- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Én nem látom azt a nagy próbálkozást az újdonságokkal. Sőt sokszor inkább az az érzésem, hogy inkább csak újragondolnak 1-2 konkurens megoldást. Na de nekem aztán mindegy.
A One-hoz visszatérve, nekem megfelel a 4mpx, bele gondolva biztos a design bánta volna ha kétszer ekkora érzékelőt kellett volna bele tenni. A 808 sem a szépségéről híres. Azon felül meg a nagyiknak elküldeni a fotókat bőven elég.
-
batai15
félisten
mi ez az iphone s? ibeam dolog ?
konkrétan nincs bajom azzal hogy törekszik. mind össze vázoltam miért tartanak itt.
magával a márkával viszont nagyon is sok a gondom.
olcsó bóvli tucat telefon kinézet, az összes samu egy forma. nem beszélve a millio fajta galaxyról. idén is lesz galaxy s advance plus plus plus... ja és a nature ui(touch wiz) -
Red@Arc
tag
Tudom, hogy mértékadóbb a Verge véleménye, de a kisördög ott bujkál a véleményükben. A HTC a kamerát egyértelműen a közösségi - fiatalok által gyakran használt - oldalakhoz fejlesztette. Nagyítani nem lesz szabad a képeket, de én most is azt mondom, egy telefon nem profi képek készítésére való. Nem posztereket akarok készíteni, legfeljebb a nagyinak néhány képet az unokákról 10x15-ben nyomtatva.
@lcee79:
Ha nem is egy 3000-es, de egy 2500-2600-as jobb lett volna. Mondjuk én már megtanultam, hogy pótakku és/vagy töltőkábel mindig van nálam.
-
Xaels
félisten
Ha a nagyobb EU piacokon kapható lesz akkor Expansys-tól lehet majd rendelni ide is. Ők adnak hozzá 2év gyártói garit
Én gondoltam, hogy jól fog szerepelni akku tekintetében. A Butterfly/DNA is jól szerepelt pedig abban jelentősen kisebb kapacitású akku van. A One X legnagyobb baja ilyen téren a Tegra3, a Snapdragon 600 sokkal jobban bánik az erőforrásokkal.
-
lcee79
addikt
Ahhoz képest, hogy jelenleg azért még a HTC ONE X nem egy elavult vacak és mondhatni még az élmezőnybe tartozik, ezen a teszten legtöbb esetben majdnem 2x annyi pontot csinál a ONE és a többi is lehagyja az X-et
Szóval ha csak ezt a tesztet látnám nem gondolnám, hogy ez egy tavalyi csúcsmodell.Szóval ha nem is forradalmi, azért elég jó eredményeket produkál ez a ONE.
Persze a fejlődés nem áll meg, és legközelebbi csúcsmodellek meg ettől lesznek gyorsabbak...(#343) tajcsi: érdekes hogy egy iMac van azon a videón a ONE felhasználónak...
És van is hasonlóság az iphone és a ONE közt, lehet hogy a háttérbe valamit susmol a HTC és az APPLE?... -
Red@Arc
tag
Jon Choo egyik kommentje az akkut illetően is biztató: "I am still testing the battery life, but here's an example. On my first day, I shot 300+ pictures, some HD videos, being on 3G the entire time, occasional Twitter, Instagram, Facebook, Foursquare etc., the battery finally gave up after about 9 hours 30 mins. I think it's pretty good!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assassin's Creed Odyssey
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest