- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balage700 #5317 üzenetére
Hi!
Elméletileg lehet onnan indítani, ha a boot.img-t megmoddolod.
Volt már ilyen próbálkozásom, és sikerült.
Nem egyszerű történet, de ha ezzel meg lehet menteni, hát akkor hajrá.
Mivel a telefon még eljut a recovery-ig, lehet hogy meg kellene próbálnod. Nincs veszteni valód.
Kérdés, hogy melyik része sérült a belső memóriamodulnak.
A system, data, cache partíciókat bizton ki tudod tenni sd kártyára. Mondjuk lassúcska lesz val'szeg, meg érzékenyebb is az emmc-nél, de megint csak nincs veszteni valód. -
válasz
Balage700 #5312 üzenetére
Ha flashtool-lal sem tudsz rátenni semmit, akkor várhatóan az emmc mondta fel a szolgálatot. Ennyi idős telefonoknál előfordul. (fiatalabbaknál is).
Ilyenkor először a system és/vagy data partíciókat szoktam lementeni flashtool-lal.
Ha már a mentés sem sikerül, akkor biza' meghótt'.Hacsak nem csinálsz (qrvaóvatosan) egy system partíció formázást. De ezt már nagyon halványan írtam...
-
baitsee23
őstag
-
minatomiray
csendes tag
válasz
Balage700 #4691 üzenetére
Hmm, én felraktam az Rc5 -öt, majd valami modemet a #4609 -ből (baitsee23), nem tapasztalok semmi különöset, pont ugyanúgy működik mint 4.4.4 -el, munkahelyen, otthon, stabil a WiFi (de az is lehet hogy nem veszem észre mert van 4G), vagy mit kéne egyáltalán tapasztalni? Mikor otthon vagyok, szépen, stabilan megy a WiFi, még a lakás távolabbi, térerőgyér részein is.
-
egykettő
aktív tag
válasz
Balage700 #4671 üzenetére
Bőven van jobban támogatott is(oneplus, nexus, a hivatalosan támogatott cyanogen készülékekről ne is beszéljünk, stb. ) Kínaiak között is találni bőven jobban támogatottat, de azt aláírom, hogy nem rossz a támogatása(gyári támogatottságról sajnos nem beszélhetünk
) Nagy kár, hogy a TF developers nem fejeleszti tovább az xtreme romot.
-
nagyra
tag
válasz
Balage700 #4651 üzenetére
Az automatic gain control nem zajszűrő, hanem a belső erősítőjét állítgatja automatikusan a felvételi hangerőnek megfelelően. Csak ahogy nézem (hallom), nem igazán jól működik
Az ablakom csak résnyire volt nyitva, de az 1. emeletre még szűrődhetnek be az utcáról hangok -
-
nagyra
tag
válasz
Balage700 #4476 üzenetére
XDA-n már írják a véleményeket
hát eléggé lehurrogják... szép, meg gyors, de nagyon sok minden nem működik, kb. mint a beta verziós jiayu,de ROM-oknál :/ (app crash-elés, 2. SIM-et nem kezeli tökéletesen, alacsony adaptív fényerőnél villódzó kép, gyengébb hangminőség, stb...) szóval én nem cserélem le az RC5-öt egy darabig
-
-
d_laca
csendes tag
válasz
Balage700 #4361 üzenetére
Akkor nálad lehet valami gáz, mert a TDD frekiket nem használja, csak hálózatkereséskor próbálja végig, utána semmi. Így használom majd' 1 éve, eddig senki nem panaszkodott,híváskor meg egyébként is visszavált 3G-re vagy Edge-re, és én nem vettem észre, hogy szakadozna a net,
-
EndyCretu
csendes tag
válasz
Balage700 #4272 üzenetére
Sziasztok! Fejlemény! Levettem a Fecebook litlet és ki iktattam az Instagramot és persze,hogy mégis a Facebook jelen legyen,akkor feltettem a Metált. Eddig,remélem nem kiabálom el,helyre jött a teló! Majd az idő kideríti hogy úgy is marad!
Balage 700 köszike a tippet! -
RVR400
veterán
válasz
Balage700 #4226 üzenetére
Amúgy jószar az egész. Random laggol, magyar nyelv nyomokban sincs benne, alap alkalmazások lesznek magyar nyelvűek. A billentyűzetet nem sikerült beüzemelni, ráadásul RC-4re flashelve el sem indul, csak ha feltolom előtte a régebbi NewUI cuccot SPFT-vel.
Annyira sikerült a MIUI-ra hajaznia, hogy alapból RAM-zabáló, meg néha ugyanúgy belassul, mint az átportolt MIUI. -
-
-
RVR400
veterán
válasz
Balage700 #3897 üzenetére
Aztán majd 32MP-en nézed a szar képeket, szóval nekem elég lenne a 8MP is. Nem is értem, hogy miért nem bírnak jobb optikát, és nagyobb érzékelőt betenni. Olyan mindegy, hogy mekkora az a szerencsétlen lyuk a telón, szóval kétszer akkora is simán elférne. Néztem a Sony-féle 20 MP-es képeket is, sokat nem értek a képpontnöveléssel. De ez kell a pásztornak.
-
RVR400
veterán
válasz
Balage700 #3893 üzenetére
Én majdnem megörültem, de legalább a képeken valahol a 3G feliraton kívül láttam volna más dolgot, ami magyarul van.
(#3894) janaman01: Én mind a mai napig nem tudom, hogy mit lehetne venni az S3 után, ami megérné a ráfordítást. Talán a Redmi Note 2, de ez sem egyértelmű számomra. Neked mi lesz?
-
gabika318
aktív tag
válasz
Balage700 #3678 üzenetére
Hát passz, ez az első lollipop, amit már érdemesnek találtam felrakni. Egyenlőre nem csalódtam, de van hova fejlődni. Az ilyen agyon nevesített pl. hyper, turbo, extreme és hasonló elnevezésű romokban nem bízom, mert a nagy nevek mögött nem biztos, hogy azt találom amit szeretnék, de ez csk az én hülyeségem.
-
RVR400
veterán
válasz
Balage700 #3645 üzenetére
1. Kisebb a teló
2. A felbontás is kisebb
3. Gyengébb a hardver
4. Elephone vs Jiayu
5. Még fizessen rá cirka 20e Ft-ot.Szerintem ez az év biznisze.
Ha nagy szerencséje van, akkor még alkatrészárban eladja az S3-at, és a kijelző árának a ráköltésével van egy szarabb telója. Ha nincs, akkor jóval több kiadással van egy szarabbja.
Amúgy 50 USD körül már van hozzá kompletten cucc. Ha ez nem éri meg, akkor 20e Ft-nál drágább telót sincs értelme venni.
-
R46N4R0K
csendes tag
-
menyuskahh
tag
válasz
Balage700 #3474 üzenetére
Ez a mediateknek azért kedvező, mert például ott van a 4magos mtk6589T 2gb rammal és jelly bean van rajta. Holott a chipset bőven elbírná a lollipopot is. És mivel nincs rá főzve se nagyon rom, mert egy lelkes programozó sem biztos hogy tudna újabb oprendszer kompatibilis kernelt írni hozzá, ezért vagy jelly beannel használja a telót, vagy vesz újabb telót. Ezért nem adja ki az mtk sajnos a forrást. Pedig konkrétan feje tetejére fordulna a világ
-
menyuskahh
tag
válasz
Balage700 #3472 üzenetére
Az igen régi technika
MTK chipsetek nagyon is rendben vannak. Szoftveres gondok vannak. Pl visszább raktam ki egy gps tesztet amit kitkaten készítettem. Az azért nem piskóta. Kitkat már teljesen jó. Csak MTKéknál a zárt meg korlátozott forráskód a gond. Illetve az hogy a gyártók keveset foglalkoznak a szoftverek javításával, mert eleve az MTK elég hiányosra csinálja a kerneleket a kevés szoftverfejlesztő miatt. És ugye ezt a freelancer fejlesztők a zárt forráskód vagy az hiánya miatt nem nagyon tudják javítani. Pl ezért is ritka az MTK chipsetre a cyanogenmod. Ha az MTK kiadná a forráskódit, kevesebb lenne a bevétele (mivel az eladott chipset mellé a forrást külön árulják a mobilgyártóknak), viszont a feje tetejére álna a világ mert rengetegen fejlesztenének kernelt meg romot MTK proccra és stagnálna a mobilpiac a jó szoftverek miatt, kevés csipsetet adnának el stb stb. Ez egy kicsit off volt, de remélem lehet érteni a lényeget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged