- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
ripo05 #11847 üzenetére
Na, kibújt a szög a zsákból! Ez egy tipikus felhasználói félrecsusszanás, ami igazából bárkivel előfordulhat ezzel az ötös verziójú FT-vel. Velem is megesett már, hofy Firmware upgrade helyett Format all + download móddal nyomtam le a folyamatot. Ekkor megy minden a lecsóba és csak maga a firmware kerül fel a telóra NVRAM nélkül. Ezután nem lesz: Sorozatszám (ez amúgy a legkevesebb), IMEI1, IMEI2, WIFI cím, Bluetooth cím. Ez két utóbbinál csak random lesz.
Van megoldás, csinálok is majd egyszer egy összefoglalót hogyan is lehet NVRAM bin-t írni, ha sajnálatos módon az eredeti elvész és mentés meg nem volt. Nem véletlenül szoktam hangsúlyozni, mennyire fontos a legelső alkalommal kiolvasni az nvram-ot lemezképfájlba.
Ha gyors megoldást akarsz, akkor privátban küld el nekem az IMEI számodat, mikori gyártású teló. Készítek neked nvram-ot, amit aztán Flash tool-lal felraksz és kész. -
han_lev
senior tag
válasz
ripo05 #11623 üzenetére
Rootolás,
mentés Flashtoolszal, vagy amivel sikerül, de Nvram mindenképoen legyen meg
Particionálás, flastoolszal tegyél fel opyan romit, ami már eleve fel van particionálva, hogy legalább 2 giga legyen a rendszernek belső tárhekyként.
És valamelyik 4.4 es rom. Amiket baralajbi készít, és sok letöltés van mögötte, az biztos jó.
Bár ha a needromos romot amit fel akarsz tenni flashtoolszal kell felrakni, akkor át fogja írni a particiót, ugyhogy olyat kéne válaszani, ami kártyáról telepíthető. Vagy olyat, aminek a memóriakiosztása eleve megnövelt belső memóriát ír.
Kb. -
Itik
tag
válasz
ripo05 #10960 üzenetére
Hát erre még szerintem nincs egyértelmű válasz..... senki nem tudja "én úgy tudom (bár lehet hogy rosszul)", hogy lenne a modemben harveres különbség. Szerintem a feltelepített modem soft-tól függ hogy milyen frekvenciák tud kezelni. Az biztos, hogy a V23-as modem és ezek változatai kezelik a 900 Mhz-et. a V101-es és ezek változatai meg csak a 2100 Mhz-et.
A modem driver meg nem függ a Romtól.... Bármelyik ROM alá bármelyik Modem telepíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest