- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
azimut
aktív tag
válasz
Blue Eagle #12456 üzenetére
És ez? Hasonlít az eredetire? Köszi a segítséget.
-
azimut
aktív tag
válasz
Blue Eagle #12431 üzenetére
Köszönöm az információt, van-e márkája, ill.mi a beszerzési forrás? A kijelzőt megrendeltem. Szeptemberben újra vadászom a "fél" telefonokra, nem áll meg az összerakós biznisz.
-
Magizter
csendes tag
válasz
Blue Eagle #12201 üzenetére
sziasztok! Sajnos nekem nem megy a rootolás, mindenféle módszert kipróbáltam ami a bevezetőben van Win7-el, Win8.1-el, OSX-el. A flash cseréje nem érdekel mert stabilan működik a teló. Ezek az adatok:
Hardware: MT6589
Build number: P780_ROW_S135_yueyue
Build date: 20130807-141258
Android v: 4.2.1
Baseband v: P780.V16.2013/07/03Ha tudna ebben valaki segíteni akkor szívesen megfizetném a munkáját Budapesten és környékén. Kérem, hogy erre a címre küldjön nekem egy mailt: gyula [kukac] horgasz.hu
-
azimut
aktív tag
válasz
Blue Eagle #12393 üzenetére
Ismét végigpróbáltam: "MTP", "SD-kártya" "USB- hibakeresés" be, és ki, a külső sd-t látja, a belsőt, tehát a telefont érzékeli, de nem lehet megnyitni. A külön meghajtón lévő driver el sem indul. Nem mintha kéne, hiszen korbban telepítettem drivert.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Blue Eagle #12371 üzenetére
Ops privbe akartam.
-
azimut
aktív tag
válasz
Blue Eagle #12371 üzenetére
Végre újra köztünk! Az új alaplapom megérkezett a Nagy Sárga Földről, Jamal0 kolléga hangerőkábelt forrasztott rá, beépítettem. Egy gyári ROM van rajta, amit később legyalulok. Mindenkinek üzenem, hogy az alaplap csak 1 IMEI számot tartalmaz! Pü megy.
-
duronx
senior tag
válasz
Blue Eagle #12274 üzenetére
"Wifi listában Nvram error: hibás nvram!" milyen hibákat okozhat ez?
-
bogyo74
tag
válasz
Blue Eagle #12230 üzenetére
Emelt díjas SMS-ként. Erre tippeltem, mivel rögtön SMS-t akart küldeni. De közben találtam olyan infót, hogy az sms csak valami párosításra kell, a fizetés rendes onlány fizetés.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Blue Eagle #12215 üzenetére
ezt az sd-kártyához írtad? a többi gond már megoldódott, most az sd-kártyát beletettem egy tabletbe, szerencsére az látja, csinálok egy biztonsági mentést, és formázom a telefonnal... sajnos máshogy nem tudtam megoldani.
-
azimut
aktív tag
válasz
Blue Eagle #12215 üzenetére
Hm,ha jól meggondolom, az én pc-m sem látja a telefont. TC-t használok, amikor rácsatlakozok van egy meghajtó a lenovós cuccokkal (driver, suite, stb.), egy telefon "meghajtó", na erre írja ki, hogy nincs ilyen meghajtó, ill egy sd meghajtó, ez megvan. Win7.
Más, megjött a kicsikém:
Emlékeztetőül: a mostani alaplapom néha kibekapcsolásba kezd, mindenféle rom esetén, FR, stb megvolt, így alaplap hibára gyanakodtam. Az alaplap így jött meg, pucéran, hangerő szalagkábelt át kell forrasztani, ehhez egy fórumtárs segítségét kértem az elégetés elkerülése végett. Ha visszaér, csere lesz. Nagyjából 40 dodó, és 3 hét várakozás.
-
laslie92
senior tag
válasz
Blue Eagle #12204 üzenetére
vidéken is jó volt 2 napig vagyis pontosan elég gyenge volt a jel. de legalább volt térerő. mind1 egy próbát megér h lecserélem. Köszönöm
-
laslie92
senior tag
válasz
Blue Eagle #12183 üzenetére
Köszönöm. Meg is van most már teljesen tiszta és átlátható. Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. Blue Eagle neked meg gratulálok a kitartó munkádért.
-
laslie92
senior tag
válasz
Blue Eagle #12181 üzenetére
igen
-
laslie92
senior tag
válasz
Blue Eagle #12179 üzenetére
Szia felment be is kapcsolt. Köszönöm szépen nagyon frankó hogy minden magyar. Lenne egy kérdésem. Ez a teló egy elég egyszerű embernek lesz. Ki szeretném törölni a security alkalmazást mert zavarja az értesítő sávban. De a system/app mappában nem találom. És még egyszer köszönöm a sok segítséget.
+ A norton Mobile
-
RoMix85
aktív tag
válasz
Blue Eagle #10050 üzenetére
Ti milyen tokot használtok a telefonhoz? Vagy pl kihúzhatós tokokból milyet kellene néznem? Méretben minek a megfelelője ami ismertebb telefon?
Esetleg külföldről egy közös rendelésben is benne lennék
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #12166 üzenetére
Köszi! Ezek szerint tehát valószínü, hogy nem hardweres.
Az jó lenne. Akkor lenne egy jó teló a sógornak. -
azimut
aktív tag
válasz
Blue Eagle #12149 üzenetére
Na, ha verziók, akkor én biztosan keverem, tényleg S124 volt, de most, S228-am van, ez tuti. A ROM-okat a régi reklám szerint kéne elnevezni búbos vöcsök, kerce réce, vagy ilyesmi. Edddig kb. 8-at toltam fel döglött hardware élesztése miatt, komolyabban hárommal foglalkoztam, e kettőn kívül a baralajbi félével.
Vyctorius és Jamal0 kollégáknak: úgy látom, hogy bóti alaplapot még nem láthattatok, én sem, csak a megrendelt alaplap fényképét elemeztem ki, a valóságot majd a kínai posta hozza el, ígérem, hogy dukumentálom a tapasztaltakat. Lehet, hogy semmit sem kell forrasztani.
Ismét Blue Eagle gondolatai: most ugyan csak a kütyük világában mozgunk, de ez a fórum a hozzászólók hangvétele, segítőkészsége és pörgése miatt reménnyel tölt el, van még magyar virtus! Szóval, ha csoda folytán megtehetnénk, szívesen leülnék veletek sörözni is. Jó, Blue Eagle kóla...
-
bogyo74
tag
válasz
Blue Eagle #12146 üzenetére
Nagyon jó, hogy közbeszólsz! Komolyan. Én is így emlékeztem, ezért nem értettem az átpartícionálást.
Azért a segítségi arányban akkor is eléggé jeleskedsz a fórumon, amiért sokan hálásak vagyunk!!!!
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #12146 üzenetére
Bocs, hogy folytatom, de ódákat épp ezért nem is kell zengeni rólam, sem dicsérni engem, hisz én csak egyszerűen alkalmaztam azokat a "tudományokat" amik már amúgy is a PH-n, interneten fellelhetők voltak. Kedves Baralajbival váltottam néhány szót privátban még az elején, hogyan is álljak neki romot lokalizálni. Ezt mind magamnak csináltam, de hogyan is nézett volna ki az, hogy ezt itt, e népes és kedves táborban nem osztom meg. Nem vártam érte semmit és most sem várok, de a sors kegyes volt hozzám, mert amikor én szorultam segítségre (kopott power gomb és kiégett lótuszvirág háttérfény), váratlanul kaptam is. Szerencsére számíthatunk egymásra, és ez jó, bárkik is legyünk, mert akadnak itt tanár emberek és köztisztviselők, elektroműszerészek vagy bármely más melósok, vagy épp ezek foglalatosságokra tanuló diákok.
-
duronx
senior tag
válasz
Blue Eagle #12120 üzenetére
Nincs mit. Azért vagyunk itt hogy segítsünk egymásnak
-
válasz
Blue Eagle #12107 üzenetére
Hali tudnál linkelni modemet? Az orosz oldalról nem tudom leszedni.
-
denko
senior tag
válasz
Blue Eagle #12113 üzenetére
Akkor Újból szerviz :S
Köszi
-
denko
senior tag
válasz
Blue Eagle #12111 üzenetére
szia
a telefon kb 1.5 éves
-SLXROM V.26
-Android: 4.2.1
-S820.51 2013
-Vodafone- Pesti vagyok, eddig nem volt probléma soha.
-A térerő, nemis elmegy, hanem megjelenik a teljes csikk 1 pár msodpercre, és utána megint " X" a térerőnél -
ath
senior tag
válasz
Blue Eagle #12107 üzenetére
Ez a maui+v23 kombo nekem eddig nagyon bejott, igaz, teljes tuzkeresztsegen csak jovoheten esik at, de eddig nagyon jol teljesit. (Telenor net, voda 2g)
Victoryusnak is csak modemet kene cserelnie, par perc alatt megvan, nem a rom a ludas -
válasz
Blue Eagle #12093 üzenetére
Feltettem újra, most jobb. Van pár nyűgje. Pl dolphin böngésző villog, ami nagyon idegesítő. A security app sokszor feldob ablakot, indokolatlanul. Hogy lehet ezt kitörölni? Nekem az eset security van meg jogtisztán.
Slx v26-ban melyik modem driver van? Azzal jobb volt a térerő. Most Békéscsaba közepén is leesik 0ra 2G esetén. Volt mellette egy modem valami azzal jobb lenne? Blue mobilos vagyok.
De legalább az Igo jól működik végre.
-
válasz
Blue Eagle #12063 üzenetére
Ott kéne lennie, de nincs semmi ilyen.
-
bogyo74
tag
válasz
Blue Eagle #12057 üzenetére
Viszont a kijelzőtől független vizesedésre szokták ajánlani az éjszakára rizsbe tenni játékot. A rizsport lehet, hogy még napokig fújogathatod, de tény, hogy sok nedvességet felszív. Persze lehetőleg hátlap leszedve, hogy belülre is jusson a rizsporból ;-)
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #12054 üzenetére
Nos igen. Figyelmenkívül hagytam, hogy az Nvramban kell piszkákni, ezért nem lehet olyan Romit gyàrtani elôre, amit ha felfleshelsz, akkor máris tudja a 3g-t a teló.
Kár.. -
Jano_023
őstag
válasz
Blue Eagle #12052 üzenetére
Szia, köszönöm a segítséget.
-
Cse015
csendes tag
válasz
Blue Eagle #12022 üzenetére
Sikerült, de amit a korábban belinkeltél 3 modem az ugyanarra a linkre megy! ()
Elküldenéd újra a modemeket! -
Jano_023
őstag
válasz
Blue Eagle #12049 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Unrootolni hogy lehet ?
-
Jano_023
őstag
válasz
Blue Eagle #12033 üzenetére
Ezt próbálom, de nem megy.
A linkelt ROM-ot hogy kell feltenni SPFalshtoolala ?
-
Jano_023
őstag
válasz
Blue Eagle #12030 üzenetére
Akkor a kiválasztott ROM? ot hogy tudom feltenni TWRP nélkül ?
-
Jano_023
őstag
válasz
Blue Eagle #12028 üzenetére
EZT:
http://www.needrom.com/download/p780-android-4-4-2/Gondoltam, hogy TWRP-ből már bármit fel tudok tenni.
Nos a scatter file nem működik hibát dob ugyan úgy mint a többinél.
-
Jano_023
őstag
válasz
Blue Eagle #12026 üzenetére
ROW romot akarok feltenni szóval akkor az kel szerintem. Ugye ?
-
Jano_023
őstag
válasz
Blue Eagle #12024 üzenetére
Oké, megvan és akkor most? Mit kezdjek vele?
-
Jano_023
őstag
válasz
Blue Eagle #12022 üzenetére
köszi, megcsináltam a filet a telefonbol.
Próbálnám vissza olvasni az 5-ös SP azt mondja hogy ehhez egy újabb verzió kell a 2-es meg azt hogy kér egy scatter filet, de amit csináltam neki a telefonról azt nem akarja megenni.Akkor most mit csináljak ?
-
takitibi
tag
válasz
Blue Eagle #11994 üzenetére
Óh, értem! Köszi a felvilágosítást!
-
takitibi
tag
válasz
Blue Eagle #11992 üzenetére
De, de igazad van! :-) Csak annyival jobb, amit te is írtál. Nem lesz belőle Canon 1Ds! :-)
-
Cse015
csendes tag
válasz
Blue Eagle #11924 üzenetére
Hol találom azt amit a file kezelővel felül kell írni?
-
azimut
aktív tag
válasz
Blue Eagle #12004 üzenetére
Csatlakozom a rajongókhoz, Blue Eagle szaktárs által fordított S228-as TWRP-vel egyszerűen zseniális. A segítséget is köszönöm.
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #11993 üzenetére
Egy óvatlan ötlet:
Nem lehetne e esetleg egy olyan romot összeeszkábálni ,amiben már eleve át van írva egy v23as modem a lentebb leírt módon 900 mhz-n üzemelő 3g vel?Értem ezalatt azt, hogy ha valakinek kellene egy olyan rom, ami alapból tudja a 900 as 3g-t, és nem nagyon ért az ilyen átírásokhoz, mókolásokhoz, de flashtoolszal mo djuk fel tud rakni egy romot, esetleg TWRPből fel tud húzni egy romot, akkor csak letölti, és felteszi. Ezt egy kolléga mondta, akinek ilyen telója van, és szeretne is 3g-t, de nem ért tulságosan hozzá, csak romot cserélt eddig.
Hm?
Vagy nagy hülyeséget mondtam? -
duronx
senior tag
válasz
Blue Eagle #12002 üzenetére
Köszi. azt hiszem akkor megfelel a régebben linkelt romod is
Köszi a munkád, sokan nagyra értékeljük
-
duronx
senior tag
válasz
Blue Eagle #11993 üzenetére
Szia Blue Eagle!
Pár napja raktam fel a korábban linkelt romod (S228). Miben tud többet a most linkelt rom?
Mivel bővítetted ki? -
razorka777
veterán
válasz
Blue Eagle #11968 üzenetére
És tényleg, a V3-mal már végigment.
Kösz szépen. -
razorka777
veterán
válasz
Blue Eagle #11824 üzenetére
Feltettem én is az S228-at, megy rendesen nincs vele gondom, de szerintem a 4.2 sokkal jobb erre a telefonra.
Gondoltam sebaj, visszarakom a gyárit flashtool-lal.
Igen ám, de általam még sosem tapasztalt hiba üzenetet kapok mikor a telcsit rádugom a gépre."invalid rom or PMT adress".
Akármilyen romot szeretnék visszaflesselni, ezt az üzenetet kapom.
Olvastam valahol, hogy ez azt jelenti, hogy nem azonos a partíció kiosztás a jelenlegi és a felrakni kívánt rom között.
Ezzel mit tudok kezdeni?
TWRP-ből ha felrakom az S124-et az úgy menni fog? -
törölt tag
válasz
Blue Eagle #11933 üzenetére
Akkor megpróbálkozok a kernel buherálásával aztán ha sikerrel járok publikálok egy rom-ot
-
razorka777
veterán
válasz
Blue Eagle #11928 üzenetére
Az S228-as romban hogy viselkedik nálad az internet?
Folyamatos, vagy szakadozik?
Ki kellene próbálni. -
törölt tag
válasz
Blue Eagle #11928 üzenetére
Tyúklábakkal?
Ezt nem értem. Nem CN-t akarok, hanem egy viszonylag bug mentes, megbízható ROM-ot. Ha az CN az se érdekel, ha rendesen megy Google Appokkal
-
Cse015
csendes tag
válasz
Blue Eagle #11884 üzenetére
Hali!
Gyorsan össze tudnád foglalni hogy kell a modemet kicserélni?
Mert szarakodik a térerő... Ingadozik, a lakásban csak az ablak mellett van csak. Ezt meg oldhatja? Vagy nem lesz jobb? -
Bottalfog
tag
válasz
Blue Eagle #11917 üzenetére
Köszi
-
ibookg4
tag
válasz
Blue Eagle #11901 üzenetére
Tárhely menü - alapértelmezett írás lemez. Átállítod külsőre, ujraindítást fog kérni. Ezek után már a külső sdcard lesz /storage/sdcard0 pontra felmountolva és nem a belső. Nekem is így van jelenleg.
Igy az áthelyezés külső SD-re is menni fog. Hátrány: mindenképpen kell egy kártyát betenned.
-
ripo05
tag
válasz
Blue Eagle #11891 üzenetére
Akkor légyszi csinálj nekem egy nvram-ot. Az IMEI-ket már elküldtem PM-ben.
Még egy kérdés: Mi lesz a BT és a Wifi MAC címével? (Meg a sorozatszámmal. Bár ez csak szépségtapasz...)
Azt át tudom én írni? Vagy te rakod bele az nvram-ba?
-
Cse015
csendes tag
válasz
Blue Eagle #11882 üzenetére
Akkor jó mert a elérhető tárhely majdnem 1 gb
akkor csak ennyit akartam. Nem tudtam mennyi volt... -
Cse015
csendes tag
válasz
Blue Eagle #11877 üzenetére
Ezzel csináltam:
P780_ROW_S124_140403_1GIntSDLefutott a Flash tool azt kész. Nem mozgattam semmit. Valami kimaradt?
Azon kívül hogy új a build szám változott + ott is magyar ahol eddig nem, nem látok különbséget... -
K_a_m_i
tag
válasz
Blue Eagle #11869 üzenetére
Még egy kérdés: ha már így belepiszkáltam az nvramba, akkor cserélhetek modemet pl. recovery-vel, vagy először ugyanígy állítsam vissza az eredeti értékeket? Vagy enélkül is cserélhetek modemet? Factory reset-et nem akarok csinálni, ha nem muszáj.
-
Cse015
csendes tag
válasz
Blue Eagle #11854 üzenetére
Azt honnan tudom hogy a particionálás is sikerült?
Nem néztem meg előtte... -
K_a_m_i
tag
válasz
Köszi mindkettőtöknek ibookg4 és Kéksas! Win7-es gépen sikerült és már megy is a 900 MHz!
Teszteltem is: átállítottam csak 3G-re és a MUT-ban Engineer mode MTK menüben letiltottam a WCDMA-IMT-2000-t és csak WCDMA-GSM-900-zal is volt rendesen térerő. Szuper! Vidéken jó lesz, mert Vodás vagyok. Lehet, hogy hülye kérdés, de erre nem lehet valami recovery scriptet csinálni? Azzal egyszerűbb lenne.
-
janez
aktív tag
válasz
Írnál róla? Mobilnetem van, nem töltöm le feltétlenül. Köszi!
-
ripo05
tag
válasz
Blue Eagle #11848 üzenetére
Este írok PM-et. Előre is köszi.
Csináltam MTK droid tools-al mentést, de az könyvtárakat mentett, nem bin file-t. Viszont meg van az NVRAM\NVD_IMEI könyvtár (is) ahol van 3 fájl is. (MP0B_001, ST6TA001 és ST6TB001). Ezek tartalmazzák a hiányzó infót igaz? Amit a droid tools lementett abból nem tudok nvram.bin fájlt csinálni?
-
Jamal0
tag
válasz
Blue Eagle #11856 üzenetére
Van 3 SMD led az antenna modulon (egyébként ott van a rezgő és a hangszóró is) Szerintem csak megszünt a kicsike félvezetőnek lenni de ha jól emlékszem 0604 es smd led van ott de ha gondolod megnézhetem valamikor a sajátomba esetleg a kicserélésében is tudok segíteni. (apropó véletlenül nincs egy fölösleges alaplapod aminek működik a hálózati chipje?)
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #11856 üzenetére
Szerintem valahol a hangerőgombok tájékán...
Viccet félretéve, úgy rémlik, hofy ha leszeded az akufedőt, meg műanyag keretet, akkor hozzáférsz a ledhez a kijelző kivétele, levétele nélkül...Bár az csak a led.... a "fénye" az nem tudom hogy hol van... talán a valhallában...
Bocsi, bocsi, nem tudtam kihagyni....
-
K_a_m_i
tag
válasz
Hamarosan megpróbálom Win7-en, szerintem XP-vel nem megy. Majd beszámolok.
-
Cse015
csendes tag
válasz
Blue Eagle #11793 üzenetére
Honnan tudom hogy lekel-e cserélni a modemet?
Nem megy a wifi vagy a mobil net?
Vagy a térerő? -
godjopet
tag
válasz
Blue Eagle #11848 üzenetére
Ez nagyon durva. Ma délelőtt - terefere után - én is elkövettem pontosan ugyanezt a hibát.
Ripo05-ével egyidejűleg megcsinálhatnád nekem is az nvram-ot, ha lennél kedves... -
K_a_m_i
tag
válasz
Blue Eagle #11850 üzenetére
Köszi, de még így sem megy, próbáltam már így is, de mikor betallózom az .inf fájlt, azt írja, hogy a hely nem tartalmaz információt a hardware-ről.
Ezek az azonosítók:
USB\VID_17EF&PID_74ED&MI_02\6&3A476A65&0&0002
USB\Vid_17ef&Pid_74ed&Rev_0216&MI_02
USB\Vid_17ef&Pid_74ed&MI_02 -
K_a_m_i
tag
válasz
Blue Eagle #11842 üzenetére
Szia! Tudnál segíteni, hogy tegyem fel a CDC Serial drivert? Odáig jutok el, hogy a MauiMeta a kikapcsolt telót elindítja meta módban az XP pedig kéri a CDC Serial drivert. A FT megy enélkül is a vcom driver-rel, de a MauiMeta nem. XP-t használok. Az extended driver csomagból az Android Gadget CDC Driver-t próbáltam, de sehogy sem fogadta el.
-
ripo05
tag
válasz
Blue Eagle #11846 üzenetére
Flashtools-ban nem download only-t nyomtam, hanem format all-t.
Az mtk droid tools-al készített backupban csak nvram könyvtár van, de nincs bin fájl. Tudok én abból azt csinálni? A telefonon rajta van egy IMEI azt visszaírtam. De a másodikat csak blöfföltem. (Van még egy p780 nálam abban a 2 IMEi között 8 a különbség.)
Viszont egyenlőre serial numberem sincs.
-
godjopet
tag
válasz
Blue Eagle #11779 üzenetére
Előzőt hozzászólásomat korrigálnám:
A 131911 az aksi-matricán van, a nyomtatott számsor a következő: 140514 -
ibookg4
tag
válasz
Blue Eagle #11838 üzenetére
Biztos vagy benne? Probáltad, mert én most ki nem nullázom a telefonom
Jobb megoldást nélkülözve legfeljebb minden reset után visszairom a kiolvasott NVRAM tartalmat Flash tools-szal. DE az IMEI átirása pl megmaradt FR után is.
-
Bottalfog
tag
válasz
KÖSZÖNJÜK
a "béta verzió" megnevezés csak a nyelvi részre vonatkozik? vagy van valami más is ami még ebben a kifejezésben rejlik?
Ja és köszi
-
ibookg4
tag
válasz
Blue Eagle #11819 üzenetére
Nem próbáltad átírni az NVRAM-ot? Nekem nincs T-mobilos kártyám, így nem tudom letesztelni. A metroban egyébként voda is csak 900Mhz használ. Én elvileg átírtam, de még nem mozdultam ki otthonról.
-
ibookg4
tag
válasz
Blue Eagle #11817 üzenetére
Csak jelzem, hogy a 2G térerő problémák arra is visszavezethetőek, hogy a kínai telókon nincsen bekapcsolva a 900Mhz üzemmód. Ezt nem elég azzal orvosolni, hogy pl. feltesszük a V23 modemet. Valóban a V23 kell hozzá, DE utána még pár adatot át is kell írnunk a MauiMeta 3G szoftverrel az NVRAM-ban.
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #11810 üzenetére
Kipróbáljuk, bár az asszony nem fog örülni, hogy buherálom a telefonját -
ibookg4
tag
válasz
Blue Eagle #11814 üzenetére
Az borzalmas vodán, ezért is kérdezem, hiszen eredetileg CN telefon volt és 2014. Most az S226 V23 tettem bele, meglássuk.
-
ibookg4
tag
válasz
Blue Eagle #11812 üzenetére
Telenor 3G és Voda 2G két kártyás kombónál S228 esetében melyik a legjobb modem firmware?
-
razorka777
veterán
válasz
Blue Eagle #11810 üzenetére
Már pár hónapja a nexus 5 romot használom és nem is tervezem lecserélni, de ez a fránya mobilnet, ami nem hagy nyugodni.
-
razorka777
veterán
válasz
Blue Eagle #11808 üzenetére
Még nem jutottam el, hogy feltegyem.
-
razorka777
veterán
válasz
Blue Eagle #11805 üzenetére
Danke.
Kipróbálom! -
razorka777
veterán
válasz
Blue Eagle #11803 üzenetére
De most éppen KK-n vagyok, ez most rajtam nem segít.
-
razorka777
veterán
válasz
Blue Eagle #11800 üzenetére
Mindegy milyen verzió, megoldom.
Ez a v101 nálam nem százas.
Térerővel nincs gond egyik kártyán sem, csak a mobilnet gondol egyet és nem megy pár percig, majd utána magához tér.
Vagy a mobilnet ki-bekapcsolás oldja meg a gondot azonnal. -
RoMix85
aktív tag
válasz
Blue Eagle #11793 üzenetére
Szia!
Köszönöm, váromÜdv
-
Jamal0
tag
válasz
Blue Eagle #11727 üzenetére
Kezdem érteni
Köszönöm a segítséget.
-
siskad
őstag
válasz
Blue Eagle #11730 üzenetére
Nem nagyon van telepítve semmilyen app a facebookon, messengeren, instagramon kívül. Gyári Rom
-
azimut
aktív tag
válasz
Blue Eagle #11724 üzenetére
Érik az a kapcsológomb.... Ha ma este nem küldöm el a számot, úgy legközelebb csak hétfőn leszek gépközelben, nem bunkóságból nem írok. Az adatlapomból, weboldalamból kiderül, mivel foglalkozom mellékállásban, hétvégén Pesten leszek a SYMA-csarnokban, olyasmival foglalkozva, nem idevaló, ez már off téma. A kedvenc telóm nálam lesz!
-
azimut
aktív tag
válasz
Blue Eagle #11714 üzenetére
Preload-ot honnan tallózzam be? Az imei-től még messze vagyunk.
-
azimut
aktív tag
válasz
Blue Eagle #11711 üzenetére
Az említett telót brick-ként vettem, abban a tudatban, hogy alaplap cserés lesz. Aksi szerint 130210, CN, szintén az aksi tyúklábait nézve. Több usb-portot és kábelt cserélgetve néha bekapcsolható, de inkább nem. Én arra tippelek, hogy valaki CN telóra ROW-al kísérletezett, aztán félbemaradt a project. Amikor be tudtam kapcsolni, MTK nem látott imei-ket (12345...stb), a teló is invalid imeiket jelzett. Nnnamost, itt félbemaradt a kísérletezést, bekaptam a zsaroló vírust, ami a fájljaimat megette, gyors tűzoltás, majd gyalu. 64 bites helyett csak 32-bites rendszer, ezen mintha nem tudnék ft-al mókolni - ez csak sejtés. Vegyük úgy, hogy van egy ismeretlen particiójú valami, eddigi hozzászólásokból az derül ki, hogy semmi sem lehetetlen, talán csak egy komoly hardwarehiba lehet akadály.
Kérdéseim: lehet-e flashtools-al cwm-et, twrp-t feltenni, hogy legalább innen kiindulva hardcore módon kísérletezzek. Pár csapásirányt is kijelölhetnél, ígérem utánaolvasnék, aztán megpróbálnék értelmesen kérdezni. Szeretném teljesen kiszűrni a hardwareproblémát. Mézesmadzag: ha megérkezik a 2 db kapcsológombom, talán az egyiknek lehetnél a gazdája. Tehát, te hogyan térképeznél fel egy ismeretlen cuccot?
-
tomazin
veterán
válasz
Blue Eagle #11695 üzenetére
igen, erre gondoltam én is, viszont amikor megnyitom a scattert, majd a preloader-nél kiválasztom ezt a másikat, akkor hisztizik, hogy nem egyezik a checksum. azt meg nem mertem bevállalni, hogy átírom.
közben rájöttem az első az md5
-
tomazin
veterán
válasz
Blue Eagle #11692 üzenetére
5242880 byte
az pont annyi
-
tomazin
veterán
válasz
Blue Eagle #11690 üzenetére
Lenovo-P780_sokszam_nvram_150519-223300.bin
meg van mellette egy tar file, amiben kicsi max 20k-s fileok vannak, könyvátakban rendezve:
apcfg
dm
md
md2 -
Janika841130
csendes tag
válasz
Blue Eagle #11674 üzenetére
mondjuk a hely is egy fontos szempont !
csábító !!!lehet megpillantom azt inkább !!
köszönöm
-
Janika841130
csendes tag
válasz
Blue Eagle #11671 üzenetére
nem gondoltam volna én sem de ez van !
semmi gond a térerővel sem hála égnek !A tárhely módosított rom miben különbözik egyébként a sima 124 row -tól
köszönöm a segítséget mindenkinek !!
és eddig gond nélkül műkszik kamera minden sőt szerintebb mintha simább lenne minden !üdv
-
siskad
őstag
válasz
Blue Eagle #11658 üzenetére
-
siskad
őstag
válasz
Blue Eagle #11653 üzenetére
Azt hol kell megnézni?
-
siskad
őstag
válasz
Blue Eagle #11651 üzenetére
Bocs kimaradt. Rootolt gyári 4.4.2. 400 mega.
-
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #11622 üzenetére
A 3-as verzioval felment.
Nincs IMEI vesztes sem, minden mukodik egyelore.
kosz, udv,
-
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #11620 üzenetére
Na kicsit haladtam, mar felismeri es jott a piros sav. Most ezt irja ki az SP Flash Tools,
-
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #11615 üzenetére
Na nekem ilyet nem csinal sem a 3-as sem az 5-os verzio.
Holnap meg Win7 alatt meg tudom probalni,de aztan ennyi. Ez szerintem driver gond. Majd olvasgatok meg a temaban.
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #11615 üzenetére
Látom jól működik a laptop
közben beizzzitottam a P780-as utódját, de azért a még ez a jóöreg teló is üzemel, most éppen a párom póttelója. Egy napig használta, és valami 90 on volt még az előbb az akksi
-
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #11613 üzenetére
Semmilyen piros savot nem latok egyik verzioban sem. Ennek hol/hogy kellene megjelennie?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest