-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
minatomiray
csendes tag
-
robi1979
aktív tag
válasz
pusihusi #3168 üzenetére
Az egyébként mitől függ hogy egy tok tudja e a HALL SWITCH funkciót? Azaz ha rácsukom a tok tetejét akkor átvált a tok kisablakára és innen lehet hívást fogadni stb.? Zopo Speed 7 meg az Elephone-nál vannak ilyen tokok, csak ott kör alakra van vágva a kisablak és lezárja meg átvált órára ha rácsukják a tok tetejét. No ezt jólmegasszontam, de ilyen tokot keresnék ha már van HALL SWITCH az S3-ban.
-
gabika318
aktív tag
-
baitsee23
őstag
válasz
pusihusi #3080 üzenetére
A nyalóka még nagy ugrás, még nem flasheltem a telóm.
Egyelőre a te általad linkelt KK-tel (05.07) fogom kezdeni, mert most is ez van rajta. Hátha picit más, mert te itthon vetted.
Előtte az nvram mentést is meg akarom csinálni. Ha meg belejövök, úgyis kipróbálok néhány ROM-ot. -
Lecs@
addikt
válasz
pusihusi #2839 üzenetére
Nem. Én csakis Dragon FToolsos Romját használom. Amúgy a Tsunamiról . Egy tákolmány.
-
PirosHello
senior tag
válasz
pusihusi #2581 üzenetére
Igen, ez a 22 000Ft-al magasabb árfekvésű magyar kisker, mint a direkt kínai beszerzés, ugyanúgy egy év garanciával (szavatosság 24 hónap, de az nem ugyanaz, mint a garancia). Annyit pluszt kapsz ezért a pénzért, hogy 1 éven belüli meghibásodásnál Ők küldik vissza Kínába, nem Te.
Kockázatértékelés. Akinek ez megér ennyit, természetesen innen vegye.
(Viszont ennyivel több pénzért már fél kategóriával jobb telót lehet Kínából rendelni, de ez csak mellékes megjegyzés....
)
-
Balage700
tag
válasz
pusihusi #2414 üzenetére
Hozzáértő illető írta cikket látszik:
"A GPS gyengeségét viszont nem szabad félvállról venni, mert ilyenkor a lokalizációt igénylő szolgáltatásokkal komoly probléma lesz, továbbá a wifi és a bluetooth se működik majd rendesen."Tehát ha gyenge a GPS, a wifi sem fog jól működni.
-
-
nash2
tag
válasz
pusihusi #2414 üzenetére
Jézusom, igazi bulvár, tele csúsztatásokkal, és ordas hazugságokkal...pl. javításra visszaküldött telefont újból levámolják stb....Persze, vegyél itthon telefont áfával, béfával, tréfával másfél kétszeres áron...El ne higgyétek ami ott le van írva, mert a fele sem igaz sajnos !!!
-
RVR400
veterán
-
BullZeye
veterán
válasz
pusihusi #2161 üzenetére
Nekem 3 európai és 1 kínai van.
Tökéletesen ugyanolyan minőség mindkettő, erről biztosíthatlak
Telefonon GPS nélkül is látod, hogy otthon vagy, cellainformációkból és wifiből, ahhoz még a GPS-t se kell bekapcsolni, és betonfalak között nekem is mutatja a kínai műholdakat (de mint írtam, itt nincs szükségem rá). Ettől függetlenül amikor élesben használnám, meglehetősen gyakran 1-2 utcával arrébb rak 1-1 pillanatra, majd vissza, ezt ha olyan helyen csinálja, ahol még sosem jártam, és címre megyek, és elkezd a kereszteződések között ugrálni, akkor konkrétan dobtam volna ki az ablakon. De hát ha neked ennyi elég, élj boldogan vele
és híreszteld, hogy milyen szupi a GPS benne, hátha egyszer elhiszem.
Garidról meg annyit, hogy pont ugyanolyan szopás lesz neked is, mint itt akárki másnak, ha tönkre megy, mert azt is kiküldik kínába, vagy itthon egy sufni szervizbe, akik beleraknak egy refurbished alaplapot, ami megy fél évig megint.
-
menyuskahh
tag
válasz
pusihusi #2083 üzenetére
Nah!
Meg is van minden működik.
Akit érdekel a következőkben leírom, hogy kell feltelepíteni a DragonDevil 0.30 kernelt, illetve a jiayucontrol.apk-t.
Első körben ROOT jog kell a telefonunkra, ez a legtöbbeknél elérhető a Beállítások->Biztonság->Superuser bepipálásával.
Második körben play storeból le kell tölteni egy ES File explorer managert, vagy egy ROOT Explorer-t.
Harmadik körben szükségünk van a következő fájlokra: (Forrás: [Android-hilfe.de])
[Ezeket kell letölteni:]
1. Ha ezek megvannak, telepítsük fel a Flashify nevű appot, amit mellékeltem a letöltések között.
2. Futtassuk a Flashify nevű appot, és adjunk neki ROOT hozzáférést.
3. A Flashify-ban "Flash" fül alatt válasszuk a Boot image opciót, majd tallózzuk be az általam mellékelt boot.img-t.
4. Megkérdezi, hogy Flash boot? Nyomjunk a YUP!-ra, majd ha emlékeim nem homályosak, akkor felajánlja, hogy indítsuk újra a rendszert az újdonsült kernelünkel, ha nem, akkor indítsuk magunk újra
5. Bizonyosodjunk meg róla, hogy tényleg DragonDevil kernelünk van, melyet a Beállítások->Telefonról menüpontban találunk, a Kernel verzió mellett. Valami hasonlót kell látnunk, hogy 3.10.48-DragonDevil_0.3.0.
6. Jiayucontrol.apk telepítése, még felesleges futtatni, mert azt közli velünk, hogy inkompatibilis ROM.
7. Az általatok választott ES File Explorer manager, vagy ROOT Explorerben, hozzatok létre egy mappát a /system mappában .jiayu néven. Tehát legyen egy mappaszerkezetetek a következőképp: /system/.jiayu
8. Indíthatjátok a Jiayucontrol appot, mostmár nem írja ki hogy inkompatibilis ROM, lehet tweakelgetni a beállításokatMinden előtt érdemes mentést készíteni, ha valami nem úgy sülne el, mint ahogy szeretnétek.
Semmilyen szoftvert nem birtoklok az alábbiakból, minden köszönet érte a jiayu.de munkatársainak, superdragonpt-nek, és DerTeufel1980-nak a kis megoldásért.
Semmilyen felelősséget nem vállalok a leírtakért, nálam minden úgy működött ahogy leírtam.
Bármi kérdésetek van kérdezzetek nyugodtan -
menyuskahh
tag
válasz
pusihusi #2029 üzenetére
Milyen tekintetben jobb? Azthiszem akksi tekintetben az AOSP jobb, kinézetben nekem colorOS jobban tettszik, ha meg benchmarkot akarsz nyerni akkor ottvan a kilóg a lólábas erősen beta lollipop, stb stb. Gyári az elég megbízhatóan stabilra sikeredett és nekem eddig jobbak a fényképek a gyári rom alatt mint a többiben. Ajánlani tudom a Gabi által készített mod-ot, 04.30-as gyári rom modolásokkal
2gb változatra. Thx gabi.
Link: http://www.needrom.com/download/official-20150430-mod/
Esetleg érdemes kipróbálgatni a kerneleket, ha próbálgatod érdemes a DragonDevillel kezdeni, mert az csak az img-t cseréli ki, míg a creative telepít kernel auditort meg asszem rak még be valami változtatást is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest