-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
droti25
őstag
válasz
eladogeppc #4874 üzenetére
Sztem eddig az RC4 a legjobb, legstabilabb rom.
-
baitsee23
őstag
válasz
eladogeppc #4871 üzenetére
Ezt a ROM-ot tudom ajánlani. Gapps-t és rootot utólag kell feltenni TWRP-ből, de teljesen stabil kis ROM.
Érdekes, hogy az első, aminél érzékelem, hogy van automata fényerő szabályzás.
A modem is király! WIFI, telefon egység stabil, érzékeny. -
egykettő
aktív tag
válasz
eladogeppc #4869 üzenetére
Az xtreme gyárinak tekinthető? Elvileg volt közöttük valmi megállapodás. Egyébként needromon nézz körbe
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1837 üzenetére
nem kevés neki a 2500 akku?
-
menyuskahh
tag
válasz
eladogeppc #1833 üzenetére
Viszont ha minden igaz Lollipopban mások a driverek. Ebből kifolyólag ha javítják fejlesztik, ha mást nem third party appal lesz RAW támogatás, ami eléggé megdobja a képek minőségét. Igazából egy 5.0 nem egy nagy cucc meg tényleg full bug. De magában a Lollipopban elég sok király cucc lesz. Pl project volta, full ART support stb. De ezek igencsak olyan dolgok amik az 5.0ban a nexusokon is bufos volt, úgyhogy eleinte csodát ne várjunk. 5.0.1 ill 5.0.2 az ami nagy előrelépés. De ha már az 5.0 portolása sikeres, akkor onnantól nem nagy ugrás az 5.1
Nekünk az a szerencsénk, hogy a spanyolok versengenek a németekkel lollipop terén, így szinte biztos, hogy amely bugot az egyik javította azt a másik átveszi és javítja a sajátjában és így tovább. A németek romja nemtudom mennyire lesz elérhető, de a spanyoloké tuti elérhető lesz heteken belül.
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1827 üzenetére
mármint a jiayu helyett? tuti nem jársz jobban vele...
és ahogy látom még a 4g t se tudja, egyes helyeken , illetve egész pontosan egy helyen irják hogy tudja a 4g t de abból is a b20 at nem!
egy biztos a jiayu a rendszer optimalizálását nagyon eltalálta...egy ugyanazon harverrel próbáltam egy másik telót kb 10 perc játék után elég rendesen sütött , még pl a jiayu kb fél óra mulva kezdett csak langyi lenni..mondjuk nem vagyok gamer felhasználó csak példának hoztam, ha már nézel telót és nagyobbak az elvárásaid akkor tegyél még mellé 100-150 dollárt , de ebben a kategóriában nem kapsz jobbat, illetve van amiben jobb lesz van amiben roszabb...
-
Lecs@
addikt
válasz
Neked nem lesz teló egy sem jo választás. Irtam mar ezt párszor
Ezt a telefont is több 10 ezer használja elégedetten , es azokat is amikkel eddig mindegyikkel gondod volt. AZ a készülék sem lesz kivétel neked.
-
RVR400
veterán
válasz
Android 4.2? Jáj....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Volt 1+-od. Az gionne kb hozza azt a teljesítményt nyers erőben. A kérdés milyen a rendszer optimalizáltsága. Az fogja igazán eldönteni a dolgot, na meg az akku teljesítm3ny.
-
eladogeppc
veterán
válasz
eladogeppc #1817 üzenetére
Hiba, nem kaptam semmit
-
Balage700
tag
válasz
eladogeppc #1807 üzenetére
Aki a hörcsögpöcsnyi optika helyett akar jobb kamerát, az jobban teszi, ha kiegészítőt vásárol.
https://www.youtube.com/watch?v=7DgydCtsUWQ
NFC-vel kommunikáló fényképező. -
menyuskahh
tag
válasz
eladogeppc #1804 üzenetére
Hát nem tudom hogy nekünk elérhető-e. Majd turkálok kicsit német fórumban de úgy tudom hogy az a rom exkluzíven azoknak van aki jiayu.de-ről vásárol.
-
Lecs@
addikt
válasz
eladogeppc #1807 üzenetére
* androidos
Vagyis persze lehet, hisz fejlődik a tudomány. Most nincsen. Egy egyszerű, legegyszerűbb pl Nikonhoz viszonyítok.
-
menyuskahh
tag
válasz
eladogeppc #1801 üzenetére
A gombok folyamatos világítását a németek csinálgatták. Asszem úgy van hogy a dragondevil kernelnek kell fentlenni illetve a jiayu controll appnak. Ez a jiayu controll app csak a németek saját romjával megy.
-
menyuskahh
tag
válasz
eladogeppc #1798 üzenetére
Szerintem janaman témaindítójában van.
http://m.logout.hu/bejegyzes/janaman01/jiayu_s3_a_meretes_ujdonsag.htmlMajd írj pár sort a változásról
-
menyuskahh
tag
válasz
eladogeppc #1795 üzenetére
A gabi féle 04.30ast érdemes. Illetve még az AOSP egész jó, abban nekem a kamera gyengéBb volt érzetre de lehet csak érzetre, de az eddig a legösszerakottabb rom a gabi féle után. A color osben sajnos siralmas a kamera. A Flymet még nem próbáltam illetve a Coee-t sem. Kerneleket érdemes próbálgatni, azokkal esetleg akksiidő javul meg vannak benne kisebb nagyobb tweakek. Minden esetre a 04.30as official custom by Gab-ot érdemes
-
Balage700
tag
válasz
eladogeppc #1782 üzenetére
Látom kicsit bizonytalan vagy, had ajánljak még pár gyártótól telefont, amit megnézhetsz.
Amikor én is kerestem telót az alábbi modelleket tartottam még érdemesnek megnézni:
Ecoo E04 Aurora Plus
Ulefone Be Touch
Elephone P5000
Elephone P7000Ezekben mind azonos a hardver, és ujjlenyomat olvasó is van bennük.
Valamint youtubeon keress rá erre a csatornára: ITXTUTOR, Ausztriában van egy tag, aki kínai mobilat tesztel, saját webshopja is van már neki. -
laychi
veterán
válasz
eladogeppc #1777 üzenetére
hogy erősítselek az érzésben
100 megás net van itthon,wifin ennyit pörög a teló
[link]A laptopot porrá alázza wifi terén(meg amúgy se egy csúcsok csúcsa az a lapos,amim van
(#1778) menyuskahh
Az is nagyon befolyásolja,hogy a beszédpartnernek milyen a térereje,asszonynál normál esetben tök ok miden,metrón meg olyan helyeken,ahol nincs térereje,ott meg k@k@...
(azért őt említem,mert nyilván vele beszélek legtöbbet) -
menyuskahh
tag
válasz
eladogeppc #1772 üzenetére
Hívásbeállításokban mikrofon zajcsökkentést vedd ki. Így csak az alsó mikrofonból veszi a hangot és tapasztalataim szerint jobb lesz a hangminőség
Azt hogy te hogy hallod, az meg valszeg romfüggő lesz majd vagy valami apró beállítás mert aosp ill coloros-en jobb volt a hang.
-
gonorrea
senior tag
válasz
eladogeppc #1772 üzenetére
Nekem is azt mondta asszony első híváskor, hogy reméli a wc-n vagyok
(szerintem is kicsit doboz hangja lehet)
Azóta soha senki nem panaszkodott, hogy rossz lenne a hangom, vagy nem értené amit beszélek, ez ilyen
viszont a videófelvétel nagyon f*stalicska, de talán a köv. frissítések javítanak majd rajta!
Én lassan 2 hónapja használom, de egy rossz szavam sincs rá, előtte egy xiaomi hongmit használtam, de nem bántam meg, hogy lecseréltem! Igaz nem játszom telefonon, de minden további vágyam kielégíti (mármint amit egy "okostelefon"-tól elvárhatok)ui: eddig aki látta mind dícsérte (kijelző, gyorsaság, fénykép, 4G 800 MHz), a wifi pedig sztem nagyon pöpec, ahol munkatársam s4 nem látja a jelet ez még rácuppan
-
Lecs@
addikt
válasz
eladogeppc #1767 üzenetére
Nálam eddig minden tökéletes. Koppkoppkopp.
-
Vartanus
őstag
válasz
eladogeppc #1749 üzenetére
Az IGP az S3-ban 700mhzes T760MP2, szerintem ez semmivel sem lassabb a H 6 T628MP4-es IGP-jéhez képest.
Most két teló közt vacilálok.
Az első a Jiayu S3 a másik pedig a Lenovo P70. Mivel a Lenovo P70-en esetében mostanában hívásbeli komoly gondok akadtak így jobban vonz az S3, plusz ebben 3 Gb ram lenne és NFC, továbbá Jiayum még sosem volt így érdekelne milyen,bár P70 tpoikban erősen leszólták az S3-at és a Jiayut is.
A ti véleményetek mi a dologban?
Válaszokat előre is köszönöm
-
Lecs@
addikt
válasz
eladogeppc #1754 üzenetére
Képzeld itt. Pedig aztán túl vagyok a zászlóshajókon !
-
Lecs@
addikt
válasz
FlymeOS - t használok most.
-
menyuskahh
tag
válasz
nagyjából oda vissza kompatibilisek a romok. Jelenleg frissebb a rom az advancen, de az a 04.30as basicnek felel meg. Annyi, hogy az advancedban bennevan az NFC vezérlője. Tehát abdzolút nincs lemaradva.
-
PirosHello
senior tag
válasz
eladogeppc #1740 üzenetére
Egyetértek az előttem szólókkal. Honor 6-ot nem cserélnék S3-ra, mert a kettő kb. ugyanaz. Ha minőségi ugrást szeretnél, akkor inkább Honor 6+....
-
menyuskahh
tag
válasz
Honor 6-ról szerintem ha nem is csalódás lenne, akkor nem lennél megelégedve a jiayuval. Honor 6ról benchmark miatt ne válts jiayura
-
janaman01
addikt
válasz
Honor 6 ot én nem cserélnémble erre....az más kategória...honor 6 plusz....
-
gabika318
aktív tag
válasz
eladogeppc #1736 üzenetére
Hivatalos oldal: http://bbs.ejiayu.com/forum.php
-
menyuskahh
tag
válasz
eladogeppc #1726 üzenetére
Geekbench 3 jiayu s3/2gb gabi féle rommal+dragondevil o.3 kernellel.
-
Balage700
tag
válasz
eladogeppc #1731 üzenetére
Én most gyorsan kipróbáltam a hívás minőséget (még telefonálásra nem használtam
), de teljesen jó volt. Andrós telefont hívtam. Szerintem itt térerő probléma lehet gond...
Más: Most nézem, hogy a 3 GB-osra csak egy frissítés érkezett(03.14), a 2 GB-osra meg már kettő is (03.25 és 04.28)... Iparkodhatnának a 3 gigásat is frissíteni, mert jobb a kamera...
https://www.youtube.com/watch?v=64R9v9Su3ek -
laychi
veterán
válasz
eladogeppc #1729 üzenetére
Szerintem nagyon befolyásoló tényező a hívó/hivott fél telója is.
Pl van,hogy asszonyt hívom és silány a hívás minősége,na akkor pl nincs térereje,ha normális a minőség,akkor ok.(neki egy LG Optimus D405n van(L90)) -
gabika318
aktív tag
válasz
eladogeppc #1726 üzenetére
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1723 üzenetére
nem jobb a kamerája mint a meizué, viszont sötétben még nem is hasonlitottam össze....na majd megnézem
viszont ez nem akadozik...mármint sötétben
viszontkinti fényben a meizu jobb felvételt csinál, mondjuk a jiayu is tud olyat, csak custom rommal
-
BullZeye
veterán
válasz
eladogeppc #1233 üzenetére
Laggol. Főleg ha ISO alacsonyra van állítva. Akkor olyan 5-6 FPSel fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged