- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
minatomiray
csendes tag
válasz
kisszoli0707 #2638 üzenetére
Állítgattál a MTK Engineer mode-ban a audio -> mic hangerején? Ha igen, állítsd vissza eredetire, ha nem esetleg ezt tedd fel TWRP-ből, majd reboot: http://www.needrom.com/download/patch-audio-optimizer/ szigorúan V3!!! vagy korábbi, a v4 Lolihoz van, nekem javított a dolgon, most elfogadható a hangminőség és a mic sem visszangzik. VISZONT a másik bug, hogy a videó felvételnél elállítódnak a mic beállítások és visszangos lesz,. ezen is csak a reboot segít (mondjuk nem sokat kamerázok ,ezzel együtt tudok élni).
-
k.zozo.
tag
válasz
kisszoli0707 #2303 üzenetére
Vito Cassisi féle Lux progit próbáld ki google playből! Nagyon jó.
-
gabika318
aktív tag
válasz
kisszoli0707 #2082 üzenetére
találkoztam ezzel a bakival, agybajt kapok tőle, egyenlőre ezt próbáltam, de nem működik
persist.sys.sd.defaultpath=/storage/sdcard1
-
jata108
csendes tag
válasz
kisszoli0707 #1709 üzenetére
Köszi a tippet! Vszínűleg igazad volt, és a random fagyásokat a memkari okozta. A telefonban újraformáztam és pár napja hiba nélkül működik a teló.
Ami a sebességet illeti:
lakásban 4G letöltés 90, feltöltés 50 mega. Brutál a 25 megás vezetékes netemhez képest.
Cserébe a havi 2 gigás adatforgalmat nagyon hamar eléri. -
BullZeye
veterán
válasz
kisszoli0707 #1787 üzenetére
Beállítások menüben nem látok ilyen opciót, hogy hívásbeállítások, van audio profilok..de abban nincs ilyen.
-
gabika318
aktív tag
válasz
kisszoli0707 #1750 üzenetére
\system\priv-app\SystemUI.apk
tölts le egy normális fájlkezelőt + adj neki root jogot + rendszermappák felcsatolása -
Lecs@
addikt
válasz
kisszoli0707 #1750 üzenetére
Én nem azt használom, de Pl rootexplorerrel tudsz a systemben túrkálni, rootjogot adva. Sztem a system / app mappában keresd, és overwrite.
-
gabika318
aktív tag
válasz
kisszoli0707 #1681 üzenetére
nem értem mi lehet a gond. kiprobáltam ujra gravityboxal és anélkül is. semmi gond a bej. hívásokkal.
romcserekor megvolt:
wipe data
wipe cache
wipe dalvik
format system
??? -
menyuskahh
tag
válasz
kisszoli0707 #1641 üzenetére
http://www.needrom.com/download/official-20150430-mod/
Ezt a romot wipeok után felrakod twrpvel és boldogság lesz, semmit nem kell utána szórakozni vele
-
janaman01
addikt
válasz
kisszoli0707 #1641 üzenetére
szerintem, a telefon menüjéből csinálj egy gyari visszaállitást....
-
janaman01
addikt
válasz
kisszoli0707 #1638 üzenetére
csinálj egy resetet...szerintem az letakaritja a guglit, majd jiayu es ből töltsd le a gapps 4.4xx csomagot, majd twrp ből install, betallózod a belső memóriról a jiayu/ downloadból a gapp csomagot és katt rá feltolja és szerintem jó lesz
a témainditómban van is videó róla..(mármint link a videóhoz -
BullZeye
veterán
válasz
kisszoli0707 #1638 üzenetére
Kiír egy kérdést google play, amivel elfogadod a policy-t, ez nem mindig jelenik meg. Indítsd újra addig, amíg meg nem jelenik a kérdés, acceptálod, és már kapcsolódni fog rendesen. Esetleg próbáld meg a play adatait törölni alkalmazáskezelőből.
-
janaman01
addikt
válasz
kisszoli0707 #1635 üzenetére
Ha a play al vannak problémáid, akkot ajánlok egy W s romot felflashalni, mert az alapból tartalmazza....
Ja custom rom zip et az sd gyökerébe rakd nem kell kicsomagolni, twrp ből install, majd kikeresed a rom.zip et és kb annyi ..
-
menyuskahh
tag
válasz
kisszoli0707 #1633 üzenetére
2 vagy 3 gb változat? Javasolnám hogy sd-re rakj egy romot. Pl 2gb esetben ajánlom needromról a 04.30as mod by Gab-ot és twrpben mindent wipe, kivéve external sd. Majd felrakhatod a romot. Azzal nem kell semmit szórakoznod
3gb változatra nem tudok romot ajánlani. Szerintem nyugodtan flashelheted a májusi romot majd twrpből pico . De azt a gyárit inkább flashtoolsal telepítsd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged