- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
RoMix85 #12425 üzenetére
Sygic 7 napig full, de utána is lehet használni, csak eltűnik pár dolog (sávok mutatása, stb.). Mielőtt elutazol, akkor tedd fel playről. Wifiről telepítsd, mert elég nagyok az országok, de te választod ki, hogy miket töltsön le. Attól kezdve offline is használható. Előtte való nap azért ismerkedj meg vele, mert út közben már nagyon zavaró, hogy mit, hogyan kell csinálni. Ami nagyon jó benne, hogy országonként lehet az autópálya használatát beállítani. Itthonra van néhány matricám, de osztrákokhoz nincs.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
RoMix85 #12411 üzenetére
Tudom, de nem tudok más megoldást. Egyébként jobban átgondoltam az egészet és úgy tűnik, hogy pont fordítva van a dolog. Ha sim1-en megy az adatforgalom, akkor sim2 nem elérhető és fordítva. Szerencsére olyanok az előfizetések, hogy én hívok vissza szinte mindenkit, tehát fontosabb az, hogy elérhető legyek.
Segítenétek nekem abban, hogy más romoknál is így van ? Tipushiba vagy tök természetes ? Az adatforgalmat is hívásként éli meg a teló rendszere és ezért blokkolja a másik kártyát ? -
-
han_lev
senior tag
válasz
RoMix85 #11802 üzenetére
Igen, angol nyelvű van ilyen.
grat!
Bár valaki egyszer azt mondta, hogy az s228ast lemagxarítja nekünk, csak közben elromlott a laptopja ....
Bocsi, minden tiszteletem, csak kötekszem egy kicsit..
Szóval mivel nekem régi tipus, arra meg a 4.2 a legjobb, sajna nem követem a romok fejlődését.
Így nem tudom, hogy hogyan tudnád a hangerőt nővelni. A nejem használja most a p780ast. Amit én használok, a p70esben 4.4es rom van, abban van olyan lehetőség, hogy ha beírsz egy kódot a tárcsázóba, akkor be tudsz lépni az engin menübe. Ott talán lehet hangerő alapot növelni...
De mivek még erre sem volt szükségem, ezt sem tudom megmondani, hogyan, csak hogy ilyen van.
Vannak a profik, esetleg ők lehet, hogy tudnak valamit. Vagx youtoubon lehet valamilyen videó fent... -
han_lev
senior tag
válasz
RoMix85 #11796 üzenetére
recoweriből felrakható CNes romok előtt én ezt a romot, illetve ezeket a hozzá klszített EBR-eket használim arra, higy egy olyan rom legyen fent, ami rootolt, CNes és van benne recowery. Ebben az esetben is kell preloadert cserélni.
Tehát én őgy csinálném, hogy:
1 ltölt a fenti hozzászólásbül a rom és az EBRek hozzá2 Flashtoolsszal előklszülni a flashellsre.
1 kicsomagolt romban bemásolni azokat az EBReket, amelyiknek a particiókiosztésa szimpatikus (én úgy használtam, hogy 2 giga a belső memória, a fennmaradó kb 500 a belső sdje, de nem számít, azt később úgyse nagyon használja.)
2 kicserél a preloader ( az újat át kell nevezni, hogy az legyen a neve, mint annak amelyiket helyettesíti. ln az eredetit ki sziktam menteni, ki tudja, az újat pedig bemásolom a helyére. eddig row romokkal csinéltam, de CNnel is így kell gondolom.
3 cheksum.ini-t ki kell törölni a rom cuccaiból általában, mert zavarja a kicserélt preloader, és nem enged flashelni.3. Flashtoolszal felrakod a fenti CNes romot.
Kész. Fent van egy átparticionált CNes romod, amiben van root, van recoweri és lesz elég belső memóriád.
innen kezdve bármilyen 4.4es romot feltehetsz recoveriből, a recowery megmarad, a root is megmarad, a partició is megmarad.
Ha feltetted a kiválasztott romot, akkor hozzáteheted a recoweryből a kiválasztott modemet.Kb ennyi..
azthiszem -
han_lev
senior tag
válasz
RoMix85 #11796 üzenetére
Ami problémákat szokott okozni, az a driver. De ha elmentetted az Nvramot, akkor a gép ismeri.
Az a gond, hogy a legtöbb rom ami 4.4 es az CN-es. Általában bele van írva a nevébe.
Ahogy letöltöd a Nedromról, néhány Reciweryből twlepíthető, néhány Flashtoolsal.
Mind a kettőhőz másféleképpen kell előkészülni.
Ha Flashtoolsos a rom, amit fel akarsz tennu, akkor nem sok: 1. Driwerek a gépre. 2 flashelés
Ha recowerys, akkor bonyolultabb.
Mindjárt írom. -
han_lev
senior tag
válasz
RoMix85 #11792 üzenetére
Milyne időss a telefonod?
Mentsél, mindenképpen. Ha az Nvram megvan, akkor simán próbálkozz egy teljse rom felrakásával.
Az SpFlashtoolszal teljesen átszabod a telódat. Ha fennt van egy rootolt rom, akkor szerintem az lehet a megoldás, hogy feltelepíted a Xpose keretrendszert, majd a Gravitybox-ot (feltéve ha Row romomt tettél fel rá, és azokban fel tudod húzni a hangerőt.
egyébként valahol az "ősidőkben" volt szó a fórumon a hangerő növeléséről, keres rá, megpróbálom én is mindjárt.
de javallott: mivel ez egy régebbi hardwer, a 4.2-es romok nagoyn jól mennek rajta akkor, ha belső tárhelyet megnöveled. (nekem egy s124-es, meg egy SLX-több mint fél évet ment úgy hogy hozzá sem nyúltam. Most is egy SLX-el használja a nejem.Ha újabb a telefon (2014- március utáni) akkor annyit kell tenned, hgoy a "preloader" nevű filet a romban kicseréled a felflashelés előtt. És menni fog. De akkor javaslot valamelyik 4.4 es rom használata (szerintem már készen van az s228-as magyarjtása, vagy amit BlouEagle linkelt) mert ezek tudják kezelni a kamerádat.
A modemcsere ugye ezután már egyszerű: csak a rootolt recoweryből be kell tallózni az "install zip from sdcard" menüvel a megfelelő modemet (vigyázni, hogy 4.2-es romhoz JB-s modemet 4.4-eshez meg szintén a sajátját.) és fent is van. Nekem az 52-es volt a nyerő. . ha jál emlékszem...
-
Itik
tag
válasz
RoMix85 #11639 üzenetére
Szia!
Igen...az is az újabb generációs teló. Csak a 4.4-es romok jöhetnek szóba... Baralajbi féle romok között nézelődj ha magyart akarsz. Ha jó az angol akkor még az S226-os amit itt többen dicsértek.
A romolás nem bonyolult csak annak tűnik... Mentés legyen és akkor lehet próbálkozni... Aztán már rutinból fog menni..
Az S124-ben nincs beépített biztonsági központ... így én nem használom...
-
Itik
tag
válasz
RoMix85 #11631 üzenetére
Szia
Az aksin lévő dátumról... Bár nem tudom melyik dátum a határ de az új szériában megváltoztatták a hardvert.. Ha 4.2-es Romot teszel ezekre az új szériás telókra nem lesz hátoldali kamerád...azt nem kezeli. Ha így jársz akkor csak a 4.4-es romok jöhetnek szóba. Én még 4.2 Blue Eagle féle S124-es magyarított Romot használom így a 4.4-es romokkal nincs tapasztalatom. De ahogy itt olvashatod a baralajbi készít magyarított 4.4-es romokat.... Azok jók szoktak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest