- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpmex
tag
Üdv újra!
A probléma még mindig nem oldódott meg (gyorsan lemerül a telefon).
Azt hiszem magával a készülékkel lehet valami probléma, mert azóta vettem bele egy új elemet (tegnap érkezett meg). A külső töltővel a régi elemet, a telóval az újat töltöttem fel maxra.
Ezután mindkettőt levettem a töltőről. A régi aksit 14 óra elteltével beleraktam a telefonba és még mindig 100%-on volt, az újjal ellentétben ami egész este a telefonban volt már csak 84%-on aztán kb. 1 óra folyamatos használat után nagyon meglepődtem mert 15%-on jelzett hogy akkulemerülés!!!
Gondolkoztam hogy most mi baja lehet, és ezután 1 vagy maximum 2 perc telhetett el folyamatosan merült 15-14-13%- egészen 0-ig.Most ismét a régi van a telóban 40 perc után úgy hogy csak kétszer kapcsoltam be képernyőt már 98%.
Szóval azt gondolom ez nem lehet véletlen, valami baja van a telefonnak. Minideal-ről vettem, ilyenkor mi a teendő?
ROM csere is volt, extreme romra cseréltem de ez sem segített abban hogy ne merüljön gyorsan a teló...
Köszi annak aki tud segíteni. -
nagyra
tag
Ha 4.4 van rajta, és 5.x.x-et akarsz (vagy visszafelé), akkor Firmware Upgrade kell, ha csak sima frissítés (mondjuk 5.1.1 van fent, és egy másik 5.1.1-et akarsz felrakni) akkor elég a Download opció az SPFlashtool-ban, de látom, hogy akkor ezt megoldottad
Na, hát a TWRP-vel az egész partíciót mentetted le. A rendszerpartíciót (system) nyiván nem tudod visszaállítani, vagy inkább ne akard, mivel az az oprendszer, de én a "data" partíciót sem ajánlanám csak simán visszaállítani, mert lehetnek rajta az új oprendszernek fontos fájlok, amik ekkor törlődnének.
Ha szeretnél adatot kinyerni a lemezképfájból, tutira találsz a neten valami progit hozzá, ami lekezeli a TWRP-s image fájlt.
-
egykettő
aktív tag
Én is futottam már bele, vissza kell tenni a régi KK alapú romot, a régi twrp-vel és ott visszaállítani.
(#4397) Old Gyfland: A visszhang videó felvétel után jön elő, bekapcsolva marad a felső mikrofon. Ha csak ez a bajod tedd fel a lenovo kamera appot, itt valahol a fórumon találsz hozzá linket.
-
baitsee23
őstag
Tényleg olvass el egy leírást! Pl. itt is van:https://drive.google.com/folderview?id=0B3LoxgKfIc-ZelBaU181b2dzbUU&usp#list
Remélem, nem írok nagy hülyeséget, de lehet, hogy felül a Download helyett Upgrade-et kell választani...
DE TÉNYLEG OLVASD EL, HOGY KELL FLASH-SELNI!!! -
baitsee23
őstag
-
Old Gyfland
tag
Sajnos ebben én nem tudok Neked segíteni. Biztosan lesz valaki aki vágja ezt a dolgot.
Nekem is szükségem lenne segítségre.
Melyik romot rakjam fel és hogyan? Akivel beszélek, panaszkodik, hogy visszhangzik a beszélgetés. A pláne az, hogy nem az amit én mondok, hanem az ő hangja. Mi a megoldás? -
Malör
csendes tag
Az USB-be pendrive-ot próbálj dugni (Fat-ost). Az USB-s HDD-t is ismernie kellene DE külső tápot adni kell a HDD-nek, mert a micro USB nemigen bírja meghajtani.
Ja most nézem csak hogy ez Samsung S4, S5 Note-hoz van. Na akkor már nem esküszöm meg hogy mennie kell, kitudja mennyire termékspecifikus a cucc. Ez HUB is egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged