- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sodokan
tag
válasz
minatomiray #5226 üzenetére
nekem is hasonló, csak az akku ki-be tételtől nem mutat többet
edit:
egy olyan 50-60%-ig felmegy ha kedve van, de vannak éjjelek hogy semmit nem tölt vissza, most kikapcsolva próbálom tölteni....hargitomi:
én nem custom romoltam, hanem a gyári van rajta, csináltam factory resetet, az se segít
-
hargitomi
tag
válasz
minatomiray #5227 üzenetére
Nekem sajnos nincs más ötletem, hasonló problémákra egy új konpson akksi megoldás volt. Kétlem, hogy szoftveres gond lenne, de azért megkérdem, milyen rom van rajta? Bár, ha attól függne, ez korábban is előjött volna.
-
minatomiray
csendes tag
válasz
minatomiray #5226 üzenetére
Most kivettem belőle az akksit, mivel nem moccant sehová a % 27%-ról, visszatettem és lám egyből 88%-ot mutat... mi lehet ez?
-
BullZeye
veterán
válasz
minatomiray #5209 üzenetére
1x1mm-es digitális mikrofon százasszög bonyolultságnak felel meg?
-
egykettő
aktív tag
válasz
minatomiray #5194 üzenetére
Köszi ezt megnézem. Közben megjött az új akkum, a régi már csak 2óra kijelzőidőt tudott, most hogy kiszedtem kiderült, hogy púpos
-
hargitomi
tag
válasz
minatomiray #5182 üzenetére
+1 Szintén nyár óta, nincs vele probléma. Én javulást nem vettem észre, kb ugyanazt hozza mint az eredeti. Cserélnem meg azért kellett mert az eredeti meghalt 1,5 év után.
-
minatomiray
csendes tag
válasz
minatomiray #5172 üzenetére
Ja igen, még annyi negatívum az előzőhöz, hogy:
- sajnos az Email.apk nem kezeli többé a céges Exchange.t (ActiveSync ugyebár), vagyis az AOSP-be nem lett belefordítva, vagy kivette a Gugle, mindegy nincs. Integrálva lett ez a funkció a Gmail app-ba, így most az sync-eli az Exchange contactokat, emaileket, calendart. Ez hiányzik, de majd megszokom. -
BullZeye
veterán
válasz
minatomiray #5168 üzenetére
Igen, ez az.
Kitkatről váltottam Extreme-re kb 3 hete~ mert agyon ajnározták, hogy milyen jó milyen stabil. Pár nap alatt a Bluetooth megadta magát, kapcsolat megvolt az autóval, csak épp a mikrofon nem működött vele, szóval hallottam hogy kicseng hallottam ahogy beszélnek, csak ők nem hallottak engem, és sok másik apróság ami miatt gyorsan kerestem alternatívát.
Szóval maradt MAD féle rom meg KITKAT (ez már unalmas).
- 1 hét használat után még minden működik, bluetooth, wifi hotspot, nincs battery drain (nem merül jobban mint KitKat).
- Animációk sokkal szebbek
- Egyszer sem indult újra magától
- 1db android crash volt, de csak hibaüzenet jött, közben minden működött, fura volt, leokéztam és használtam tovább
- Dual SIM-et nem tudom normálisan használni (normális=hozzárendelek contactokat SIM1-hez és még párat SIM2-re, viszont ha ismeretlent hívok SIM1-et használja alapból, ha erre valaki rájön mi a trükk az ossza meg) -
baitsee23
őstag
válasz
minatomiray #5120 üzenetére
Nekem nem tűnt fel az Extreme-nél, de most AICP11-nél sem.
-
baitsee23
őstag
válasz
minatomiray #4955 üzenetére
Gyakorlatilag téglásítottam, mert az AUM LINA telepítésénél a preloadert nem szabad feltenni - nem értem, minek van benne akkor a csomagban. Én egy újabb verzió flash-selése előtt elfelejtettem kivenni a pipát. Gyakorlatilag tégla lett, mert semmit nem csinált, csak a PC prüntyögött, ha rádugtam, de semmi több. Nem lehetett rá flashelni, recovery is hello.
Olvasgattam a neten, és egy helyen egy leírás elején volt egy pont, hogy rendszergazdaként futtassam a Flashtoolt...
Na innen elindult a gyári KK flashelése. Innen meg már tudjuk, hogy kell... -
BullZeye
veterán
válasz
minatomiray #4786 üzenetére
Tavaly nyáron volt nekem is hasonló, tönkre ment a digitális mikrofon benne. 8 dollár volt az alkatrész (alsó board, ahol usb csatlakozó is van), 1 hónap alatt megjött, és itthon kicseréltem, elég egyszerű volt, csak csavarok tartják az egészet, semmi ragasztó/lepattintható rész, csak egy rakat pici csavar.
-
egykettő
aktív tag
válasz
minatomiray #4792 üzenetére
Furcsa, de hardver hiba gyanús. Kérdezd meg az android mélyvízbe is, hátha és írj annak akitől vetted.
-
hargitomi
tag
válasz
minatomiray #4792 üzenetére
Ha van zajcsokkentes barmi extra funkcio amit talalsz, kapcsold le. Bar itt tobb rom kiprobalasa utan sajnos novekszik az esely a hardveres problemara.
-
baitsee23
őstag
válasz
minatomiray #4788 üzenetére
Csak KK-val és RC5-tel próbáltad?
Én mondjuk nem tapasztaltam ilyet, de a németek ROM-jai val voltak rossz tapasztalataim. Ha már úgyis nyers a teló, dobj rá egy Xtreme-et. Egy próbát megér. -
baitsee23
őstag
válasz
minatomiray #4786 üzenetére
Nem valami app okozza, amit mind2 rendszerrel használtál, pl. hangrögzítő?
-
egykettő
aktív tag
válasz
minatomiray #4744 üzenetére
Csak a gyári kamera app szarja el a microfont. De az exztreme romban már nincs benne ez a hiba, gondolom az rc és cm romok is javítva vannak már.
Apropó a CM 12 jól muzsikál mindenkinél?
-
gonorrea
senior tag
válasz
minatomiray #4698 üzenetére
Leeco Le2
-
hargitomi
tag
válasz
minatomiray #4666 üzenetére
Egyszerűbb akkor egykettő fórumkolléga tanácsát követni, hiszen ha a preferáltat 3G-re állítod, akkor arra is fog kapcsolódni.
-
hargitomi
tag
válasz
minatomiray #4657 üzenetére
Hálózatot mindig nehezen talál, preferált hálózattípust állítsd át 3G-re, és rögtön találni fog.
-
hargitomi
tag
válasz
minatomiray #4634 üzenetére
Nem feltétlen dobálja, sőt alap esetben nem kellene. Nekem mióta kijött nem volt vele gond, előző héten dobálta el, teljes újratelepítés megoldotta... Okát nem tudom. Ha dobálja, pedig felraksz egy másik modemet és az várhatólag megoldja.
-
Balage700
tag
válasz
Az RC5 nekem is dobálta, talán a CM12.1-nél jobb volt. Felraktam egy régebbi NewUI modemet, azzal szupergyors volt, de pillanatok alatt felhevült a teló. Amit itt baitsee belinkelt azzal úgy tünik megoldódott.
-
EndyCretu
csendes tag
válasz
Szia. Nekem legalábbis nagyon dobta LP modem létöltése ellenére. Hogy más hogy van vele nem tudom. Nem kínlódtam vele,vissza tettem az RC4-et,mostan a kamera is stabil,remélem úgy is marad!
-
quint
aktív tag
válasz
minatomiray #4593 üzenetére
-
baitsee23
őstag
válasz
minatomiray #4593 üzenetére
Nekem bejött - szeretem!
-
baitsee23
őstag
válasz
minatomiray #4591 üzenetére
Nekem Xtreme-mel ugyanaz, mint neked az S3+-szal. Valamelyik Lollipoppal - lehet, hogy ezzel is volt - kínai holdat is látott néha...
-
minatomiray
csendes tag
válasz
minatomiray #4588 üzenetére
Csináltam egy tesztet: a 4.4.4 -s S3 -at mellétettem közvcetlenül egy 5.1 -es S3+ -nak beltérben. AndroidTS tesztprogi. Hagytam pár percig mire mindkettő fixált. Az S3 alig látott valamit, orosz holdat egyáltalán nem, bizonytalanul változott rajta a 4-7 hold jele. Eközben a S3+ stabilan tartotta a 11 holdat 2 orosszal.
Ez a 4.4.4 vs 5.1 miatt van, vagy az eltérő SoC miatt? -
baitsee23
őstag
válasz
minatomiray #4583 üzenetére
Régen én is köpködtem a gps-t, de a tok nélkül üzembiztosnak bizonyult.
Most Xtreme ROM-t használok, és a tokot sem szoktam levenni. Most, hogy kérdezed, már nem is bosszankodok a gps miatt, csak használom, és jó.
Még annyi, hogy a jobb alsó sarkában Jiayu-logós tokokat használok, és ezekkel nem nagyon kell bizulni navigáláskor. -
BullZeye
veterán
válasz
minatomiray #4583 üzenetére
Sajnos itt senki sem ismeri el ezt a hibát, így azt fogják mondani, hogy tökéletesen működik Lolipoppon is, ahogy KitKaten is.
-
gonorrea
senior tag
válasz
minatomiray #4563 üzenetére
playről leszeded a wakelock detector programot
-
baitsee23
őstag
válasz
minatomiray #4552 üzenetére
Csinálnék egy factory resetet.
-
Old Gyfland
tag
válasz
minatomiray #4546 üzenetére
Szia. Biztos, hogy meghalt a mikrofon ? Nem használtad a gyári kamerát? Ugyanis az valamiért okozhatja (visszhangzik a túl oldalon). Nekem is hasonló problémám volt. Próbáld meg indítsd újra a telót, ha akkor jó, használj másik appot.
-
Balage700
tag
válasz
minatomiray #4508 üzenetére
Nem. GPS alapján belövi hol laksz. És nézi a naplemente időpontját. Akkor bekapcsol automatikusan a kékfény szűrő szemkímélő üzemmód.
https://www.youtube.com/watch?v=l1tgUXnHRpU -
Balage700
tag
válasz
minatomiray #4233 üzenetére
Majd jön ehez is az Extreme rom, ne aggódj.
-
hargitomi
tag
válasz
minatomiray #4171 üzenetére
Nálam RC4 jól műkődik, elméletileg Extreme is jól műkődik. Akksi idő nálam jó, gyors a rendszer, minden ok.
-
baitsee23
őstag
válasz
minatomiray #3843 üzenetére
Akkor meglépem.
Köszi! -
Evita85
tag
válasz
minatomiray #3481 üzenetére
Minden más (tablet,laptop,másik telefon) tökéletesen megy. Ja,meg a tv is megy,ip tv.
-
kemsyt01
csendes tag
válasz
minatomiray #3427 üzenetére
Nekem is ugyanez a bajom van 2GB verzióval (+ nekem is csak 3G van, nincs 4G)! Restart után ugyanúgy megjavul egy darabig, majd megint csak küszköd.
Viszont cserébe nekem a térerőm is nagyon gyalázatos, épületben akár nem is lát semmit. Most azt vettem észre, ha az asztalon van egy helyben, akkor lát valamennyi térerőt, ha a kezembe veszem, szépen eltűnik / lecsökken. -
droti25
őstag
válasz
minatomiray #3427 üzenetére
Ez egyedi probléma vagy többeket is érint?
-
minatomiray
csendes tag
válasz
minatomiray #3420 üzenetére
Teszteltem, sajnos rosszabb vagy ugyanolyan. A "nagy"3G és a kis H akkor is ott marad, ha kézzel kikapcsolom a mobil adatkapcsolatot, beragad. Vissza, majd kikapocsolás (adat) nem segít, csak a telefon reboot. Ebben az esetben, és többször is, még cella handover sincs, mert egy helyben ülök egy székben. Reboot után megint jó egy darabig (cellaváltásig). Csak 3G-m van a mobilcsomagban, nem tudom hogy 4G -vel hogy menne, de ez így elfogadhatatlan.
-
RVR400
veterán
válasz
minatomiray #3415 üzenetére
Speciel vonaton mondjuk Miskolc-BP vonalon ne is várj csodákat szerintem. Próbáltam anno LG-vel is, de ugyanúgy lehetetlen küldetés néhol kilométereken keresztül a 3G-t elérni és netezni. Volt más kínai telóm, azzal sem volt jobb, mint az LG-vel, és legutóbb az S3-mal sem sikerült elég sok helyen 3G-t találni.
-
egykettő
aktív tag
válasz
minatomiray #3415 üzenetére
Most épp vonatról írok, eddig ok szépen váltogat 4g,3g,Edge között, de még csak 30 perce tolom. Tesztelem én is.
-
egykettő
aktív tag
válasz
minatomiray #3413 üzenetére
ronda workaround: Állíts be hajnalra egy automata ki-be kapcsolást, hátha kevesebb gondod lesz
-
baitsee23
őstag
válasz
minatomiray #3403 üzenetére
Nem lehet, hogy egy alkalmazás okozza a problémát?
Ha hardware-es hiba lenne, szerintem nem segítene a reboot. -
Balage700
tag
válasz
minatomiray #3403 üzenetére
Hát én minden nap mobilinternetezem, a 3G-re szívesen átváltottam volna, de az ugrál KK alatt is. Azt hittem ez szolgáltató oldalon van, de akkor nem. A 4G meg zabálja az akkumlátort, de stabil.
Tényleg ennyire gáz az 5.1?
Alkalmazásokban van változás? (gyorsabb teló, stabilabb, stb.)
-
BullZeye
veterán
válasz
minatomiray #3294 üzenetére
De gondolkozz már el please, ha senki másnak nem települtek ilyenek, akkor nem lehet, hogy a megbízhatatlan wifiről jött? És a hiba benned van, és nem a telefonban?
-
PirosHello
senior tag
válasz
minatomiray #3294 üzenetére
Én is China-ból vettem, eddig semmi probléma vele, sőt.....Az eddigi legjobb telóm
-
egykettő
aktív tag
válasz
minatomiray #3286 üzenetére
Térerő bajokról eddig nem tudtam, a videót ha nem gyári alkalmazással csinálod, akkor nem kell reboot.
-
PirosHello
senior tag
válasz
minatomiray #3286 üzenetére
Téged elég könnyű kihozni a béketűrésből
Nyugalom, mert ahogy az amerikai film címe mondja: "As Good As It Gets", vagy ahogy Virág Elvtárs klasszikusa: "Ja kérem, az élet nem habostorta!"
Aki Kínából vásárol, azzal bármi megtörténhet (és rendszerint meg is történik).
Nyugodtan b.... ki az ablakonMost jól megvigasztaltalak
-
baitsee23
őstag
válasz
minatomiray #3164 üzenetére
Neked működik a kemera?
Nekem egyik appal sem. Mondjuk én csak a systemet frissítettem. -
gabika318
aktív tag
válasz
minatomiray #3157 üzenetére
Na a GPS az egyetlen amin semmit sem faragtam, csupán meglepett, hogy a 04.30-as 2GB-os romhoz képest ez a 0813-as advanced romban ennyivel jobb a gps.... ez a része nem az én érdemem, csupán kedvcsináló....
LP romhoz sokáig nem fogok nyúlni: kiforratlan, instabil, ja és nem nagyon értek az android 5.x berheléséhez.
-
ngaben94
csendes tag
válasz
minatomiray #3152 üzenetére
Remélem sikerül megcsinálni. Én nem értek annyira ehhez a telefonhoz úgyhogy a rom cserélgetés még odébb lesz.
-
ngaben94
csendes tag
válasz
minatomiray #3142 üzenetére
Nekem is ez a Rom van és nekem is feltelepült valahogy ez a Recent alkalmazás és mindig dobálja fel a reklámokat...
-
minatomiray
csendes tag
válasz
minatomiray #3141 üzenetére
Mégis találtam valamit, ami Aug 7.-i dátummal települt be a system/priv-app alá és nem vette észre semmi, sem a CM Security, sem a MalwareBytes. Ez az egy file volt különböző dátummal a többitől. Ebben az időben már hazaérkeztem Ausztriából, ahol az ominózus "Recents" program települt fel valahogyan free wifin. Ennek a file-nak a neve "DRdsa2Ut20.apk" és "infer" -ként jelent meg a listában. Most eltávolítottam és feltöltöttem a metascan-online -ra ahol csak a Kaspersky jelzett rá: HEUR:Trojan-Spy.AndroidOS.Qcarec.a.
Szóval én 100%-osan biztosra veszem hogy a ROM tartalmaz valami hátsó kaput amivel felteleülnek ezek a programok automatikusan, időről időre. -
menyuskahh
tag
válasz
minatomiray #3133 üzenetére
Abban a romban a lockscreen olyan hogy sok egyéb funkciót is tud, nem csak azokat mint a gyári aosp tudna. Valószínűleg az a malware. Flashelj fel egy frissebb romot. 04.30 vagy 05.07 verziódnak megfelelően. Azok a romok eddig a legstabilabbak, és azokban már bennevan a kamerafinomítás is.
-
baitsee23
őstag
válasz
minatomiray #3133 üzenetére
Flashelés? Milyen ROM-od van fent?
Nekem Advance-om van 05.07 ROM-mal. Még nem tapasztaltam ilyet. -
patiati
csendes tag
válasz
minatomiray #3129 üzenetére
Nekem is volt. Olvasd el ezt a korábbi hozzászólásom. Azóta sem ilyen app-ok, sem újraindulások nem voltak.
-
baitsee23
őstag
válasz
minatomiray #3129 üzenetére
Nem használsz antivírus appot?
Vagy ezt nem fogná meg? -
kisszoli0707
tag
válasz
minatomiray #2641 üzenetére
Köszi a tippet,ha jól emlékszem,jó pár héttel ezelőtt mintha állítottam volna az engineer mode-ban,de a mikrofon hangerejéhez tuti nem nyúltam,mivel azzal nem is volt semmi bajom.Mindenesetre megpróbáltam visszaállítani az értékeket,most jön a próba!
Egyébként a needrom-os patch 4.4.4-en nem működik?! Nekem az van még rajta,mivel nincs vele bajom és már be is laktam,sőt,nagyon szeretem is.Kamera is szuper,még a videófelvétel is remek.
Igaz a 2Gb-os verzióm van,de nekem bőven elég így is,egyedül ez a hívás dolog a bosszantó,de remélem sikerül kiküszöbölni. -
baitsee23
őstag
válasz
minatomiray #2577 üzenetére
Ha megkérlek, átküldenéd privátban is?! -
baitsee23
őstag
válasz
minatomiray #2574 üzenetére
Rosszul gondolod.
A legközelebbi ROM cseréig ez van?
-
baitsee23
őstag
válasz
minatomiray #2554 üzenetére
Nekem nem Jiayu logósat küldtek. Tetszik, jó minőségű, de a teteje nekem is lógosabb, és mikor kiveszem, majd visszarakom a telót, kicsit megtolja a fóliát.
-
Kasu80
csendes tag
válasz
minatomiray #2536 üzenetére
Visszatettem a 4.4 -et így már nekem is működik, érdekes Lollipop v5.1 alatt nem akar működni.
-
egykettő
aktív tag
válasz
minatomiray #2537 üzenetére
Na ez már fél siker, a bug bizony jelentkezik nálam is, de így már el lehet kapni
reportolni kell a gyártónak.
Ez csak loliba is benne van, ki tudja valaki próbálni?
-
robi1979
aktív tag
válasz
A tied full fehér vagy fekete? Ha jól tudom NFC csak a 3/16gb-s verziókban van, a fehérnél viszont nem látom a tulajdonságok között sehol.
-
Kasu80
csendes tag
válasz
Neked milyen rom van rajta?
-
egykettő
aktív tag
válasz
minatomiray #2496 üzenetére
Nekem nem visszhangzik(még?! kopp! kopp! kopp!) így nem tudom próbálni. De ha rákeresel google-ba vagy az xda fórumba a "jiayu s3 echo" mondatra akkor rengeteg találta van, nézz meg párat van ahol nem kell romo flashelni..
illetve meg lehetne nézni frissebb gyári 4.4 rommal is pl. 0507 vagy 0612 akkor nem kell újratelepítened. -
gonorrea
senior tag
válasz
minatomiray #2496 üzenetére
Sajnos 5.1 alatt is megvan (Tsunami v4.2), pár napos használat után asszony azt mondta olyan, mint ha a wc-ből hívnám
, restart--visszahív--minden ok
-
eeger
csendes tag
válasz
minatomiray #2445 üzenetére
Köszi! System defaultra váltottam a témát, és működik.
-
nash2
tag
válasz
minatomiray #2445 üzenetére
Nekem is a 20150314-141844 gyári rom van fent, gyorsan megnéztem amit írtál. A téma system default-ra állítása után valóban működik rendesen a Google Calendar ! Köszi a segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged