- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- VoLTE/VoWiFi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
válasz littlerock #15543 üzenetére
Koszonom a labdat , jo volt lecsapni 😀😁
Amugy a tremobilnak nincs app-ja amivel megnezhetned hogy mennyi van a havi adatkeretedbol ? Hatha hasznalhato app ...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz littlerock #15535 üzenetére
Az mar reg rossz ha az asszony nem engedi betenni nincs mese vagy a parod vagy a telefont kell lecserelni ...olyan asszonyt keress aki engedi hogy betegyed nekim
Bocsi nem birtam kihagyniAmikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
válasz littlerock #15537 üzenetére
Ennek kiderítésére kellene másik kártyával megpróbálni. Egyébként akár az is lehet, igen.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
vegyszer
addikt
válasz littlerock #15530 üzenetére
Véletlenül nincs átállitva, hogy csak 2G/3G?
Melyik szolgáló? Kártyás? APN jól van beállítva?Pl a Telenor a netet a hóforduló urán két nappal kapcsolja fel.
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
trebrona
nagyúr
válasz littlerock #15532 üzenetére
Azért egy kicsit túlaggódjátok. Céges SIM a telefonodba ugyan milyen biztonsági kockázatot jelentene?
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MODERÁTOR
válasz littlerock #15530 üzenetére
Megkeresed a szolgáltatód?
(Vagy előtte még kicseréled az 5s-sel a kártyát, hogy megnézd a te kártyád mit mutat az 5s-ben és az eredetileg az 5s-ben lévő kártya mit mutat a te készülékedben. )
Xiaomi 13T
-
őstag
válasz littlerock #15510 üzenetére
viber bug, ismerőseim panaszkodtak rá; én nem használom a programot, szóval nem tudom megerősíteni
"... and I hope you have a great day!"
-
trebrona
nagyúr
válasz littlerock #15510 üzenetére
Apkmirror-rol tegyél fel egy régebbi verziót, így kiderül a Viber-rel van-e a gond.
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
válasz littlerock #5961 üzenetére
Igen az előbb olvastam róla, illetve néztem képeket is. Kár érte...
https://ingatlan.com/33821564
-
SirAlo
aktív tag
válasz littlerock #5710 üzenetére
Mar megrendeltem gearbestrol eu raktárról
-
vornia
senior tag
válasz littlerock #5655 üzenetére
Azt vissza tudod állítani szintén a gmailban..
van korábbi állapot visszaállítása -
tom120514
őstag
válasz littlerock #5642 üzenetére
Szinkronizáld a gmaillel és ott (a webes felületen biztosan) van egyezőek egyesítése vagy mifene menüpont.
[ Szerkesztve ]
Never go full retard.