- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppyscot
csendes tag
Régebbi hozzászólásomban említettem a madOS(7.1.2) telepítését.
#5242 hozzászólás.Nekem egy idő után rosszul játszotta a youtube app a videókat, és a kamera nem működött a fb messenger-ben.Egyébként semmi gondom nem volt vele.Nekem fontos a youtube lejátszás a gyerek miatt.Én az előző verziót tettem fel a 7.1.1-et.Elméletileg javították most már benne a 7.1.2.-ben ezeket és még sok mindent mást is.Köszönet a mad team-nek az xda-n!
A másik dolog amiért a gyári kitkat van rajta hogy állandóan ide-oda járkálok melón 2 wifi hálózat közt és csak a kitkat hajlandó rögtön egyikről a másikra csatlakozni és fordítva is.Gondolom valami energiatakarékossági dolog és nem megy nekem lollipop(5.1)-tól újabb rendszereken.Sajnos.Nehezen akarnak rácsatlakozni a másikra ha elveszett az előző hálózat. -
RVR400
veterán
-
steve1977
tag
Szia, semmiképpen se válaszd a format allt. Használatával eltűnne az IMEI, Mac adress stb. A download onlyt állítsd át firmware upgrade-re. A lollipopban a 4.4-hez képest más méretűek a partíciók, ezért kell a fw upgrade, ha esetleg később az RC 1-et frissíted RC 2-re, akkor már ok a download only.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dune: Awakening
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kuponkunyeráló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged