Új hozzászólás Aktív témák
-
equinox777
csendes tag
Nagyon ráterelődött a hangsúly a kijelzőkre,pedig szerintem ez itt már nem mérvadó. Full HD kijelzőkről beszélünk 4,7 colon... Ez egy pár éve még egy 82 cm-es (32 coll) tévén is gyönyörűnek számított.
Szőrszálhasogatás az egész... Itt már régen nem erről szól az egész,hanem ki melyik telefon felé hajlik.Nekem fontosabb a minőségi anyaghasználat,a Sense,és hogy nem minden második ember olyan készüléket használ mint én.Az hogy az S IV majd a méréseken leveri a ONE-t nem fog érdekelni,hisz ezeket a valós használat mellett úgy sem érzékeli senki.Akinek volt már fémből telefonja,az tudja miről beszélek -
equinox777
csendes tag
válasz
HTC vagyok #265 üzenetére
Egyértelmű hogy ezüstöt,sokkal harmonikusabb szerintem,és jobban kiemeli a részleteket,és anno még a Legendem is szerintem gyönyörű volt ebben a színben...Tokot természetesen veszek hozzá,a bőr HTC nekem mindig is bejött,bár a Case Mate csinálja szerintem a legjobb készülék védő kütyüket.
-
equinox777
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #262 üzenetére
Állok elébe,csak remélem meg is érkezik
Anno a Sensation-t is így vettem és nem bántam meg
-
equinox777
csendes tag
One előrendelve a Speedshopnál
Várható érkezés 2013.03.22...Az óra ketyeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mazda topik
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest