- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogyo74
tag
válasz
#40178219 #12101 üzenetére
"Gondoltam írok az eddigi SLX rom-os tapasztalataimról
...
Az értesítő led működik, pulzál, hívásoknál, smseknél, töltésnél, több színben, extra alkalmazás nélkül."Ez melyik ROM volt? És hogy működik ezen az értesítő LED? Én most a needrom-ról feltett 228-at használom, de értesítő LED csak töltéskor, nem fogadott híváskor és SMS-nél van.
-
K_a_m_i
tag
válasz
#40178219 #12122 üzenetére
A 4pda.ru-n van egy másik rom is, ami nekem nagyon tetszik, mert működik vele a kamera és a vaku a 2014 utáni telókon, 2,4Gb a belső memóriája és csak a legszükségesebb app-ok vannak rajta, rootolt és TWRP van benne: [link], csak sajnos nincs benne magyar nyelv. Ez egy CN kiosztásúra módosított S124 és állítólag jobban van optimalizálva, mint az eredeti rom és kisebb az akku fogyasztása. Tudnátok segíteni magyar nyelvet belevarázsolni? Még nem csináltam ilyet. Próbáltam ALP-vel és kiírta, hogy sikerült, de nem lett benne magyar nyelv. Valaki tudna linkelni valami step by step leírást, hogy kell ezt csinálni?
-
-
Blue Eagle
őstag
válasz
#40178219 #11972 üzenetére
Vagy ez a du battery marhasága?
Bizony, igen! Én is kipróbáltam anno. Ez is egy olyasmi app, mint azok a bizonyos memória Cleaner-ek. Felesleges, csicsa-micsa szutykok. Meg amúgy is: egy feleslegesen futó process, ami még külön terheli a rendszert, az akkut. Semmi pluszt nem szolgáltat, csak annyi, hogy szép, meg minden.
Ja! Mi is ez az akkumulátor kalibráció? Semmi extra. Csupán törlődik az eszköz-data/system mappából a batterystats.bin fájl, és a töltés során ismét létrejön. Ennyi. Nem kell ehhez külső program.Más:
A 4.2 romok (SLX, Lenovo_P780_S124) mellé nagyon jó alternatíva a 4.4-es Lenovo_P780_S228 rom is.
A hiedelemmel ellentétben nagyon baráti akkuidővel bír, stabil, nem fagy, nem mered le, teszi a dolgát. Kissé lassabb a 4.2 társainál, viszont kárpótol minket bővített tudása beépített szolgáltatásokkal. Egy misét megér, azt mondom.
Most hétvégén felteszem a frissebb verziót, mert dolgozgatok még rajta. -
RoMix85
aktív tag
válasz
#40178219 #11956 üzenetére
Én már megcsináltam, nekem imei is megmaradt... működik a kamera is, bár hiányzik a gyári lenovo cam app. Leszedtem egyet de nem a legjobb mert samsunghoz faragták.
Lehet nekifutok egy s124-nek is
szerintem itt a lényeg egyedül a flashelhető newcam fájl, bár lehet tévedekMinden esetre köszönjük a leírást,valóban MŰKÖDIK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest