- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látnok
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #309 üzenetére
"Nem tudom kikkel szoktál értekezni, de mifelénk egy 925 -öt pillantásra sem méltatnak. A legújabb szifon vagy az S6 Edge talán. Egyébként nekem a 950 nem tűnik elegánsnak. Léteznek ennél sokkal szebb telefonok."
Akikkel Én szoktam értekezni, ott nem tesznek ki az asztalra telefont. mindenki magasról, hogy kinek milyen telefonja van. De egyébként Én is meg szoktam nézni a Wp telefonokat, mivel érdekel/érdekesnek találom. Nem túl gyakori készülék. Az Én BB-met is meg szokták nézni hasonló okokból. De pl szifont még egy ismerősöm sem nézett meg ilyen módon, túl sok sztereotípia kapcsolódik hozzá....
-
tomboy0013
veterán
válasz
A lekezelő stílusod ellenére ha egy picit belegondolsz igazam van, egy telefon elejébe nem lehet stílust vinni a már említett dolog miatt, a hátulját pedig szépen meg lehet csinálni pont mint ennél. Ritka és stílusos, mint a 830.
-
liquidgold
tag
válasz
Sztem az a fehér bőr hátlapos fém kerettel szép és letisztult. A 950 kamera keretével
-
Die HaPpY :)
tag
válasz
Nem veszem fel a kesztyűt.
Inkább megmondom akkor a kollégáknak, hogy ne nézegessék, mert felétek nem számít telefonnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest