- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMiklos86
csendes tag
Nem kizárt, hogy így lesz, sőt logikus. Egyútten ez esetben tényleg lenne érdemi külöbség a sima és a tactical változat között.
Egyébként szerintem egyszerűen látták, hogy sok embernek tetszik a szép színes amoled és beletették ebbe is, hogy meg tudják indokolni az áremelést.
-
bwoay
nagyúr
számomra teljesen érthetetlen, hogy ha már mindenáron színes kijelző kellett bele (ami valahol végülis logikus lépés), akkor miért nem kapott egy színes MIP-et, amivel maradhat a solar panel, meg ugye eleve jobb az üzemidő is. ebben valahogy több logikát látok, de aztán lehet, hogy ezt a tactical változatra tartogatják
az érintőkijelző meg majd akkor lesz, ha lesz térkép is, mivel ott van igazán jelentősége. -
xhege
veterán
válasz
MMiklos86 #15 üzenetére
Én is Epix Prot használok és annyira nem használom az érintőkijelzőt, hogy ki is van kapcsolva. Abszolút csak a gombokkal navigálok. Így a kijelző sem ujjlenyomatos, ami engem egy óra esetén nagyon tud zavarni. A strapa dizájn tetszik és én sokkal jobban látom az amoledet így a kijelző is pluszpont nálam.
-
MMiklos86
csendes tag
Én Epix Pro-t használok, az érintőképernyős, de azt vettem észre magamon, hogy kizárólag a térképek esetén használom, egyébként gombokkal navigálok. Mivel az Insticten nincsenek térképek, ezért számomra nem lenne negatívum a tapi hiánya.
A mindenálló design nagyon tetszik, de az meg az alap, kétszínű MIP kijelzős, napelemes, sohanemkelltölteni változathoz illik. Az AMOLED szerintem sok minden akar lenni, de semmi sem igazán.
-
h4h01
senior tag
Nekem is picit felemás érzést kelt. Alapvetően szeretem a garmin cuccokat, de mint cég
! Ez a - nagyon grammra ki van számolva, hogy mit reszeljünk az előző generáción, hogy még éppen megvegyék, de azért inkább szrabbat csinálunk, hogy a drágább, nagyon túlárazott fenix felé tereljük a parasztot - cégprofil ez frusztráló..
Az elevate 5 kihagyása az nettó parasztság, az hogy az amoledes verzió nem érintőkijelzős, csak gombokkal lehet navigálni nálam az se gyerebe..ahhoz képest meg jóval megdrágult..
Ami tetszik az a dizájn, bár nyilván nem prémium feeling, meg lehet valakinek búcsús, de egy ilyen Garmin sportórának nem is kell prémium érzetet kelteni sztem. Ez nem egy rolex bmeg..Tetszik az amoled kijelző, már legalább alap a pay, zseblámpa?!
2x-nél biztos sok youtubernek bejött..
Az látszik, hogy itt is inkább a divat irányba megy el a dolog, ami nem feltétlenül baj, de azért nah.. -
Dr. Oid
aktív tag
Újabb bizonyíték arra, hogy mennyire összecsúszott a Garmin kínálata és mennyire nem tudnak kimenekülni a saját maguk ásta csapdából. Nem kellett volna ennyiféle modellcsaládot, ennyiféle szinten kiadni, majd tovább- és tovább fejleszteni.
-
browned
csendes tag
Pont ez a baj, hogy minden szériába bele akarnak rakni mindent is, meg nem is... Aztán jönnek az ilyen értelmezhetetlen termékek a palettán.
Én úgy látom, hogy maguk sem tudják merre tovább, kiknek az igényét elégítsék ki, a korábbi célközönségét (sportolók?) vagy mindenki másét a trendek szerint. -
jack982
senior tag
először azt hittem duplán látok, aztán rájöttem, hogy valami gagyi telefonnal fotóztátok az órákat.
-
MMiklos86
csendes tag
válasz
olcsoleves #7 üzenetére
Pontosan. Egyfelől érthető a Garmin hozzáállása - ha már térkép, illetve aktuális szenzor is lenne, akkor tényleg alig maradna bármi előnye a Fenixnek. Ugyanakkor szándékosan bután tartott óráért necces ennyi pénzt elkérni. Annyival egy Fenix sem sérülékenyebb, illetve ilyen árszinten már kezdi elveszeni az Instinct a "strapaóra" jellegét.
-
olcsoleves
csendes tag
Kissé tényleg szokatlan egy ilyen kijelző egy ilyen házban, viszont őszintén szólva, annak idején én is erősen szemeztem az Instinct 2X-el, de nekem szükségem van egy normális térképre. Ezzel a panellel minden technológiai feltétel adott lett volna, hogy egy funkciók tekintetében csaknem kompromisszummentes outdoor órát adjon ki a Garmin, így viszont ezt a modellt szimplán egy szándékosan lebutított szoftveres szarrágásnak tartom.
-
browned
csendes tag
Számomra annyira idegen az AMOLED kijelző ennél a szériánál(is). Ez a csilivili színes kijelző valahogy nem illik ehhez a formavilághoz.
Aztán lehet, hogy csak az én szememet szúrja, ahogy az ára is. -
__SF__
csendes tag
... és hogy nincs solar 40mm-es kivitelben. És továbbra is bűn ronda (mintha a temurol rendelted volna egy ezresért)
-
__SF__
csendes tag
Gáz hogy a régi szenzort hagyták benne...
-
Maximum1
őstag
válasz
olcsoleves #1 üzenetére
Navigétnél még semmi, Zergénél már kint vannak forintosítva.
-
Gabci77
csendes tag
válasz
olcsoleves #1 üzenetére
ja, az amazfit active 2, amiről korábban írtak az oldalon, 130 dollártért elveri ezt
-
olcsoleves
csendes tag
Továbbra is Elevate 4 szenzor, és az amoledes kiadás is csak csiganyálas navit tud. Ez a monokróm kijelzőn még oké, de így a csillivilli panelnek nem sok értelme van egy túrás strapaórában. A zenelejátszás további hiánya felett még szemet hunynék, de összességében többet vártam, főleg úgy, hogy az Amoled modell már 500 dollár körül lesz, ami már távolról sem nevezhető annyira pénztárcabarátnak, mint a korábbi generáció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin's Creed Odyssey
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest