- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Janika841130 #13929 üzenetére
Meglehet, hogy a sim-foglalat szarakszik, anno én 1500 forintot fizettem érte Kínából, a teló a mai napig megy, pedig szerintem az elsők között vettem
Mindenesetre először zárd ki a szoftveres hibát.
-
georgeh
tag
válasz
Janika841130 #13927 üzenetére
Szia! Olvass vissza egy keveset (pl. #13889-tól), nekem ugyanez és ugyanígy volt, most pedig szépen muzsikál az új ROM-mal és driver-rel. Azt meg senki sem kérdezze meg, hogy miként történik ez gyakorlatilag az egyik napról a másikra...
-
válasz
Janika841130 #13927 üzenetére
Hardver hiba.
-
törölt tag
válasz
Janika841130 #12103 üzenetére
Külön a link: http://www.4shared.com/zip/OWpkhMnnce/The_421_Project_By_Carbon59.html
-
törölt tag
válasz
Janika841130 #12103 üzenetére
Szia, pár oldallal visszább írtam egy útmutatót, miként használható az slx rom 2014 utáni készülékeken hibamentesen. Ott van egy letöltési link a rom-hoz, tulajdonképpen egy pack driverek meg flashtool nélkül, hogy fel tudd tenni a telodra. Az eredeti szerző nem ém vagyok, hanem egy orosz lenovo fórum tagja, ott lelhető fel a rom, de úgy gondoltam 4sharedről gyorsabban letölthető, ezért töltöttem fel a pakkommal együtt oda. Telepítéshez szintén mellékeltem leírást, ha valamiben elakadsz, írj bátran segítek, de szerintem a többiek is tudnak segíteni, nagyon jó kis p780-as csapat kovácsolódott itt össze. Sok sikert a flashelgetéshez!
-
han_lev
senior tag
válasz
Janika841130 #11707 üzenetére
Én anno úgy csináltam, hogy flashtoolsal feltettem egy CNes romot. Van olyan, aben ha kicaeréled a két ebr filet, akkor a flasheléskor megnövelt particióval teszi fel.
Van valahol egy olyan rom a fórumon belinkelve, hogy cn-es rootolt, recoweryvel.
Most telefonon vagyok, de majd megkeresem.
És valahol 8zabi fórumtárs linkelt átírt EBReket is, amiket (a preloaderhez hasonlóan) kicserélsz a fkesselés előtt a romban, aztán fkastoolsal felteszed, és lesz egy 1.5 gigás (vagy akár nagyobb, én mindíg 2 gigásra növeltem) belső particiójú, rootolt TWRPs recowerivel felszerelt romod.
Ezután erre már recoweryből felteheted a Nexus romot.
Vagy bármilyen CNes recoweryből flashelhető romot. -
Blue Eagle
őstag
válasz
Janika841130 #11707 üzenetére
Nem ismerem az általad említett Nexus romot, de amint olvasom Han_Lev szavait és olvasom a Needrom oldalán, akkor ez CN alapokon működik. Tehát a S124 rom mint alap, nem alkalmas a Nexus romhoz!
-
han_lev
senior tag
válasz
Janika841130 #11705 üzenetére
Amikor még én próbáltam, nagyin akadozós volt. De egyébként szép. Ha 4.4 es alapokon van, talán már jólesz. Mindenképpen érdemes átparticionáltan használni - szerintem. CNes alapokra recoweriből feltelepíteni úgy, hogy már legalább 1,5 gigára felhúztad a belső memória méretét..
Szerintem.. -
han_lev
senior tag
válasz
Janika841130 #11678 üzenetére
Tedd fel nyugodtan. Én több mint fél évig azt használtam. Attól csak az SLX et használtam többet.
Ha régi preloaderes a telód, akkor érdemes azt is kipróbálni. Jól megy rajta minden, és nagyon stabil. Ez a kettő szerintem, ami ezen a telón a legjobban fut. -
Blue Eagle
őstag
válasz
Janika841130 #11673 üzenetére
Abban különbözik a módosított S124_1GIntSD-re elnevezett rom az eredetitől, hogy a nagyjából 1,5 GB Beépített tárolóból (belső SD/emulált SD), lecsíptem 500 MB-ot és odaadtam a Belső tárhelynek. Így ez az utóbbi nagyobb lett és sokkal több alkalmazást tudsz telepíteni, és nem sír majd a szája a helyhiány miatt.
ezen kívül:
-rootolt
-magyar nyelv van benne
-haladó fájlkezelőt is tartalmaz
-CWM recovery-vel ellátva -
Blue Eagle
őstag
válasz
Janika841130 #11669 üzenetére
Most olvasom csak, a lényeg, hogy összejött. Ügyes vagy! Szerencsésnek érezheted magad, hogy első generációs a telód. Ezekknél még a térerő probléma is ritkábban jelentkezik.
Üdv. -
han_lev
senior tag
válasz
Janika841130 #11666 üzenetére
Olvasgasd az összefoglalót.
Ha újabb telód van, akkor egyszerúen az újabb fajta preloadert kell bemásolni a kibonzott, flashelésre előkészített romba a régi helyére. De a régi nevére kell átnevezni pontosan, a régit kitörölni, vagy áthelyezni, hogy ne zavarjon.
Ha a flashtools jajongana, akkor a checksum.ini-t ki lehetvtörölni a romból, az csak az elején ellenőrzi a filokat. -
han_lev
senior tag
válasz
Janika841130 #11664 üzenetére
Először is no para.
Valószínüleg hibás a preloader.
Cseréld ki a romban amit flasheltél, vagy próbálj eleve másik olyan romot flashelni, amiben a másik preloader van.
A leírt módon dugd rá a gépre ott ahol már korábban felismerte (a reset gombot nyomvatartva)
Meglátod, menni fog. -
han_lev
senior tag
válasz
Janika841130 #11662 üzenetére
Majd lesz olyan, hogy abban nem ismeri fel, és egy másikban meg felismeri..
Ilyen ez a showbusinis. -
válasz
Janika841130 #11148 üzenetére
szerintem hanyagold, mert az csak a "gyári" verzióra megy fel. Ez meg főzött ami neked van.
-
Wieder12
tag
válasz
Janika841130 #11080 üzenetére
Összefoglóban ott a megoldás, de ha megakadsz segítek, meg mások is! Driverek felrakása+S124Rom letöltés, , nvram mentés, utána kikapcsolt állapotban rádug felflasheled flashtools segítségével, magyar 4.2.1 fogad és örülsz! Röviden ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest