- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baitsee23
őstag
Érdekes ez a „gyári” töltőkábel dolog. Ha ezt használom a kocsiban, full fényerőn mehet akár az iGO, vagy a Sygic is, töltődik a telefon.
Az is érdekes, hogy, ha töltőáramot mérnék, a kis műszerem nem mutat, csak feszültséget ezzel a kábellel.
Mindenesetre rendeltem 2 félét az Ali-ról, ami nagyon hasonlít erre - és kiemelték, hogy gyors töltők. Az egyik 62, a másik 32 cent! -
patiati
csendes tag
Volt már ez téma, szerintem többször is, le is lett mérve, tudom, mert én is mértem. Tud tölteni 1A-val, a vége felé kicsit kevesebbel és persze van egy kis veszteség töltés közben, de ez normális. Ha max 4 óra alatt nem tudod feltölteni nulláról, akkor vagy a töltővel vagy a kábellel van valami baj. Nekem van olyan - látszólag vastag - kábelem is amivel 0.3A-nél több nem megy.
-
RVR400
veterán
Le tudom ,de most merítem Antutu Testerrel a telót, és nem fogok rá felébredni, hogy mikorra lesz 100-on, ha töltődik.
Amúgy meg 5.1 van fent, az 90%-ig simán tölt 0.98A-rel, utána meg 0.8 körül, viszont igencsak meg kell válogatni a kábelt, mert elsőre én sem hittem el, hogy fél ampernyi különbség van kábel és kábel között. -
hargitomi
tag
Lehet embere válogatja, de nálam ez kicsit túlzás. 3-4 óra alatt feltölti maxra általában, de nekem ez nem okoz gondot a mindennapokban, éjszakára felteszed akkor reggelre teli lesz.
Párszor volt olyan hiba, hogy felteszem ránézek órák múlva és nem töltötte semennyivel. Néha valamiért ez előjön, de csak ritkán.
-
robi1979
aktív tag
Ne szivassatok már!
2 hónap után végre úgy nézett ki hogy leteszem a voksom egy full fehér 3gb-s verzió mellett, erre meg most kiderül hogy nincs gyorstöltés. A mostani xt912-mmel is ez a gondom hogy a 3000mAh-s akkut kb 6 óra alatt tölti föl.
Kerestem tempered glasst meg valami normális tokot, de nem igazán találok Alin jó minőségűt. Ti mit használtok?
-
KTU
addikt
Ami kíméli az akkumulátort,
a Jiayu G3 akkuk is ennyi idő alatt töltődtek, ezért is volt falitöltőm.Beneveztem 1 MLAIS M52-re, ami kb ugyanez a spec.
csak olcsóbb,
remélem nem nyúlok mellé.(#2508) egykettő :
Ha hozzávaló falitöltőbe töltöd, amiben normális elektronika van,
vagy
telefonba,
akkor mindegy hogy mekkora a töltő,
csak a minimum alá nem kell / érdemes menni. -
WOT-H-A-C
veterán
Várjál egy kicsit. A Chigonos DHL móka nem általános. Chigonéktól valóban webshoppos áron kapod a telót, de csak azért mert egy előbb angliába megy a cucc és onnan ide. Ezért nem fizetsz már itthon áfát. Ha közvetlen kínából hozná a DHL neked tőlük akkor cumi lenne. Van egy emberük angliába, aki tovább postáz.
-
BullZeye
veterán
Ha leveszem a tokot róla akkor tökéletesen jó, csak épp nem életszerű, hogy minden alkalommal mikor autóba ülök lehámozom a tokot róla, és úgy rakom a tartóba.
Ezért írtam, hogy az antennája egy fos. AndroidTS screeneket majd ha jön asszony is csináltatok vele.
És igen, annó mikor megvettem a Wayteq X950bt-t akkor mindenki azt mondta milyen smooth a rendszer, és hogy akadásmentes. Közben maximum 30FPS-el ment, és gyakran leesett 10 alá is, de nem egyformák az igényeink.
Mikor elmentem haveromhoz, hogy megnézzem ugyan mi baja lehet az enyémnek, kiderült az övé pont ugyanúgy akad...
Majd akkor mondom erre, hogy jó GPS, ha kiveszem a zsebemből, berakom tartóba tokostul, és elindulok városban, és nem hallom Waze-t, ahogy újratervez.
És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy ez nem céleszköz, mert tudom, hogy nem az, de azzal áltatni magadat, hogy jó a GPS simán hülyeség.
Jelzem, 2 helyről lett 2 féle (eu/kínai) Jiayu S3 rendelve 2 időpontban, úgyhogy kizárt dolog, hogy ez ne alapból legyen ilyen. Azért dícsérik a teló GPS-ét mert nem használják, szobában nekem is lát kínai műholdakat, erkélyről van 30 centis pontosság is, csak baszhatom, ha élesben nem tökéletes.
-
sonic8
tag
Igen, de ez itt van azonnal, nem kell tökölni vele és várni rá, nem pixelhibás, tuti működik
Remélem elmegy majd idővel, talán engedek még egy kicsit
Az a probléma, hogy amikor Én vettem teljesen más árfolyamok és árak voltak, aki vásárolt már neten tudja, hogy a kiírt ár nem teljesen mindig ugyanannyi és a teljesen tuti vámmentes pedig az EU Stockos, bármikor fenn akadhat a többi akárki akármit mond!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged