-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamal0
tag
válasz
Sándor -P20- #13710 üzenetére
Az alsó hangszóró csere könnyű mivel nincs forrasztva most így nem tudom hogy mik a méretek de könnyen kideritheted. Nem kell hozzá különösebb eszköz.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Sándor -P20- #13649 üzenetére
az ötletem, hogy tedd vissza azt a romot ami eddig volt, mert ezzel az életben nem fog menni a te kamerád.
-
válasz
Sándor -P20- #13599 üzenetére
BlueEagle féle ROM nálam is hibásan működött, egy nap legalább kétszer megfagyott. Van, hogy csak a telefon lett elérhetetlen. Szóltak is, hogy nem vagyok kapcsolható. Hozzáteszem, 3 év alatt egyszer nem volt fagyás a telefonommal. Szóval ment nekem vissza baralajbi utolsó ROMja. Azóta sem fagyott. Érdekelne engem is, hogyan lehetne ennél a ROMnál megoldani, hogy a partíció egyben legyen.
-
K_a_m_i
tag
válasz
Sándor -P20- #13599 üzenetére
Ha belenézel a ...scatter...txt fájlba és látsz olyat, hogy PRELOAD (nem preloader), akkor ROW. A VibeUI egyébként CN.
-
cool13
őstag
válasz
Sándor -P20- #13486 üzenetére
Alin pontosan add meg a címed mert galiba lehet belőle. Amúgy eddig majdnem minden megérkezett onnan. Mondjuk pont egy telefon nem. Strapatelefon a gyereknek. De annak a pénzét várom vissza. Alin jó a pénzvédelem. Mostanság rendelni gáz kicsit a Chinese New Year miatt.
-
Bagoly29
csendes újonc
válasz
Sándor -P20- #13486 üzenetére
Szia. Aliexpressen 99-105$ (30 do-do) körül van már az ára. Mostanában néztem pont. Ezek újak.
-
lbarna
tag
válasz
Sándor -P20- #13387 üzenetére
Igen
-
Jamal0
tag
válasz
Sándor -P20- #13176 üzenetére
Szerintem otthon a kupac alatt lapul egy hangszóró ☺
-
ath
senior tag
válasz
Sándor -P20- #13176 üzenetére
hjahát így már más a gyerek fekvése
az a videó publikus? kíváncsi lennék. ha jamal0-nál nincs elfekvőben, akkor viszont marad a rendelés, drága nem lesz, lassú igen.
-
ath
senior tag
válasz
Sándor -P20- #13169 üzenetére
Nem biztos, hogy hw. Engineering modban nezd meg az audio beallitasaidat, lehet csak szarok az ertekek. Visszakeresve talalsz infot
-
bigh
csendes tag
válasz
Sándor -P20- #12547 üzenetére
Elméletben az SP Flash Tool -t a MediaTek "csinálja" a külömbözö soc-okhoz mármint minden egyes verzió szám emelkedés vagy valami kritikus hiba javítását tartalmazza vagy egy új chip bevezetése miatt van rá szükség. elméletben a régebbi chipek támogatása nem kerül ki tehát visszafelé kompatibilis. sok esetben azonban ezt nem sikerül, mint például "nálunk" p780-asoknál sem. így általános ököl szabályként azt tudnám neked javasolni, hogy mindig azt használd amit a rom készítője mellékel (általában mellékelik) vagy ami a leírásba szerepel. elméletben [link] itt minden verzió megvan.
romokat találhatsz sok helyen de mindig próbáld a készítő által közzétett oldalról leszedni itt szinte minden esetben lesz flash tool is mellékelve.
én amúgy ezt a verziót használom eddig minden ment vele: -
lbarna
tag
válasz
Sándor -P20- #12500 üzenetére
Az alap csere kb 40-45 usd.
Elvileg lesz hozzá alkatrész akkor kb 5-10usd + a munka díj.Nálam ami nem volt akksi számos azokkal nincs semmi baj.
Csak a számosokkal van gond nálam. -
kissarga
csendes tag
válasz
Sándor -P20- #12500 üzenetére
Ugyanez volt nálam is. Végül abszolút nem volt térerő. Nem soft probléma. Felraktam vagy 4-5 ROM-ot, hátha jó lesz. De nem
Már a hócipőm kivan 3 teló másfél év alatt.
Azt se tudom mit vegyek. Már vagy 2 napja nézegetek, de árban ez éri meg a legjobban. 120 dolcsi.Nekem minden ment vele akadás nélkül. Minek vegyek gyorsabbat, nagyobb felbontásút?
S860 még talán jó lenne, de 40-50 dollárral drágább, és ugyanazt tudja mint a p780-as...
Esetleg még elephone, de drágább, meg nagyon noname.A hongkongeek.com oldallal szemezgetek. Itt csak 15 dollár a DHL és visszatérítik a vámot. Szóval 38.000 ből megvan az új.
Csak félek újra ilyet rendelni.
Az előző a mindeal.net oldalról volt, annak túlmelegedés problémája volt. Nyáron rendre kikapcsolt.
Ezt az etotalk.com-ról, vettem. Megvan vagy 4-5 hónapja, de újonnan is jelentkezett a térerő probléma, de én azt hitem hogy a 4.4 es software miatt van. -
amtibacsi
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #12491 üzenetére
Adatletöltés közben nekem nem volt elérhető a másik kártya. Kölcsönösen egymásra irányítottam a két kártyát, így mindig elérhető lettem.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Sándor -P20- #12364 üzenetére
Szerintetek melyik CWM való a teóra, ? A 125-ös? vagy a 110-es?
Kép az akkuról. [link] -
Blue Eagle
őstag
válasz
Sándor -P20- #12369 üzenetére
Szia!
SP Flash Tool kérdésben szívesen segítek neked. Keress privátban, ha nem megy a dolog. -
mr.perfect
tag
válasz
Biztos, hogy eredeti.. és CN kiadás.. nekem is pont így néz ki.
-
cubixx
tag
válasz
Szerintem eredeti, enyémben is ilyen van. De ha jól tudom, ez csak egy fedél, az akku ez alatt pihen. Nem szedtem még szét, szóval nem mondom biztosra
-
K_a_m_i
tag
válasz
Sándor -P20- #12362 üzenetére
Írtam privátba.
-
razorka777
veterán
válasz
Sándor -P20- #12358 üzenetére
-
razorka777
veterán
válasz
Sándor -P20- #12356 üzenetére
Tedd fel az S124-gyet.
-
K_a_m_i
tag
válasz
Sándor -P20- #12352 üzenetére
Itt az oldal tetején a piros Lenovo P780 felirat alatt van az összefoglaló kinyitása. Azt olvasd el először. Root-olni pl. iROOT-tal tudsz. Ha mentettél MTKDT-vel, akkor annak a scatterét felhasználva flashtools-szal donwload módban feltehetsz egy CWM-et, de csak a hozzá valót. ROW-ra row-hoz való CWM kell CN-hez cn-re való.
A teljes rom cserénél, ha már cwm-mel akarod csinálni, akkor szintén oda kell figyelni hogy ROW-ra csak row-t tegyél. Flashtools-szal nincs ilyen probléma, firmware upgrade módban, ott csak a megfelelő preloadert kell használni. -
K_a_m_i
tag
válasz
Sándor -P20- #12350 üzenetére
Mit akarsz csinálni meta módban? Az MTKDT bekapcsolt telónál, vagy recovery módban működik. Ha Flashtools akarsz használni, akkor kikapcsolt telót kell feldugni a firmware upgrade indítása után.
-
K_a_m_i
tag
válasz
Sándor -P20- #12345 üzenetére
Ha sokáig nyomod a powert normális, hogy újraindul.
A recovery mód: egyszerre nyomod a hangerő fel és le gombot és a powert addig, amíg a Lenovo felirat megjelenik.
-
K_a_m_i
tag
válasz
Sándor -P20- #12344 üzenetére
Amikor rádugod az USB kábel és feljön egy ablak a csatlakoztatási módokkal ott alul be lehet kapcsolni az USB hibakeresést.A másik megoldás: a beállítások - fejlesztői lehetőségekben bekapcsolni. Ha nincs ilyen menüpontod a beállításokon belül (legalul), akkor a telefonról - verzió információk - build számra hétszer ráböksz és a fejlesztői lehetőségek menü előjön.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Sándor -P20- #12343 üzenetére
Ezt benéztem...
Van egy factory mód, Power + hang fel (full kínai), és van egy Meta mod Power + hang le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest