-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #5128 üzenetére
Miért lenne?!
Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition -
BullZeye
veterán
válasz
Bubbamester #5112 üzenetére
CX65 még megvan? Hétvégén pakoltam át cuccokat tárolóba, rögtön eszembe jutottál
-
BullZeye
veterán
válasz
Bubbamester #5110 üzenetére
Kitkat 4.4-ről indulva kell valamit előzetesen telepíteni? Vagy simán SP Flash Tool, és firmware upgrade?
-
patiati
csendes tag
válasz
Bubbamester #5106 üzenetére
Nem lehet, hogy a pendrive-ok FAT32-re vannak formázva? Ott 2GB a max file méret.
-
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #5103 üzenetére
Nem lehet a pendrive gázos?
-
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #5102 üzenetére
A 3.x.x.x TWRP-t fel tudod tenni régebbi TWRP-ből, és ha jól emléxem lefelé kompatibilis. Valakinek mondtam is, mikor még frissebbek voltak az emlékeim.
De legfeljebb visszabutítod ugyanígy... -
Bubbamester
csendes tag
válasz
Bubbamester #5101 üzenetére
Ha így csinálom, akkor jó lesz?
A jelenlegi 2.8.7 TWRP-ben Install -> Install Image -> megadom a 3.0.2-es image fájlt -> kijelölöm a Recovery partíciót -> swipe.
Az új TWRP-vel vissza tudok állítani korábbi backup-okat?
Köszi.
-
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #5077 üzenetére
Nekem OTG adapterkábellel (2-vel is) volt ilyen hibám még LP-nál.
OTG-s pendrive-val tökéletesen működik. -
egykettő
aktív tag
válasz
Bubbamester #5075 üzenetére
Én még LP-t használok, nem lehet, hogy kontakt hibás a kábel vagy a csatlakozó kimozdul?
-
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #5072 üzenetére
Megjavult!
Még egyszer köszi! -
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #5069 üzenetére
Kezdhetted volna ezzel!
Valszeg itt a bibi. Nekem júliusi.
Köszi szépen! -
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #5067 üzenetére
Azt lehet leszedni a Needromról, vagy az még az első?
Én azt használom. -
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #5065 üzenetére
Próbálok veled örülni.
Sajnos a ROM XDA-s fórumán többünknek van problémája a bluetooth-szal. A fejlesztőktől sem kaptam még megoldást.
Pedig jó kis ROM... -
d_laca
csendes tag
válasz
Bubbamester #5034 üzenetére
Hi! A 7.0 sem rossz, csak a személyre szabhatósága konvergál a 0-hoz. Ha másik launchert raksz fel (én a Next Launchert próbáltam), akkor a sebesség eléri az 5 éves Defy-m szintjét, úgyhogy az felejtős, néha kiírja az értesítési sávba, hogy a szolgáltatás nem elérhető, nem lehet a SIM-hez kapcsolódni, pedig van térerő, net is, és használja is (tudsz netezni, megjönnek SMS-ek, hívások). Az akku idő viszont borzalmas, alig bír ki 1 napot, pedig azonos használat mellett MM-el elketyegett majd 2 napig.
-
hargitomi
tag
válasz
Bubbamester #5034 üzenetére
Egyetértek, csupán azért nem nézem még meg az N-t, mert megszoktam elég sok személyes AICP-s beállítást, ami ott nem elérhető. Ha majd lesz Xposed rá, meg remélem egy jobban személyre szabhatóbb N változat (pl aicp), akkor váltok egyből.
Addig tökéletesen teszi ez is a dolgát.
-
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #5032 üzenetére
Nálam az RC4 használata óta állandó a drop, és a több srácnál is megfigyelhető ez az "érdekesség".
-
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #5030 üzenetére
Véletlenül nem akkor kezdted el használni az akksit, mikor az AICP11-et?
-
BullZeye
veterán
válasz
Bubbamester #4942 üzenetére
6.0.1 mennyire stabil? Legújabb kitkat jó, de már unom kitkatet, viszont lolipop nem jött be.
szerk.: utánaolvastam, semennyire.
-
droti25
őstag
válasz
Bubbamester #4942 üzenetére
Ezek szerint mi tényleg szerencsések vagyunk. Nekem 8-10 hónapos az akksi de 5 óra feletti SOT szinte mindig megvan hálistennek.
-
Balage700
tag
válasz
Bubbamester #4727 üzenetére
Nincs gyorstöltés. Én amúgy sem használom, mert nem arra lett tervezve a teló.
-
RVR400
veterán
válasz
Bubbamester #4437 üzenetére
Nekem gyorstöltéssel vagy anélkül is 5.2V 1.04A.
Ezt az Opendott és az alis Huawei töltvel is ugyanúgy tudja. Pedig mindkét töltő tud 2A-t más eszközzel.
-
nagyra
tag
válasz
Bubbamester #4409 üzenetére
Jó tudni!
Köszi!
-
droti25
őstag
válasz
Bubbamester #4409 üzenetére
Linket dobj már a töltőre! Kösz
-
robi1979
aktív tag
válasz
Bubbamester #4365 üzenetére
Melyik fület kell nèznem a WakeLock detectorban?
-
robi1979
aktív tag
válasz
Bubbamester #4334 üzenetére
Kell valamit WIPEOLNI vagy valami mást? A dolgaim a telefonon megmaradnak?
-
nagyra
tag
válasz
Bubbamester #4318 üzenetére
Van 2A-es töltőm (meg mobilbank, stb.), és árammérővel néztem a töltést, de ugyanúgy 400mA körül van, mint eddig KK-en és az eddigi LP-ken...
Vagy olyan speckó töltő kötelező hozzá, mint amit az XDA fórumon írnak? -
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #4320 üzenetére
Ja, hogy van ilyen beállítás?!
Így már mindjárt más!
Majd kipróbálom. Néha jól jöhet, de nem biztos, hogy nem viseli meg az akksit. Alapból, este még az a 3-4 óra is gyors - már hajnalra feltöltődik. -
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #4318 üzenetére
2A-es Huawei töltővel néztem. Mondjuk eddig 1X bírtam tölteni.
-
Balage700
tag
válasz
Bubbamester #4314 üzenetére
Én mindig letöltök valamit a play áruházból.
Egyébként mostmár a gombok is jól reagálnak nálam, és végre van beépített órajel butító alkalmazás.
Le is vettem 1170 MHz-re. Úgysem használom manapság böngészésen kívül másra a telót, 3D-s játékokkal meg nem játszom. A többi appra meg bőven elég a 8 mag. -
nagyra
tag
válasz
Bubbamester #4314 üzenetére
A zene alkalmazás nálam működik, de Fast Charge nem... Valakinek hasonló tapasztalat?
-
jata108
csendes tag
válasz
Bubbamester #4137 üzenetére
Csak a 4G-t használom, és még szerencsére nem volt problémám a telefonálással, sőt talán még a térerőm is jobb mint 3G-vel.
-
jata108
csendes tag
válasz
Bubbamester #4135 üzenetére
Köszi, akkor vszínű romban a hiba :/
-
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #4089 üzenetére
Köszi! Az van fent.
-
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #4085 üzenetére
Belinkelnéd?
-
whoever70
tag
válasz
Bubbamester #3634 üzenetére
ha a beta9 van fent, arra miért nem megy OTA frissítéssel a beta10, nem tudod a megoldást rá, vagy csak a FlashTool marad.
én is a beta10-et tettem fel, de erre kíváncsi voltam, hogy jelzi-e a friss FW-t, de nem.és akkor a következőt se fogja jelezni
-
egykettő
aktív tag
válasz
Bubbamester #3622 üzenetére
Én beleszaladtam, hogy az Extreme 1.0 romban lévő TWRP-vel csináltam mentést, felraktam az "OTA" 1.1 frissítést és utána már a TWRP nem látta a backupot. TWRP verziókat nem néztem és azóta nem basztattam, minden estre nem tűnik olyan kiforrottnak mint a CWM mentések.
-
PirosHello
senior tag
válasz
Bubbamester #3622 üzenetére
Szia!
Ahány TWRP, annyiféle néven és helyre menti el a rendszert.
Ha megkeresed a készülék belső memóriájában a mentett rendszerfájlt valamelyik fájlkezelővel, és átmented az SD kártyára, akkor onnan bármelyik TWRP-vel vissza tudod rakni (persze LP-ről- KK-ra visszatérés így asszem nem lehetséges, bár ebben nem vagyok biztos). -
PirosHello
senior tag
válasz
Bubbamester #3614 üzenetére
....és Custom (TWRP) Recovery van benne, nem?
Csak mert a spanyol Tsunami v8-ban alapból az van. -
sonic8
tag
válasz
Bubbamester #3610 üzenetére
Ha jól tudom custom recovery van az Xtreme-ben. De ha mégsem akkor később is feltudsz rakni ugyanúgy egy recovery-t. A honlapon elvileg csak az 1.1 Xtreme van fent, de OTA frissítéssel letudsz szedni egy 1.2-es Patchet amiben kamerát javítottak és aksit ha jól tudom. 1.2 alatt már lehet készíteni 16:9-es 13 megapixeles képeket, 12-nek írja de ha megnézed a készült kép felbontását 16 megapixel! Szerintem jó képeket csinál, kicsit talán alul szaturáltabb de mintha minden helyzetben élesebb képeket lőne a KitKathez képest, sőt sötétben sokkal élesebbeket!
-
PirosHello
senior tag
válasz
Bubbamester #3606 üzenetére
Minden ROM-ban van Recovery. Még a gyári ROM-ban is
(persze, hogy van benne, LL-hoz való recovery).
-
PirosHello
senior tag
válasz
Bubbamester #3598 üzenetére
MEGA
Felrakás FlashTools-al! -
droti25
őstag
válasz
Bubbamester #3586 üzenetére
SOS!!
Segítsetek pls!
Akartam TWRP alatt egy backupot csinálni és ennyit ír hogy installing system update már 12 perce!!
Én a backupra vittem pedig és nem értem most mi van ilyenkor.
Nem merem újra indítani a telefont.
Mit tegyek? -
BullZeye
veterán
válasz
Bubbamester #3583 üzenetére
Mivel eladták a céget, és bőven kifutott a telefon, erősen kétlem, hogy ehhez lesz már akármi is gyárilag.
-
ollgab
csendes tag
válasz
Bubbamester #3559 üzenetére
Szia!
A rezgése nekem is "túl" erősnek tűnik ... bár még csak 1 hete használom kb. a telefont.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Nem tudtam még végignézni az összes HSZ-t, de valaki találkozott már ilyen problémával:
- gyenge jel, akadozó hangok (kimenő és bejövő) telefonálás közben, olykor furcsa akvárium hangzás telefonálás közben
előfizetés: voda
teló SW: 4.4.4
build: S3SW 20150812-212343
jel erősség: épületben -84dBm 11 asu
előnyben részesített hálózat: 3G
telón: Tempered Glass Screen Protector + szilikon tokelőre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged