- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
ath
senior tag
válasz
takitibi #14078 üzenetére
na elmondom tapasztalatnak hogy jártam. elkerülhető, más ne fürödjön be..
tehát aki úgy érzi, hogy lötyög az aksija, az igenis szedje szét a telefont, és ékelje ki, ragassza be, kezdjen vele valamit, mert a sok lötykölődéstől, mozgástól a csatlakozó el fog engedni. nekem legalábbis ez történt, igaz 3 év után. a csatlakozó úgy néz ki, hogy 6 ér van, 2 rózsaszín, 2 fehér, 2 fekete. többet nem tudok róluk melyik-melyik, nekem a két bal szélső fekete vált le. szerencsére meg tudtam forrasztani, majd vissza is, így kiékelve és beragasztva nem mozog, érintkezés is van, de rohamléptekben be kell szerezzek egy új aksit, mert munkatelefon is.
azt csak mosolygásra jegyzem meg.. az összeszerelés után, mivel megmozgattam a sim és sd panelt is, nem volt kártyám, de semmi nem jelent meg az állapotsávon. össze is csokiztam magam. aztán leesett, hogy a visszajelzést ha nincs sim, letiltottam GB-ben. visszakapcsoltam, ott is volt a nincs sim jel. eltelt egy jó fél óra, próbáltam guglizni hardvert hogy lehet tesztelni, stb, amikor villámcsapásként tudatosult, hogy azokat a szrokat fordítva, seggel előre tettem be. megfordítva egyből ment minden ;D -
azimut
aktív tag
válasz
takitibi #13525 üzenetére
Na, felpakoltam, nem egy nagy durranás az általad kinézett "M". Egy szokásos AOSP by bauuuuu, a sok világos szín majdnem kiveri az ember szemét. Úgy tűnik orosz barátunk termeli a ROM-okat, igazából mind egyforma, csak más a launcher. Nagyjából KK-nak nézem, így aztán semmi Lollipop, meg Android 6, csak próbál azokhoz hasonlítani.
Visszapakoltam az S228-at, mivel az ROW. Szinte be sem üzemeltem, azonnal ráhúztam az AOSP Turbo Finalt, természetesen a ROW verziót. Még mindig tetszik, egyszerű, tiszta. Egyelőre ezt nyűvöm.
-
azimut
aktív tag
válasz
takitibi #13525 üzenetére
Ath kolléga annyit jegyzett meg róla, hogy: "már megint bauuuu". Nem próbáltam még ki, de a következő gyaluláskor teszek egy próbát. Az, hogy 6.0-ás Android, enyhe csúsztatás lehet. Az AOSP Turbo Final teszi a dolgát, eddig jónak tűnik.
-
takitibi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Contra: Operation Galuga teszt
- Háztartási gépek
- Cpu?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest