldmen75
őstag
Köszi srácok! Rákattantam az eustockos emberkére!
-
menledge
senior tag
válasz Viktor0610 #4979 üzenetére
Nem tudom, ezt hol lehetne megnézni.
Egy helyen, a a battery profiles-nál látok hasonlót, ott a clean memory never állásban van.
A developer options ki van kapcsolva, de ha bekapcsolom, az ott lévő Background process limit, standardon van, a Memory optimization pedig middle állásban.
-
moordavid
aktív tag
válasz Goldmen75 #4982 üzenetére
Ha magyar nyelvű kell ami kiveszed a dobozból és működik akkor az az eustock. Nekem azért jött máshonnan (De eus raktárról) mert nem volt épp feketéjük, illetve nem zavar a hun hiánya. A 811 mizériáról is az eustock-os srác írt ki ide infót, érdemes őket keresni.
"Like tears in rain."
-
Surda-
őstag
válasz Goldmen75 #4982 üzenetére
811 -ről.
B20 as frekvencián szolgáltatják a 4g-t sok vidéki településen.
Nem ismerem az összes szolgáltatót, telenoros vagyok,nekem szinte mindenhol van 4g,de a többi szolgáltató nem áll ilyen jól.
Ha nagyvárosban laksz,ott szinte tuti,hogy minden szolgáltatóval lesz 4g-d,de ha nem,akkor ennek érdemes utánajárni.
Kétfajta kijelzővel szerelték a redmit, az EBBG kicsit sárgásabb, a BOE-nél a fehér az tényleg fehér.
Ez is lutri,hogy melyiket kapod.
Mondjuk,ha nem hasonlítgatod össze őket,akkor EBBG is tökéletesen meg fog felelni,de szebb a BOE,ez tuti.Ami még hiba,hogy kicsit recseg a telo,ha nem teszed tokba, hajlamos picit megcsavarodni,azaz,ha leteszed az egyik sarka millimétertekkel,de elemelkedik.
Ez van nálam is,de én ilyenekkel nem foglalkozom,egyáltalán nem zavar.
Eustockhoz 2 hét múlva érkezik a Pro, úgy tudom.
Hogy ott milyen számozások és kijelzők lesznek,azt max akkor fogjuk megtudni.
Én bátran ajánlom őket,korrekt,1 nap alatt itt van, kínából sem lenne meg előbb és mint a 811es témából is látszik,olykor érdemes várni"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
MODERÁTOR
-
Goldmen75
őstag
Kérnék némi értelmezést
811 lutri? mert gondolom akárhonnan rendelek, nem fogják nekem nézni hogy ilyet küldjenek?!
B20 az miaz?
S a BOE kijelző?Köszönöm!
Viktor0610 : eustockról érdemes rendelni? Nekem csak a magyarított rom jöhet szóba nem akarok babrálni már telefonnal, anno nagyon sokat mókányoltam de már nem mogat. Változott az értékrendem. használni szeretném s ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
-
Goldmen75
őstag
Sziasztok!
Nincs időm majd 5e hsz-t olvasni..kérlek segítsetek!
Szeretnék egy ilyen telót de már hideget meleget olvastam róla, főleg hogy 3 féle (811 a legjobb) variáns van.
?!
Negatívumokat tudtok mondani? MErt pozitív mindenhol vanKöszönöm előre is!
(s4-et akarok leváltani de már nem kell minden extra s ez a redmi3 qrvajól néz ki)
-
MODERÁTOR
-
menledge
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, azoktól, akik eustockos romot és fb messengert használnak.
Nektek jól működik a chathead?
Nálam ha hosszú idő után használom, akkor jó, amint tolok egy képernyőzárat és újból használnám, folyton bezáródik. Ha pihentetem és később újra próbálom, megint jó az első lock screenig...
A miui.hu-s GYIK-ban lévő dolgok mind beállítva.
-
toyone
őstag
Nem tudsz úgy alkalmazást léptetni hogy a youtube ne hallgatna el ha kilépsz a böngészőből. Szóval az csak megnyitva volt. Pi music player meg a zenének, de mivel nincs bluetotthos eszközöm nem tudom tökéletesen reprodukálni.
De a zene szaggatásnak, meg a 10-15mp-s megnyitásoknak nem kellene bekövetkezni 2GB-rammal se szerintem.
szerk.
Mondjuk alig pár napos, lehet két három hónapnyi szemetelés után már más lesz a helyzet.[ Szerkesztve ]
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
moordavid
aktív tag
Van aki régebb óta használja tok és fólia/üveg nélkül? Érdekelne, hogy néz ki elől hátul használat után, védelmi bizbaz-ok nélkül...
"Like tears in rain."
-
MODERÁTOR
-
toyone
őstag
-
trouble
senior tag
válasz Blamazs #4967 üzenetére
Angol, viszont kétféle kínaiból lehet választani
A kínai appoknak csak egy része törölhető !
Viszont már kétszer frissült OTA-n, 7.3.1.0. most itt tartunk
Google nincs, de biztosan sikerül majd feltenned !
Belakható, bár kérdések és megoldatlanságok vannak még nálam is ?
Ezzel együtt is a legjobb telefon amit birtokoltam eddig ![ Szerkesztve ]
-
vornia
senior tag
válasz trebrona #4969 üzenetére
Nekem a camponai vodában nem is foglalkoztak a régi kártyámmal.Besétáltam,újat kértem mondván már nagyon régi,igazoltam magam és ennyi.De néha hely / ügyfélszolgálatos függő.Mint az előfizetésemnél is.Két helyen értetlenkedés,harmadikon 4 perc alatt ügyintézés+szerződéskötés.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #4968 üzenetére
Megrongált, vagdosott kártyát nem biztos, hogy díjmentesen cserélik...
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MODERÁTOR
válasz melody1991 #4963 üzenetére
Előfordulhat, hogy a vágás nem sikerült jól, vagy azt a fajta kártyát nem szereti a készülék.
Keresd fel a szolgáltatód, valószínűleg díjmentesen kicserélik.Xiaomi 13T
-
Blamazs
senior tag
-
gabe_
őstag
válasz BrandonXXV #4952 üzenetére
Nálam úgy működik, hogy rádugom, kivillan a telefon hogy töltés, meg a win7 észleli a redmi 3-at, de csak akkor engedi látni a memkártyát és a belső memóriát, ha feloldom a telón a képernyőzárat. Ez valami önvédelmi dolog az androidban ha jól sejtem...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
moordavid
aktív tag
válasz Halihólaci #4956 üzenetére
Türelem rózsát terem... egyebet nem
Mi PC Suite. A Redmi 1s-el tökéletesen működött, Redmi 3-al néha döcögős, nem akar például backup-ot menteni. De a képeket tudtam vele másolni."Like tears in rain."
-
moordavid
aktív tag
válasz melody1991 #4963 üzenetére
Nekem is régi normál méretű SIM kártya van benne átfaragva. Bár én nem voltam bátor, hanem bementem a helyi telenoros kirendeltséghez és ott betolták valami kütyübe és nyissz. Tökéletesen működik.
"Like tears in rain."
-
melody1991
csendes újonc
sziasztok! régi típusú sim kártyát használhatok vele? levágtam stb..de nem olvassa be
-
Maximum1
őstag
Ha simán letöltötte 7.2.7.0 LHPCNDB-ot és mindened működik, ujjlenyomat olvasó stb.. akkor teljesen napra kész vagy.
A következő lépcső az a bootloader nyitása, a linken olvashatod a menetét.
Előnye az eu. és a kosztüm /már ha lesz ilyen egyáltalán/romok használata.(#4963) melody1991 ingyen cserélik a szolgáltatódnál, cseréltesd.
[ Szerkesztve ]
-
vornia
senior tag
válasz Halihólaci #4956 üzenetére
Régen az Airdroid elég jó volt.Igaz az is wifis.
-
zotosz
tag
válasz Maximum1 #4959 üzenetére
köszi
szóval amivel érkezett az kb "stabilabb"? ha törlöm abból amivel jött a pálcikás appokat egész jól mutat és nem dev... plusz leszedtem a 7.2.7.0 LHPCNDB-ot OTA-n. Ezek szerint a jelenlegi rom-om legalább OTA-n tud frissülni, ami azért csak bíztató és ezt elvileg stable rom.
Köszi a többi linket, ami hirtelen kell az a gaps apk, de ez gondolom megy bootloader nyitás nélkül.
Ahogy hivatalos forumon néztem 1 intern mod szerint még nincs official global stable rom azt inkább megvárnám...
-Isten hozta.... -Meg egy nagy fekete autó....
-
Maximum1
őstag
Nem tudjuk hogy jó vagy nem jó hozzá, még nem rakta fel senki, elvileg az alsó Developer Rom 6.5.5 jó hozzá.
Tele van kínai /pálcikás/ appal, nincs rajta google /gapps/, kb. fél óra alatt törölhető illetve telepíthető, belakhatóvá tehető.Közben a linkelt fórumon változott az összefoglaló, ezért nem kell ide sem
Itt vannak a linkek amik biztosan kelleni fognak, szinte minden egyezik kivéve a romok, ami gyanús hogy mégsem a telefonodra valóarr kérdezz rá.
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
zotosz
tag
Sziasztok,
tegnap érkezett spemallos redmi 3 pro-hoz ( 2015817) szeretnék global stable rom-ot. Magyar nyelv hiánya nem zavar. Ez jó hozzá? A flashing guide szerint el lehet járni v vhogy fel kell installálni a twrp-t?
amit szeretnék h ne legyenek pálcika appok.
köszi előre is!
-Isten hozta.... -Meg egy nagy fekete autó....
-
Halihólaci
tag
válasz moordavid #4953 üzenetére
Nálam is, már azt hittem nem működik, duplán rákattintottam, aztán vártam... Jó fél perc tényleg kellett, de aztán kiadta a belső, és az sd kártyát is!
Viszont ha vki esetleg tud olyan progit, mint a Nokiámhoz a Suite, az lenne az igazi! Ami csak rádugom, és feltölti az összes képet, telefonszámot, videót automatikusan. Találtam egy ilyent Wifi-sben, de valahogyan mindig csak a belsőn tárolt képeket szinkronizálja, az sd-t nem (SyncMe ). -
BrandonXXV
aktív tag
A gyári jegyzetek app-ba valahogy be lehet szinkronizálni a google jegyzeteket?
-
moordavid
aktív tag
válasz BrandonXXV #4952 üzenetére
Nálam win7 (64b) alatt simán működik. Igaz, jó fél perc eltelt mire kiadta a file kezelőben a belső és külső tárhelyet.
"Like tears in rain."
-
BrandonXXV
aktív tag
Na,nekem tök új az android és a miui és a redmi is. Szóval, én kis naív úgy gondoltam, hogy rádugom usb kábellel a telefont a számítógépre és látni fogom, mint egy pendrive-ot. Na, rádugom és nem történik semmi. Mac OSX és Windows 10 alatt sem. Mit kéne tennem, beállítanom,telepítenem, hogy ez működjön?!
-
menledge
senior tag
Santi Guan 关利花
Hi , sorry for the late reply.
For Hungarian translation, we already added it into Developer build. And we can add Hungary local to developer build.Persze, nem ártana, ha lenne developer rom a redmihez is.
De alapvetően ez egy jó hír!
-
Surda-
őstag
A 3gigás verzió?
Megtennéd,hogy kipróbálod az itt leírt dolgot és megnézed szaggat-e a zene?
1 simmel is tökéletes.[ Szerkesztve ]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
toyone
őstag
Korábban érdeklődtem a Vodafone mobilnettével és a Redmi 3 (Pro)-val kapcsolatban. Hátha valakinek hasznos lesz a tapasztalatom.
Nos Redmi 3 Pro-val Vodafone-val, eddig csak Budapesten használva nem volt hiba H+ szinte mindenhol. Vidéken még nem volt tesztelve.
Angol rendszer van rajta, nem lett rootolgatva vagy ilyesmi.
A rendszer sebessége/kijelzője szerintem rendben van. Minőségre is klassz.
Nagyon aktív használattal a nap végére 30% még marad az akkuban.Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
trebrona
nagyúr
válasz macilaci78 #4945 üzenetére
Amennyiben azonos a cella, nem működik, GPS-t nem használ.
Keress rá esetleg a Tasker alkalmazásra, hátha azzal megy.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
macilaci78
nagyúr
Na, a BT-sztori folytatása:
hangkeltő váltás (BT-ról hangszóróra, majd vissza) kicsöngés alatt, és hívás közben sem hozott tartós eredményt, pár mondat után újra torzul a hang.trebrona: néhány száz méterre lakom a munkahelyemtől, ilyen közelről is működik a dolog? Illetve cellainfó helyett GPS pozira is tud lokációt kezelni?
-
laracroft
senior tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy xiaomiforsale-ről rendelt EU raktár jelzésű terméknél nem lesz áfa/vám?köszi...
-
trebrona
nagyúr
Láma az a teve, és nagyon okos mobilcella lokalizáció alapú profilváltó alkalmazás.
-
Raruh
tag
válasz trebrona #4934 üzenetére
Olyan teve nincs balfelül (azmiiii?) De amúgy stimmel a dolog . Csak fucsálltam, hogy nincs kaparós sorsjegy a dobozon.. Nekem tetszett. A Piston 3-hoz hasonlóan próbáltam QR-kódot is keresni, de nem találtam. Akkor ezért.
Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
Raruh
tag
válasz trebrona #4932 üzenetére
Igen, ez a kék matrica megvan, találtam is valahol egy ellenőrző programot, ahova az imei /sn-t kellett beírni, de az csak visszadobálta.. Mi account aktiválva lett, ugye angol nyelven elküldte az üzenetet, aztán ment is minden rendben.. Ezek szerint eredeti?
-
trebrona
nagyúr
Az előző hsz-ben szereplő kék matrica van-volt a készülék hátlapján. IMEI és SN számmal. Nincs már kaparós matrica.
MiAccount-ban, ha aktiválod a készüléket, akkor azonosítja.
[ Szerkesztve ]
-
Raruh
tag
Skacok! Mint már említettem, ismerősömnek lett rendelve egy ilyen készülék eu...-tól, de annak a dobozán nem volt ilyen lekaparható eredetiségvizsgáló kód, vagy bármi. Hogy lehet ezeknek az eredetiségét vizsgálni?
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok kedves Redmi 3-asok
Bátyám vett egy Redmi 3-at közvetlen Kínából, ebay-ről, egy 3GB-os RAM-al van felszerelt változatot.
A gond az, hogy keresünk rá magyar eredetű rendszert, avagy magyar ROMot.
Ugyanis jelenleg a rendszere tele van kínai jelekkel.
Olyan rendszer lenne a legjobb, ahol alapból be lehet állítani a root jogosultságokat a különböző appokhoz, de ha ez nem megoldott az sem gond.
A stabilitás, kezelhetőség, és magyarság mindenek felett!
Köszönöm bátyám nevében a segítséget! -
Till@
tag
Nektek van CE logó a hátlapon, mert én nem láttam sehol ilyet, csak amit rendeltem
xiaomiforsale
Lehet hamis ? -
trebrona
nagyúr
Az más dolog, hogy június 17 a dev. rom dátum, még csak most fogják toborozni a béta tesztelőket. [link]
Az all redmi series-ben benne lesz még a Redmi1 is?
-
menledge
senior tag
válasz calamites #4922 üzenetére
Király, köszi a tippet!
(#4923) gabe_
Igen alapból azt mutatja, de nekem az lenne jó ha mindig azt mutatná.
(#4924) hevizms
Igen, tudom, hogy húzással odavihetem. De pl egy beszélgetés közben nagyon idegesít, ha szeretnék matatni a kapcsolókon, mindig az értesítési felületre visz. Ja és igen a beszélgetési értesítésre is szükségem van..
-
menledge
senior tag
Szisztok!
Volna két kérdésem magával a miuival kapcsolatban. Remélem tud egy őshonos miui user segíteni.
Ha van egy értesítésem akkor a felülről lehúzható sávnál azt az oldalt mutatja, nem lehet beállítani, hogy alapértelmezetten a kapcsolós részt mutassa?
A másik, az, hogy olyat lehet e, hogy csak 1 kontaktnál csörögjön a teló, mindenki másnál néma legyen?
Előre is köszi!
Üdv!
-
Surda-
őstag
válasz macilaci78 #4917 üzenetére
Legfrissebb OS, nem tuom az melyik.
Redmi 1-el patentűl működik 2mp alatt.
Viszont valamiért mindig kikapcsolja magát a tv wifije kikapcsoláskor.
Szar mindkettő, röviden[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Azt hittem mától tölthető, csalódott vagyok.....
Az a filling kapott el amikor tavaly októberben vettem egy lumia 640LTE-t és fél évig hülyítettek a Winmobil10-el, a végén már insider voltam csak hagy legyen fent a telefonomon, szerintem még mindig nincs hivatalosan rá 10-es...., remélem itt nem ez lesz...... -
-
Surda-
őstag
válasz macilaci78 #4915 üzenetére
próbáltam,azzal nem jön össze,még a wifit is kikapcsolja a tv valamiért.
-
macilaci78
nagyúr
BB 9780, 4 éves technológia, BT+GPS navi simán megy egyszerre városban, autópályán.
Mondjuk, ilyenkor zenét nem hallgatok, de telefonálni már sikerült és nem volt gond.Logitech: írom a privit
Surda-: amit fentebb írtam, azt próbáltad? Nálam TV is be volt kapcsolva, mindkét eszköz egyazon hálózaton wifin.
-
Surda-
őstag
Lg tévémen akarnám tükrözni a telo kijelzőjét,de azt írja Redmi 3 csatlakozni próbál,majd ennyi.
Ugyanez hongmival rögtön működik.
Mi lehet a gond
Eustockos rom[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
őstag
válasz BrandonXXV #4910 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz macilaci78 #4885 üzenetére
Nos,a bluetooth headsetem,ami eddig minden telómmal tökéletes volt (nokia bt), a redmivel szar. Nem hallanak engem szinte egyáltalán. Én jól hallom a másik felet,engem viszont szinte egyáltalán nem! Ez azért meló közben,vezetés közben elég gáz!Valakinek valami ötlet?
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz Logitech #4887 üzenetére
Épp így működik a nálunk is mindkét Redmi3, az egyik egy Plantronics M70 a másik egy M90-es headsettel.
Ha hívás közben kapcsoljuk recseg,de ha előtte már össze volt kötve tökéletes.
Tesztelve 3.hete napi 6-7 óra beszéd készülékenként.[ Szerkesztve ]
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
Logitech
aktív tag
válasz macilaci78 #4892 üzenetére
Rákóczi híd annyira nem jó, nyugatinál van melóhely, onnan meg haza M3 kifelé, nem lenne ilyen esős idő simán odabringáznék meló után
Azért egyik nap arra kanyarodhatok, 5-ig meló, fél 6 háromnegyed 6-ra talán átérnék arra a környékre. Írj privátot, egyeztessünk. -
Anex66
csendes tag
Nekem is néha érthetetlenül sokat kell várni egy app elindulására, holott nem fut a háttérben semmi perifériát használó progi. Se BT, se zenehallgatás, se GPS, se mobilnet, csak wifi kapcsolat. Elindítanék egy kicsi, egyszerű alkalmazást, vagy akár egy nagyobbat (FB), böngésző (UC browser), és néha 5 - 10 mp-et is kell várni, hogy elinduljon. És van úgy, hogy azonnal indul, és igazából attól sem függ a sebesség, hogy fél órája vagy 3 napja használtam utoljára az adott appot. Xiaomiforsale-ről vásárolt, jelenleg OTA-n frissült (már vagy 3 hete) 7.2.7.0. stabil ROM-mal. A másik furcsaság a Gmail szinkronizálás, van úgy, hogy előbb pittyen a telóm, mint a PC-m, hogy levelem jött, aztán meg olyan is van, hogy fél napig nem közli, hogy kaptam valami, csak ha megnyitom az appot és ráfrissítek. És ezek az appok be vannak állítva az akkukezelésnél is, hogy ne "pihenjenek" energiatakarékossági okokból, és "lock"-olva is van az alkalmazásváltóban.
-
yanc
csendes tag
válasz Graphics #4902 üzenetére
Ok, De ennyit?
Ha tényleg ennyire nem tudja hatékonyan kihasználni a vasat, akkor szerintem ott nagyon súlyos optimalizálási hiányosságok vanak (úgy tűnik főleg párhuzamosítás terén, mivel 1-1 HW intenzív app gyönyörűen fut rajta a tesztek szerint).ÜDv.J.
[ Szerkesztve ]
-
yanc
csendes tag
válasz Graphics #4891 üzenetére
Üdv,
Szerintem azért erre nem kéne rávágni egyből hogy user hiba, ennyit simán bírni kéne a telefonnak.
Direkt kipróbáltam egy hasonló kombót az S4 minimen amit egy ilyenre szeretnék cserélni, másfél giga rammal sokkal gyengébb procival és touchwizzel, full gyári..: Endomondo + zene BT-n, Messenger + gmail +FB + chrome és google maps 3D earth view.
Röccenés nélkül teljesítette a telefon kb fele hardwarerrel mint a Redmi3. (és a touchwiz sem arról híres, hogy spórol a rammal)
Nekem elsőre olyan érzésem van, mintha a perifériákkal nem tudna normálisan kommunikálni párhuzamosan: pl. GPS +BT.
Aki ezt tapasztalta ki tudná próbálni, hogyha nem BT-n hallgat zenét akkor is előjön-e?
Javaslom ezt a tesztet más akár gyengébb telefonokon is kipróbálni, kinek mi lapul még a fiókban..
Üdv, J.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest