- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage700
tag
A gyári rommal nekem is előjöttek fura dolgot. Ha most venném a telót biztosan romcsere. RC5-re upgrade-elj, fentebb van leírás. A CM 12.1-el meg a legújabb biztonsági frissítést kapod. (2016.márc.1-t írja ki a teló a biztonsági frissítésre) A CM 12.1-romnak van egy olyan kafa funkciója, hogy automatikusan frissíti a recovery-t. Persze be kell állítani fejlesztői módban asszem. Pár dolog hiányzik még a CM rom-ból, de szeritem a Gernyók dolgoznak rajta.
-
vizimento
senior tag
Igen, így + 10% a teló ára.
De még mindig jobb mint az áfa (+27%) + vám fizetés.
Szóval sokkal olcsóbbra jön így ki.
Viszont így csak DPDvel lehet rendelni...
Időkiesés a feladáskor volt, de nem hinném hogy a biztosítás miatt, inkább készlethiány lehetett. 2hét volt mire postára adták. Utána viszont 1,5 hét alatt ideért. -
Simi-San
tag
Hali,
Én ennyit találtam
Mobil adatok (Cellular Data)
APN: internet
minden más üresen maradMMS
APN: mms
username: mms
password: mms
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS proxy: 212.51.126.10:8080Személyes hozzáférési pont (Internet Tethering)
APN: internet
minden más üresen maradHogy megy-e a 4g ilyen kártyával, meg ne mondom de, miért ne menne van kitalálva nem de?!
-
nagyra
tag
Hmm... Ilyen velem is előfordult a múlt héten, mondjuk a béta Lollipop-pal. Ugyanez a szitu, belső tárhelyet felismerte ~4GB-osnak... (pont mint a memóriakarim, arra gondoltam hogy azzal akadt össze flash-elés közben... de nem biztos, hogy volt hozzá köze
), szóval kivettem a memóriakarit, újraflasheltem, és jó lett
Szerk.: az újabb kommentekből látom, hogy neked nem ez a problémád
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore café
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Formula-1
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged