- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mario564
csendes tag
válasz
PirosHello #5051 üzenetére
Köszi szépen a válaszokat!
Találtam is egy korrekt eladót
A kicserélést meg szerintem elintézem én. Még videót is találtam róla! -
voaps
csendes tag
válasz
PirosHello #5024 üzenetére
Eddigi tapasztalat - tényleg nincs akku drop, 15%-nál már kikapcsol a telefon (tegnap), de még tesztelem.
-
baitsee23
őstag
válasz
PirosHello #5026 üzenetére
Akkor lehet, hogy nem csak szerencse...
-
baitsee23
őstag
válasz
PirosHello #5024 üzenetére
Szerencsés vagy!
-
egykettő
aktív tag
válasz
PirosHello #4759 üzenetére
Én is OTA manual-al raktam fel.
- Wifi kibaszott gyorsan csatlakozik mindenre.
- Van "optimalization" és "xtreme extras" menü a settings-be, bennük megannyi feature pl. duplakopp a status bar-ha lezárja a telót.
- a belső menü visszaállítása: balgomb - settings - drawer - drawer style - paged -
BullZeye
veterán
válasz
PirosHello #4660 üzenetére
Oh valóban
kinti menüben kerestem.
Nálam eléggé össze vissza vannak, mindegyiket állítsam 160ra?
0
112
138
192
168
100
0
192
192
160 -
BullZeye
veterán
válasz
PirosHello #4625 üzenetére
Igen, de ez a MIC hol van? mert az Audioban nem találom.
-
baitsee23
őstag
válasz
PirosHello #4630 üzenetére
Én sem találom, szerintem nincs benne.
Mondjuk nekem nem hiányzik. -
EndyCretu
csendes tag
válasz
PirosHello #4630 üzenetére
Sziasztok! Én is főltettem az Xtreme Romot de nagyon de nagyon belasúlt a telóm
Az RC5-nél dobta de nagyon a wifit,visszatértem az RC4-re de legszívesebben visszatenném a 4.4.4est,amit a flashelés nem enged!!!
-
egykettő
aktív tag
válasz
PirosHello #3887 üzenetére
Eddig nekem se dobta el egyik rommal se. Egyelőre nem tudom ,hogy a rom hibája-e vagy sem, ha megint előfordul megguglizom vagy bekapcsolok valami logolást,
-
RVR400
veterán
válasz
PirosHello #3871 üzenetére
Mióta okostelefonom van, azóta az S3 az, amiben a legerősebb a wi-fi. Ahol másnak már nincs jelerőssége, ott az enyém még csatlakozik, és megy is az adatforgalom.
(#3875) woteska: Az RC1 az egyik legtökéletesebb ROM szerintem. Már unom, hogy nincs semmi baja, pedig úgy cserélném, mivel így nincs miért babrálni a telót, mindig csak játszani kell rajta.
Hol vagyok még, ahol nem kellene lennem?
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #3871 üzenetére
Bocs, ASUS RT N18U
-
Malör
csendes tag
válasz
PirosHello #3821 üzenetére
THX a választ. Mindig tanul az ember valamit. Azért meg hogy futtattál egy tesztet az összehasonlíthatóság miatt meg külön köszönet. Szerintem ennyiért nem lesz egy sikertermék az S+
-
biccent
csendes tag
válasz
PirosHello #3821 üzenetére
Igen, tényleg ez lehet.
Meg azért sem valószínű, mert az alaplapot és a rajta lévő dolgokat szokás variálni. Ha egyszer elkészül egy típusú kijelző, abból nem csinálnak más variációt.
-
baitsee23
őstag
válasz
PirosHello #3790 üzenetére
Igen, köszi!
-
baitsee23
őstag
válasz
PirosHello #3787 üzenetére
Köszi! Azokat nem tudod valahogy megosztani?
-
Bubbamester
csendes tag
válasz
PirosHello #3623 üzenetére
Ok, köszönöm.
-
Bubbamester
csendes tag
válasz
PirosHello #3615 üzenetére
Igen, ahogy mondod.
-
Bubbamester
csendes tag
válasz
PirosHello #3607 üzenetére
Pontosítok.
Custom Recovery van a romban? Vagy a gyári?
-
Bubbamester
csendes tag
válasz
PirosHello #3607 üzenetére
Köszi, megpróbálom feltenni.
-
Bubbamester
csendes tag
válasz
PirosHello #3605 üzenetére
Köszönöm! Ebben lesz Recovery is? Vagy azt utólag kell felrakni?
-
sonic8
tag
válasz
PirosHello #3383 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet és ha jól vettem észre akkor maradt az ébresztő bug. Némára rakva a telefont hiába van felhúzva az ébresztés hangja, nem ad ki egy kanyi hangot sem! Viszont a system update 2 napja még azt mondta, hogy a server nem elérhető ma pedig már, hogy a legfrissebb verzió van a telón.
-
minatomiray
csendes tag
válasz
PirosHello #3287 üzenetére
na ja. Eddig a legjobb telóm a G3 volt, azóta is használatban van a családban. Na az stabil a 4.1.2 -jével, csak lassú. A GPS-t már nem is említem, bár azzal a S3-n nincs bajom, hasít.
Btw, azért vettem mert jó benne a cam és ennyiért nincs értelmezhető jó cam-os cucc brand márkáktól. Akarja a fene állíndóan buherálni, csal menjenek az alapfunkciók, nekem annyi elég lenne.
Btw, az utolsó telóm China Replibloc-ból, ez ha megdeglik, befejeztem... -
pusihusi
addikt
válasz
PirosHello #3287 üzenetére
Ez így igaz. én itthon vettem! Semmi baj vele!
-
Old Gyfland
tag
válasz
PirosHello #3244 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
dc2tester
csendes tag
válasz
PirosHello #3081 üzenetére
Remek, köszönöm!
-
dc2tester
csendes tag
válasz
PirosHello #3064 üzenetére
Köszi a választ, meg fogom próbálni ezeket. A telefonkönyv lementése SD kártyára, azt a teló tudja gyárilag vagy kell hozzá valami app?
-
pusihusi
addikt
válasz
PirosHello #3064 üzenetére
Én is a legújjabb 5.1 gyárit használom, kifogástalan. 2-3 napig elmegy. Eddig szerintem ez a legjobb.
-
egykettő
aktív tag
válasz
PirosHello #3019 üzenetére
feltettem a lite verziót, túl sok a beállítás ...nekem
-
baitsee23
őstag
válasz
PirosHello #3039 üzenetére
Mókás neve van!
-
baitsee23
őstag
válasz
PirosHello #3037 üzenetére
A HD az 1.47-ben is. A full HD nem...
-
baitsee23
őstag
válasz
PirosHello #3034 üzenetére
Én
!
Kipróbálom, bár az 1.47-re írták, hogy már ment SD-re is.Én még nem tudok a peticióhoz csatlakozni, mert szerintük még puhapöcs vagyok!
Valaki írja be, hogy az egész fórum csatlakozik X fővel!
-
menyuskahh
tag
válasz
PirosHello #3023 üzenetére
Pozitívan kell gondolni az egybeolvadásra. Illetve szoftveres támogatás is várható csak nagyobb mennyiségben. Pl 07.14es lpre felmennek a cm témák
Illetve a jiayu.de kiadta a stagefright fixet kk alapú romokra, ami igazából még kb csak a nexusokra jött ki. Illetve főzik a cm-et a telóra, csak még kernel miatt nem bootol. Továbbá indítottak petíciót xda-n hogy a jiayu adja ki githubon a sourceokat. Ha ez összejön, akkor kb határtalan lehetőségek lesznek a romkészítők kezében, és a telónak hatalmas a communityje. Meg xdan rebesgettek olyat hogy hétfőn vagyis ma jön frissítés.
-
baitsee23
őstag
válasz
Cinema FV-5-tel te tudsz FHD-ban felvenni? Nekem kicsit szétcsúszik a kép. 720p-n ok.
Valami beállítás a trükk? Nekem 1.47 verzióm van. -
pusihusi
addikt
válasz
+1
-
egykettő
aktív tag
válasz
Én is elégedett vagyok vele, eddig kb. a legjobb telóm
Mondjuk a régi samsung glaxy ace-nél a lassúságon kívül semmi gondom nem volt az is jó teló volt. GPS nekem megy, hétvégén Bp. -> oda vissza balatonföldvár matrica nélkül simán ment, semmi hiba nem volt.
-
baitsee23
őstag
válasz
A hangerő beállításnál a value értékeket nem állítottad? Én elállítgattam őket közel lineáris görbére, hogy egyenletesebb legyen a szabályzás.
Egyébként az elégedetlenség abból adódik, hogy mindenki valamiért váltott erre a telóra - többnyire felfelé. Volt tapasztalata, mit vár el, miben vár javulást az előzőhöz képest. Egyébként meg a problémák zöme - ha nem mind - szoftveres, és javítható lenne, csak mintha jiayuék kicsit tojnának a fejünkre... -
Lecs@
addikt
válasz
Részemről meleget kapsz. Egyetértek a véleményeddel.
-
satel
tag
válasz
PirosHello #2896 üzenetére
grrr
köszönömazért még bátorkodom tovább kérdezni, hátha van más ötlet is
valakinek más javaslata?
-
menyuskahh
tag
válasz
PirosHello #2888 üzenetére
Arra gondolok, hogy xda-n valami olyasmit írtak hogy bezárta kapuit a jiayu. De aztán tettek közzé olyat jiayuék hogy kb megújulnak és minden jobb lesz. Ha igaz a pletyka akkor remélem nem felejtik el az s3at mert egy stabil 5.1 jó lenne rá amit a community tovább javíthat. Mert azért a community sajnos a végtelenségig nem tudja átírni a rendszert illetve a drivereket. Erről tud valaki valamit?
http://www.ejiayu.com/en/News2-1-212.html -
janaman01
addikt
válasz
PirosHello #2803 üzenetére
Nem , az nem jó , a gyári beállitásokat , gyari recovery alól csinálja, azaz ha rámész a gyari beállitásokra , és twrp ből próbálja megcsinálni , utána már bootlop lesz a v3ge , azaz a 06 .havi béta 3 ból ki kell szedni a lolloi tecoveryt, flash , majd reset, itána már mehet vissza a twrp
-
pusihusi
addikt
válasz
PirosHello #2738 üzenetére
Cancelada por BUG revisando fallo.. Elég buggos
-
pusihusi
addikt
válasz
PirosHello #2738 üzenetére
Szia, köszi már töltöm le!
-
janaman01
addikt
válasz
PirosHello #2724 üzenetére
hát ezt nem értem , most nálam a 4.4 el tökéletesen megy, ha vellököm a v5 öt abban meg sötét marad sokszor a kijelző hivásközben, ha elemelem a fülemtől
más ,beszédhangszóró tapasztalat : ma pl 1,5 órát beszéltem folyamatosan, közben sokszor olyan ramaty lett a hagnminőség mint állat, sokszor meg kiváló volt volt mikor én hallottam magamat...szóval értehetetlen számomra mi okozza ezt...
-
janaman01
addikt
válasz
PirosHello #2714 üzenetére
úgy láttam hogy a 6 ban a kamera csak 9mpx et tud ....szerintem tesztelgetem én is az 5 öt
-
janaman01
addikt
válasz
PirosHello #2712 üzenetére
kipróbáltam, ahogy feltolom, abban a pillanatban nem lehet állitani a jiayu es el se ehhh...sőt ha átpakolgatom a fájlokat akkor se..szóval ha hozzá nyúlok azokhoz a fájlokhoz, hiába adom meg a jogokat, utána lőttek az állitásnak is..ehh nem értem
nah mindegy lehet maradok az 5 nél én is, ugyanis az 5 ben jó a hang, ugye nem raktad fel a hatosat, de abban szörnyű ehehe és azt javita a hang pecs, de mondom ugyanolyanná teszi mint a v5 ben szóval felesleges felrakni..
-
janaman01
addikt
válasz
PirosHello #2708 üzenetére
ja én playról leszedett el próbáltam, na mindjárt megnézem , de most valami elszállt ..megy a flash...még be kell járódnia az s3 nak rég volt romozgatva
na mivel neked az 5 ös van fent , annak a fájlait rakom be, és úgy próbálom mjad...
-
janaman01
addikt
válasz
PirosHello #2706 üzenetére
mi az hogy jiayu es en keresztül ?
-
janaman01
addikt
válasz
PirosHello #2704 üzenetére
igen a value állitható az nekem elég is, de ha megnézed mondjuk level 6 on az sph t audio modban, és feltolod mondjuk 120 ról 135 re és kilépsz majd vissza, akkor maradt 120 on tehát nem állitja át...még 4.4 alatt átlöki, olyannyira hogy ha backupból visszaállitom azt is visszaállitja....namost megnézem még a 4.4 fájlaival...ha azzal se müködik akkor egyelőre feladom az 5.1 et
egyébként az 5.1 mérnökijébe nem enged be a tárcsázóból egy kóddal se....esetleg ha van új kód azt még megnézném...csak most a preloader miatt most oda vissza flashelhetem egyfeszt....
-
janaman01
addikt
válasz
PirosHello #2683 üzenetére
A V5 ben milyen hibák vannak ? Illetve a hang minős milyen?
-
RVR400
veterán
válasz
PirosHello #2679 üzenetére
RC Lollira feltéve a V6 tökéletesen üzemel, a neveket is kiírja, és a kamera is tökéletes.
-
pusihusi
addikt
válasz
PirosHello #2582 üzenetére
Szia ahogy írtad 24 hó szavatosság! A Samsung S 5-ös sem jobb ennél, s mégis drágább itthon!
-
gonorrea
senior tag
válasz
PirosHello #2465 üzenetére
igen android csak fat32-t kezel, ott viszont van megkötés, max 4GB fájlt kezel. Linkeltem egy programot azzal kellene felismerni az ntsf-t, de 4.4 alatt nem ment
-
pusihusi
addikt
válasz
PirosHello #2465 üzenetére
Szia ezen a Launcher 3-on van-e lehetőség hogy kártya ill. más kocka stb. forogjon a kezdő kijelzőn? Vagy valami apk?
-
Lecs@
addikt
válasz
PirosHello #2458 üzenetére
Én teljes wipe telepítettem. Titanium mentéssel. Végre ki van pucolva. Teljesen sallangmentes. Már vissza is laktam
-
gonorrea
senior tag
válasz
PirosHello #2457 üzenetére
ja basszus, de neked már újabb tsunamid van! Ezt csak simán twrp-ből telepítetted, vagy megint végig kell zongorázni az eredetitől? Mert akkor mostanában nem állok neki, OTG annyira nem hiányzik! Még azt nézd meg légyszi, hogy ezzel a programmal működik e, ha ntfs-re formázod a pendrive-ot, persze csak ha van kedved/időd
-
pusihusi
addikt
válasz
PirosHello #2458 üzenetére
_GT_: Valahol olvastam hogy nem árt a telefonnak ha néha kikapcsoljuk! Sőt-én kb. 3-4 naponta szoktam.
-
gonorrea
senior tag
válasz
PirosHello #2453 üzenetére
ja igen azt elfelejtettemmondani hogy oda be kell másolni
-
pusihusi
addikt
válasz
PirosHello #2453 üzenetére
Szia tiszta telepítést csináltál, vagy wipék nélkül?
-
gonorrea
senior tag
válasz
PirosHello #2449 üzenetére
nekem a v4.2 van fenn, de csengőhang simán megy (acdc thunderstruck), otg viszont nem megy, arra rápróbálhatnál
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #2448 üzenetére
Valóban rendben van a Smart Wake, működik a duplakopp.
Tettek bele egy "RAM manager pro" progit, amivel a RAM-hoz egy előre beállított governort lehet beállítani (hasonlóan a CPU governorhoz).Szerintem parasztvakítás, de majd kiokosít az, aki szerint nem az.
Ha még az alternatív csengőhangot is be lehetne állítani (valakinek a gesztusvezérlés is hiányzik), akkor számomra már teljesértékű 5.1 lenne (most sem panaszkodhatunk rá, mert ezt már a Jiayu-nak is ki kellett volna ezen a szinten adnia
)
Viszont kimaradt a Titanium Backup pro, meg az LV5 Camera és LV5 Cinema progik. Inkább ezt hagyták volna bennePersze fizetős, de ha eleve benne van
Nagy gratula a srácoknak, akik ezen dolgoznak -
gonorrea
senior tag
válasz
PirosHello #2418 üzenetére
közkincsé is tehetnéd
-
RVR400
veterán
válasz
PirosHello #2416 üzenetére
Nézd már meg légyszi a zip fájlban, hogy melyik fájlt cseréli ki.
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #2413 üzenetére
Megoldódott a bootanimációs problémám, az xda oldalról letöltöttem egy TWRP alól telepíthető "S3" színes feliratot, most ezzel indul
-
RVR400
veterán
válasz
PirosHello #2400 üzenetére
Akkor Nálad nem kerek valami, mert csak Jiayu felirat van.
A rootot meg nem értem, hogy minek.
-
gonorrea
senior tag
válasz
PirosHello #2394 üzenetére
Most mentem kocsival (kb 10percet), szivargyújtó töltött a telefonon kb 4%ot! Bár pc-ről vs laptopról nem próbáltam
-
Lecs@
addikt
válasz
PirosHello #2402 üzenetére
Mi mindent megtettünk
-
Lecs@
addikt
válasz
PirosHello #2400 üzenetére
Ha az XDA - s V3 betat flasheli, az tartalmazza a TWRP - t, rootot és gappsot is. Szóval ha SD - n van a Tsunami, Flashelheti is tovább TWRP - ből . Illetve a V4.2 spanyol is tartalmaz mindent. Rootot , Gappsot és TWRP - t is.
-
Lecs@
addikt
válasz
PirosHello #2394 üzenetére
-
gonorrea
senior tag
válasz
PirosHello #2393 üzenetére
cwm alól nagy nehezen feltettem a needromról való twrp-t, install tsunami v.4.2. , végigmegy majd újraindítás után először android alkalmazások indításánál álltam kb 15 percet (meguntam), majd következő restartnál csak a jiayu logóig jutott
Már vagy 3-4x próbálkoztam!
Több telefon is megfordult már a kezeben, de ez most nagyon szívatui. te twrp-del sem jutok tovább a jiayu logónál
a needromon lévő b3 5.1et kell először felrakni és utána többi igaz?
-
Lecs@
addikt
válasz
PirosHello #2389 üzenetére
Én ezt a nrgatívumot még nem találtam meg, mert rendesen hálózati töltővel töltöm mindig ahogy kell
-
gonorrea
senior tag
válasz
PirosHello #2388 üzenetére
én nem találok scatter fájlt
csak a recovery.img fájl van a zip-ben, de sajna az e3 reco meg nem enged semmit feltenni, gondolom mert nem eredeti
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #2383 üzenetére
Újabb "negatívum":
- Számítógép USB kimenetén keresztül (0,5A) nem töltődik sem kikapcsolt, sem pedig bekapcsolt állapotban
Még ha "Csak töltés"-re is van állítva az USB kapcsolat (mielőtt valaki megkérdezné). -
gonorrea
senior tag
válasz
PirosHello #2386 üzenetére
Feltettem a needromon található béta v3at, 2 újraindítás után nincs mobilszolgáltatás (térerő ikon szürke piros x-el), először minden fasza volt! Fel akartam tenni az ott található 5.1 twrp-t de install aborted üzenetet kapok
e3 recovery alol!
Hogyan tovább? Vagy esetleg play áruház hogy mobiluncle-t le tudjam szedni, mert az sincs!szerk ok térerő van
-
RVR400
veterán
válasz
PirosHello #2383 üzenetére
De honnan a bánatos köszvényből lehet letölteni?
Közben rájöttem, hogy száradjon le a keze Alejandronak vagy akárhogy is hívják.
-
pusihusi
addikt
válasz
PirosHello #2372 üzenetére
Szia ezt síma TWRP-vel?
-
pusihusi
addikt
válasz
PirosHello #2318 üzenetére
Köszi szépen.
-
pusihusi
addikt
válasz
PirosHello #2307 üzenetére
Oké de van vagy 6 fajta, melyik a jó?
-
jata108
csendes tag
válasz
PirosHello #2256 üzenetére
Csak nekem az a fura, hogy egyik fórumon sem panaszkodnak erről a júzerek, lehet csak az én telómmal van vmi probléma (vagy csak én vagyok a béna). Mindenesetre én is inkább megvárok egy bugmentes verziót.
-
egykettő
aktív tag
válasz
PirosHello #2241 üzenetére
köszi! a teló valóban egyezik, ez tuti jó módszer? nekem amatőrnek tűnik a felrakás az általam linkelt videóhoz képest.
-
pusihusi
addikt
válasz
PirosHello #2242 üzenetére
FlashTools- az van Win 8. De egyáltalán nrm tudom felrakni a romot. Majdnem tégla.
-
jata108
csendes tag
válasz
PirosHello #2232 üzenetére
Szeva,
ahhoz hogy le tudd tölteni, "lájkolni" kell a posztot, utána lefrissíteni az oldalt.
(a linkek alatt jobb oldalt kattints a Me Gusta-ra) -
jata108
csendes tag
válasz
PirosHello #2138 üzenetére
Sajna a 4.4 recovery alól nem engedi feltenni a spanyol féle 5.1 recovery-t, hibával kidob! Úgy tűnik mégiscsak szükség van előtte a gyári (béta 2) flashelésre.
-
jata108
csendes tag
válasz
PirosHello #2138 üzenetére
Hálás köszönetem! Egyedül csak az SD kártya törlése fájó, de megoldom...
-
jata108
csendes tag
válasz
PirosHello #2135 üzenetére
tegnap már leszedtem a romot, hogy feltolom a telóra, csak a spanyol leírást nem nagyon értem az a baj, téglára meg nincs szükségem (a gugli fordító eléggé félreérthető módon teszi a dolgát).
Valaki tudna segíteni egy leírással, hogy lehetne feltolni a spanyol romot? Köszi
(arra gondoltam flashtools-al feltolom a gyári 5.1-et + 5.1 recovery-t, és az alól meg ezt az újat, de jó volna egy megerősítés) -
BullZeye
veterán
válasz
PirosHello #2034 üzenetére
Köszi, nem szájhagyomány
hanem látom, ott van, tapogatom 2 szép kezecskémmel az iphone 6okat és galaxy s4-5-6-okat gorilla glassal. Ennél jobban nem tudom elmondani.
és ott vannak azok a karcok, és senki sem hordta táskában kulcsokkal körülvéve, és ennél kizárt dolog, hogy jobb lenne
De nagyon szívesen viszek pár szerszámot, és megnézzük, hogy karcálló e 100%osan
-
menyuskahh
tag
válasz
PirosHello #2034 üzenetére
Elnézést, én kiváló megoldásnak tartom karcállóságra és támogatom is! Hasonló megoldást használtunk vízállóság javításra ismerőssel, csak az spray kivitel volt. Nekem az egészben csak a 9H keménység nézett ki furán, nem akartam semmiféle kritikát írni. Csak annyit megjegyzésnek, hogy az emberek ha 9H-t látnak azt hiszik, hogy attól már törésálló lesz valami. Amúgy felületek vízhatlanítására is kiváló a nano coating, pl tv-re monitorra, kevésbé koszolódik és könnyebb takarítani
-
menyuskahh
tag
válasz
PirosHello #2008 üzenetére
Semmi kétségem az felől, hogy egy mezei fóliánál jobb és egyszerűbb megoldás a Nano coating, ha karcolásvédelemről van szó. Viszont írtad, hogy azt állítják a készítők, hogy 9H keménységű. Mivel egy vékony nanorétegről van szó, ami úgymond beleolvad a felületbe, vagyis az üveg réseibe beilleszkedik ez által biztosítva a minél tökéletesebben sima felületet a karcolásvédelem érdekében. Esetleg itt arról lehet szó, hogy akkor magát a képernyő üvegünket erősíti 9H keménységűre, ami nem feltétlen minden esetben kedvező. Először is mit jelent az, hogy 9H? Hát igen, ezeket az üvegeket és keménységeket ugyanolyan mértékegységgel látják el mint a ceruzákat. A skála a következő:
Gondoljunk csak bele, minél keményebb egy ugyanolyan vastagságú anyag, annál könnyebben reped, törik. Ugyanez a helyzet a kijelzők esetében is. A Gorilla üveget sem a keménysége miatt szeretjük
A vékony nanoréteg, meg nem fogja megváltoztatni a kijelzőnk keménységét, maximum a legfelső nanorétegét, de annak meg nem sok értelme van, ha nem csak karcolásról van szó.
Tényleg NO OFFENSE a Nano coating-ra, de védelemben nem tud olyat nyújtani mint egy tempered, mert a tempered felépítését tekintve kb 3 rétegből vagy többől áll, nem akarok badarságot írni, de öcsém összetört temperedét megnéztem közelebbről, a tapis részen van egy "gumisabb" tapintású összetartó felület, aztán középen egy vékony kemény réteg, majd megint egy ragasztós "gumisabb" réteg. Tény, hogy vastagabb pár milivel a kijelző tőle, viszont ha nincs tempered glass, akkor szerintem fújhatta volna öcsém a lenovo a806jának a kijelzőjét még ha Nano coating is van rajta. Tempered szépen megvédte, bepókhálósodott, levettük a temperedet és a kijelzőn egy fikarcnyi muslincahajszál látszatja nem volt az esésnek
Karcolásvédelemben üvegkijelzők esetén semmi kétségem a Nano coating hatékonyságáról, de ez kizárólag üveg kijelzőknél "tökéletes"!!!
Kihangsúlyozom, hogy ez csak személyes vélemény, teszttel nem tudom alátámasztani, azt, hogy valaki egyetért vagy nem, azt döntse el maga -
BullZeye
veterán
válasz
PirosHello #2008 üzenetére
Elég sok 200k+ telefon van cégnél, amiknél legalább ilyen jó karcállóság van, és mégis fél év után megjelenik 1-2 karc a kijelzőn.
Nem hiszem, hogy egy 70ks telefonnál sokkal jobb védelem lenne.Az ilyen tesztek meg tudod mennyit érnek...lehet 8-10 telefont basztattak, mire lett ennyi felvétel karc nélkül.
Mint az Galaxy S6-os dobálós videók, érdekes módon videókban nehezen törik, ehhez képest konkrétan végignéztem, ahogy a PVC padlóra leesett asztalról, és ripityára törött a kijelzője.
Szóval tudod, youtubeon messziről jött ember azt mond amit akar.(#2003) nagyra
GPS meg ezekben simán gyatra, helyesbítek, fostalicska az antenna része. 4 Jiayu S3 van/volt nálam amit teszteltem. Ha ráraksz egy tokot, és kábel nélkül használod gyakorlatilag simán eldobja a jelet egyenes szakaszon is.Aláírom, szobában egy helyben állva qrwa jó, kínai és amcsi holdakat lát nekem is, de bassza meg ritkán van szükségem GPS-re a lakásban.
-
egykettő
aktív tag
válasz
PirosHello #1962 üzenetére
Jogos a fenti kérdés, le is lehet ezt normálisan szedni?
-
Vartanus
őstag
válasz
PirosHello #1960 üzenetére
És ezt hogyan kell használni?
ráöntöm a kijelző üvegre és ennyi?
-
BullZeye
veterán
válasz
PirosHello #1850 üzenetére
-
Evita85
tag
válasz
PirosHello #1847 üzenetére
Mi is innen rendeltünk. Mult hét elötti szombaton. Azt hittem hogy hétfőn feladásra kerül,de nem tudom mi a helyzet vele..Küldeményinfo annyit irt,hogy 20án 10:46 Küldeményinformáció megérkezett... Igaz benne van egy hosszu hétvége... de türelmes vagyok
S azért jöttem,hogy megkérdezzem mint majdhogy full kezdő droidos mit kell tenni vele? Rom mentés,hogy meglegyen vagy mit tanácsoltok? 3gb-os verzió...Volt droidom de az egy szinte csak érinőképernyős modell volt. ( telenor ot 990)
-
BullZeye
veterán
válasz
PirosHello #1848 üzenetére
15,79 usd a szállítás
-
eladogeppc
veterán
válasz
PirosHello #1748 üzenetére
Egyedül a videokari lassabb az MTK-ban.
A proci 1:1.ROM ellátottságban az S3 advanced hátrányban van a korábbi S3 2GB-os verzióval szemben ?
Flyme van rá ? Mármint az advanced-re ? -
menyuskahh
tag
válasz
PirosHello #1721 üzenetére
Jaja, eddig pozitív nagyon számomra ez a kernel. Valakinek esetleg sikerült már rájönnie h dungeon hunter 5 miért fagy be random? Ez eddig akármelyik rom akármelyik kernelével csinálta. Vagy maga az app lenne ennyire ramaty?
-
menyuskahh
tag
válasz
PirosHello #1719 üzenetére
Igen valszeg azért mert akkumegtakarítás céljából növeli a szenzorok frissítési időközét. Ezt fel lehet fogni pozitívan meg negatívan is. Pl belegondolsz hogy nem mindegy hogy egy szenzort egy perc alatt 60x vagy 15x ellenőriz
a dragondevil elég takarékos az akksival eddigi észrevételeim alapján.
-
menyuskahh
tag
válasz
PirosHello #1713 üzenetére
A több szabad ram nem mindig jelent jobb memóriakezelést
erről bővebben a téma összefoglalóban
-
janaman01
addikt
válasz
PirosHello #1715 üzenetére
Huh akkor mennyire melegedhet a lenovo?
azon akkor már tojást lehet sütni
-
janaman01
addikt
válasz
PirosHello #1713 üzenetére
Sajnos ez a melegedés "teljesen normális" viszont a jiayu pl korántsem melegszik úgy mint pl a meizu m1 note...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged