- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magicrat
tag
válasz
droti25 #5248 üzenetére
Sziasztok!
Én RC5-el, 5.1.1 androiddal. Augusztusban lesz két éves, eddig egy új aksi kellett bele. Az eredeti felpuffadt
Én úgy töltöm, hogy este ugye rádugom, de előtte összes program kilő, wifi, adatkapcsolat kilő. Mivel nálam is előfordult, hogy reggelre nem töltött föl maxra, hanem olyan 60-80% közé. Mióta ilyen szoftgyalu van esténként, nincs progléma, valszeg valami progi merítette. Én szeretem, nem is tervezem lecserélni. Ha mégis, csak Xiaomi lehet. Azért nézem a híreket, egy redmi note 4 nálam is bejövős lenne. De amíg megy az S3, meg nem válok tőle.
Üdv
Magicrat -
robi1979
aktív tag
válasz
droti25 #4934 üzenetére
Korábban írtam egy ilyet: "
SOS SEGÍTSÉG!
Kiszálltam a kocsiból, levettem a telefont a töltőről, jött egy viber üzenetem valakitől, újraindult azóta KIFAGY a Jiayu logónál. Recoveryben elindul, csináltam egy backuppot, majd megpróbáltam vissza tenni, de azt Írja ki hogy NO INTERNAL STORAGE! Mi az isten van ezzel? RC5 van fönt! Mit tudok ezzel most Így csinálni hogy működjön?"
Mondanom sem kell hogy RC5 alatt bootból be volt kapcsolva a gyorstöltésem! Most RC4 van fönt, nincs gyorstöltés és a CPU SPY is jelzi hogy a teló le tud menni mélyalvásba, RC5-tel ez valahogy nem sikerült neki pedig ugyan azokat a programokat használom!
-
baitsee23
őstag
válasz
droti25 #4934 üzenetére
Nekem a gyorstöltés kipróbálása előtt már 15% volt, de nem is biztos, hogy próbáltam, mert az RC5 felrakása után hamar kiderült, hogy szar a videofelvétel hangja, és visszaraktam az Xtreme-et.
De én is a német ROM-okra gyanaxom.
Az is igaz, hogy mikor a múltkor R.Laci társunk telóját megflasheltem, azt mondta, hogy már neki is van drop. Pedig azon a telón még a malware-es, eredeti KK ROM volt. Én raktam rá neki másikat, de nem volt egyszerű... -
nagyra
tag
válasz
droti25 #4886 üzenetére
Fúúú, nagyon testreszabható az AICP, fain ROM, 2 hibája van:
1. FM rádió: ehhez lett egy engedélyező kernel patch, de nem fain, ha elindítottad, utána minden hang (csengőhang, zene, stb.) belassulva játszódik le, plusz headset-re nem lehet a rádiót átkapcsolni
2. bluetooth: erre sokan panaszkodnak XDA-n is, kihangosítókkal nem nagyon megy, nekem személyes tapasztalatom: a kínai okosórámmal nem tökéletes, RC5-tel sokkal jobb, stabilabb volt, plusz valamiért az FM transzmitteremet nem is látja (vagyis a barátnőmét, szóval annyira nem gond nálam, ellenben az órával)... De ez annyira előjön mindenkinél, hogy szerintem rövid időn belül javítani fogják a fejlesztők. Valaki próbálta a CM-dal is, ott sem jó. -
Vlah
tag
-
-
egykettő
aktív tag
válasz
droti25 #4857 üzenetére
Pedig ott van http://www.needrom.com/download/rom-xtreme-rom-tf/ és a #4822 -ból tedd fel a legutolsó modemet is, twrp-ből.
-
nagyra
tag
válasz
droti25 #4463 üzenetére
A beszéd mikrofon elvileg visszaáll rendesen, ha a videofelvétel után elindítasz még egy felvételt, és "álló" telefon helyzetben állítod le a felvételt (vagy valami ilyesmi, XDA fórumon írták).
Az automata zoom még mindig nem létező fogalom, gondolom megint az automata fókuszra gondoltál. Erre az a megoldás, hogy felvétel közben rátaccsolsz a képre. -
nagyra
tag
válasz
droti25 #4380 üzenetére
Hát jót nem tesz neki, de szerintem annyira rosszat sem, mivel nem melegedik (és ezért nem is púposodik, stb...). Mondjuk én csak 1500mA-ig engedem, ja, meg észrevettem, hogy ha gyorsan tölti fel, akkor az akku százalék kijelzés elcsúszik kb. 15%-kal.
Szóval még csak annyit ír ki, hogy 85% a töltöttség, közben feszültség alapján meg látható, hogy már feltöltött. De ezt a bugot írták mondjuk az XDA fórumon is... -
Balage700
tag
válasz
droti25 #4350 üzenetére
Nálam minden oké a RC5 alatt. Ma direkt kipróbáltam a kamerát, autofókusz, filmfelvétel minden jól működik, direkt a gyári felvevővel csináltam. Bár én megvétel óta keméynfedelű HAMA tokban tartom.
Vagy nem homogén az alkatrész, azaz más-más márkájú modem, kamera stb van, ami persze driver függő a működése. Vagy sérültek picit az alkatrészek összeszerelésnél, használatnál stb. Csak erre tudok gondolni most, de lehet nincs igazam.
-
egykettő
aktív tag
válasz
droti25 #4219 üzenetére
nem úgy 3d, hogy kilóg az ojjektum a képernyő síkjából, hanem úgy, hogy az ojjektumok körülötted vannak
youtubeon vannak 360 videók, telón nézd ás mozgasd a telót közbe, a programok ilyenek sőt azok még interaktívak is.
-
hargitomi
tag
válasz
droti25 #4122 üzenetére
Xposed egy ilyen keretrendszer, amellyel különböző modulokat tudsz letölteni, azokból van 1 millió. Ezek körül a "legjobb", legnépszerűbb a gravitybox. Gondolom nem kötelezően telepítendő, nélkülük is tökéletesen műkődik a teló, csak ezzel plusz beállításokat tudsz alkalmazni. YT-n nézz róla egy videót.
-
-
baitsee23
őstag
válasz
droti25 #3954 üzenetére
100% Original Genuine 5V/2A USB Quick Travel Charger Adapter EU Plug For Huawei Ascend P6 P7 Honor 3C 3X 6 Plus Mate 7
http://s.aliexpress.com/VjI7ZVfE
(from AliExpress Android)
Én ezt használom. Gyorsan tölt a megfelelő kábellel, és mivel márkás, nyugodt vagyok, hogy nem nyírja ki az akkut. -
egykettő
aktív tag
válasz
droti25 #3771 üzenetére
Én elhiszem, hogy rengeteg olvastál már.
"Mint már írtam ezelőtt, kB 4 hete még volt 4g a telón." - hol? ne haragudj de nem olvastam vissza az összes hszed csak a fentit
Ki tudod próbálni másik telefonba a kártyád? illetve másik kártyát a telefonba? én először ezt próbálnám.
Utána factory resett ha az sem akkor új rom.
Nekem más ötletem nincs, hátha más. -
egykettő
aktív tag
válasz
droti25 #3769 üzenetére
Ha rákeresel a 4g-re van pár találat, a legtöbb embernél az volt a baj, hogy régi volt a sim kártyája és azért nem támogatta, a szolgáltató kicserél egy újra ami tudja a 4g-t.
Másik telefonba megy a 4g ezzel a kártyával? egyáltalán van 4g ott ahol próbálod?
(Egyébként nem túl szimpatikus, hogy ahelyett, hogy utána olvasnál a dolgoknak kérdőjeleket írsz.)(#3765) whoever70: Papíron viszi a 64-et, én csak 32-vel használom.
-
-
BullZeye
veterán
válasz
droti25 #3740 üzenetére
Nálunk 2 teló van, úgyhogy simán vettem egy ilyen elosztót:
Allocacoc PowerCube Extended USB 3.0mPici, teszi a dolgát, egész jó.
-
RVR400
veterán
-
egykettő
aktív tag
válasz
droti25 #3597 üzenetére
Igaz nem mondtam, de a számítógéped operációs rendszererére lettem volna kíváncsi, hisz arra akarsz telepíteni...
Nyilván ha 64bites a rendszered akkor azt telepítsd aminek a nevébe benne van a 64, ha nem 64 bites akkor azt aminek nincs a nevében 64.
Most nincs időm kipróbálgatni de ha win 7 vagy win 8 a rendszered akkor én ezt próbálnám "New inst. win 7&8x64". Úgy rémlik, hogy a SmartPhoneDriver-mappában lévő is működik. -
sonic8
tag
válasz
droti25 #3578 üzenetére
Szia!
Kb. 1 hete használam az 1.2-es Xtreme-t. Személy szerint nagy hibát nem találtam, nekem még akksi bug sincs, talán az akksit kicsit jobban eszi a német beta-jához képest, de ez teljesítményen is látszik (Antutu 64bit 47300 pont). Jelenleg 2 napja a német beta10-ből csak a boot.img-t tettem fel (ha jól tudom ebben van a kernel?) és így a gombok háttérvilágítása is teljes fényerőn van plusz az akksi nem merül annyira (Antutu 64bit 44-45 ezer pont).
-
R46N4R0K
csendes tag
válasz
droti25 #3544 üzenetére
Azt nem probaltam, en maradok a gyari 0314 verzios KK-nal (eredetileg azzal jott meg a telo). Legyszi nezd meg a build.prop tartalmat, hogy neked is bent van-e a smart 3g switch letiltasa, es a baseband fajlok mikoriak. Ha ugyan az, mint Lollipopban, az a ludas, ha neked is 2014es baseband fajlok vannak, akkor azt mar nem kell kiprobalnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viccrovat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest