- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konyika
senior tag
válasz
enginev3.0 #1769 üzenetére
Sajnos nem megy! Letölteni próbálja
-
Konyika
senior tag
válasz
enginev3.0 #1769 üzenetére
pill... kipróbálom!
-
Konyika
senior tag
válasz
enginev3.0 #1766 üzenetére
Igen de én nem letölteni akarok hanem új torrentet szeretnék feltenni. Valamit rosszul csinálok?
-
Konyika
senior tag
válasz
enginev3.0 #1761 üzenetére
Laptop és NAS párost használok. A NAS 7/24-ben megy a seed szervert váltottam ki vele.
Ha az utorrentel csinálok torrent file-t akkor a laptopnak is menni kell és azt nem akarom. Vagy tévedek?
-
Tonyk
veterán
válasz
enginev3.0 #1596 üzenetére
Ezt miért nekem mondod?! Ráadásul még mindig NSA221-ről van szó, aminél még a 60 is magas lehet.
-
gukker1
tag
válasz
enginev3.0 #1567 üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat, próbálkozom, további szép napot!
-
Suineg
senior tag
válasz
enginev3.0 #1557 üzenetére
Köszönöm a linket.
Nem nagyon tudok angolul, gondolom nincs egy magyar leírás erről
Esetleg csinálhatna valaki egy összefoglalótNem nagyon vágom még ezt a mókolásos cuccot, de majd megtanulom. (gyorsan tanulok olyan dolgot ami érdekel)
-
Shokkolo
addikt
válasz
enginev3.0 #1547 üzenetére
A képen látott port be van állítva a rotueren forwardingra, szóval akkor az úgy jó...
a DHT -s tippet köszönöm, akkor azt kikapcsolom
-
Zaji
őstag
válasz
enginev3.0 #1525 üzenetére
Köszi!
-
Saccco
nagyúr
válasz
enginev3.0 #1366 üzenetére
Arra nem adja.
Amúgy csak az ip-t szoktam. -
barcaxavi06
csendes tag
válasz
enginev3.0 #1356 üzenetére
Igen, mindenhol a helyi IP címet adtam meg a port forwardinghoz. A noip.org-ot is beállítottam, így más hálózatból is látom a TM-et, de hozzáadni torrentet pl. egyáltalán nem tudok (csak a TM remote GUI-val).
-
barcaxavi06
csendes tag
válasz
enginev3.0 #1354 üzenetére
A modem bridge módban van, de a routerben igen.
-
adrianaa
csendes tag
válasz
enginev3.0 #1333 üzenetére
De még most figyelem, hogy ebben nincs wifi
Így hogy fogja látni a tévé?
-
Sempii
csendes tag
válasz
enginev3.0 #1325 üzenetére
Frissítettem is gond nélkül!
Köszi!
-
Sempii
csendes tag
válasz
enginev3.0 #1323 üzenetére
Király!
Köszi!
és ha a Transmissiont is frissitem külön, akkor nem tűnnek el belőle a torretek? -
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #1309 üzenetére
Nekem 1 megabájt van felfelé, és ez van megfelezve a transmissionban.
-
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #1307 üzenetére
Grat
Nem azért írtam, hogy az e-péniszünket méregessük, hanem azért, hogy lekorlátozott sebességgel is eléggé a lista elejére lehet kerülni, ha megy a feltöltés 24 órában -
bmarton7
csendes tag
válasz
enginev3.0 #1284 üzenetére
szerinted
túl a vizuális orgián én azért szeretem mert nem kell a tv nyomi fájlkezelőjébe al-al-al-al mappáig mászkálni hanem csak elindítom az appot. valamit ha nem tudom a film eredeti címét nem kell találgatnom melyik lehet az, hanem ott van a magyar címén borító képpel. megjegyzi hol tarottam a sorozatba/filmbe és felkínálja magától hogy onnan vagy előről valamint, mutatja hogy láttam e már vagy nem, sorozatoknál nem kell észben tartani melyik évad melyik rész jón hanem csak rányomsz hogy játsza az első lejátszatlant. család többi tagjának se kell midig elmagyarázni hogy mit hol hogyan hogy megnézhesse hanem csak elindítja az appot s ott van nekik egy VOD rendszer szerűen.
-
Brain75
senior tag
válasz
enginev3.0 #1280 üzenetére
Köszönöm
Az FFP már megvan de más új nem jelent meg.
szerk: Köszönöm, már a plex is fent van. Úgy nézem működik minden. -
TRob1
veterán
válasz
enginev3.0 #1267 üzenetére
Miért? Akart már valaki?
-
Anonymus23
veterán
válasz
enginev3.0 #1223 üzenetére
Annyit azért még jó tudni ebből, hogy foglalkoznak vele, nem a múltkori volt az utolsó firmware.
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy az 540-es az mit tud torrent sebességben, mondjuk akkora netem sincs, ami a 325-öst megakasztaná
-
TRob1
veterán
válasz
enginev3.0 #1218 üzenetére
Nah, ilyet se írt még nekem mint amit látok nálad. Viszont a felsorolásban ezek az újabb verzák láthatók, és a TM-nél megjelent vmi 'kék i' betű, ami írja hogy van újabb verzió. Frissítettem is.002-ről 003-as lett.
-
TRob1
veterán
válasz
enginev3.0 #1216 üzenetére
Ez mit jelent? Nekem 2.82 és eddig is az volt. Vagy vmit félreértek?
-
Tonyk
veterán
válasz
enginev3.0 #1205 üzenetére
Adatok megmaradnak egy "nagyreset" után is (szép is lenne ha nem), FFP-t és a hozzá tartozó alkalmazásokat lehet újra kell izzítani (nem emlékszem már rá).
-
bb.bocs
őstag
válasz
enginev3.0 #1198 üzenetére
oh, és lehet ltátam? égis miért ie irtam xD KÖSZI
SZIASZTOK
-
bb.bocs
őstag
válasz
enginev3.0 #1196 üzenetére
nsa 310esem van: D csak arra nem találtam topicot
gondolom máshogy van mert nekem ebben a típusban ott nincs olyan
-
Pampipapi
tag
válasz
enginev3.0 #1190 üzenetére
Korábban NAS helyett egy Asus routert használtam USB-s vinyóval, annál ha Total commanderrel másoltam/mozgattam vinyón belül, akkor nem a hálózaton keresztül ment a forgalom. Mozgatásnál érezni nagyon, mert ha nem hálózaton megy körbe, akkor kb. 1 másodperc, ha meg hálózaton, akkor annyi idő kb. mint ha PC-NAS másolást csinálnék.
-
bb.bocs
őstag
válasz
enginev3.0 #1192 üzenetére
azt hol kell az admin felületen belül?
ja és mééég 1 kérdés, metrotransmissiont a win8 alatt hogy kell beállítani, mert nem csatlakozik Ű
na de szépen sorban
-
Pampipapi
tag
válasz
enginev3.0 #1174 üzenetére
igen, roottal
-
válasz
enginev3.0 #1155 üzenetére
persze
(ma reggelre a teljes éjszakai nihil mellett/után is ébren volt a másodlagos hdd
)
-
Tonyk
veterán
válasz
enginev3.0 #1149 üzenetére
Nem, de:
A "tükrözést" csináld meg cronnal és egy cp paranccsal vagy ott a beépített, programcsomagok közül telepíthető BackupPlanner. Tud full, inkrementális, rsync, tükör mentést csinálni.
-
válasz
enginev3.0 #1067 üzenetére
egy darab, nem túl erős (1.6ghz-es arm) cpuja van, az ennyit tud
bármit csinálsz a nas-on, mindig a cpu ereje lesz a korlát.(#1068) TRob1 - ezen topikot indito logout írást elolvastad?
a lényeg: ha van FFP-d, minden van - be tudsz putty vagy más terminál programmal ssh-zni a routerre és kiadhatod a 'slacker -a plex'-et(bár ha dlna server a cél, én minidlna1.1.4-t tennék inkább... 'slacker -a minidlna'
)
idézet a logout írásból:
Létre kell hozni egy kiterjesztés nélküli fájlt, a fájl neve:
web_prefixA fájl tartalma:
ftp://ftp.zyxel-tech.de/Ezt a fájlt be kell másolni a NAS alábbi mappájába:
\admin\zy-pkgs\ (ez ugye alapból ki van ajánlva megosztásként, ergo nincs nehéz dolgunk)Ezután a mehet a programcsomagok frissítése ( a nas webes admin felületén! ), mely után benne lesz az FFP is a listában, amit kattintva installálsz, s putty-val mehetsz is a nas 22-es portjára - user: root password: az admin usered passwordje.
utána parancsok:
slacker -U
slacker -a minidlnaX-eled az 1.1.4-et és OK. felmegy, kész.(ill konfigolható a /ffp/etc/minidlna.conf fájl szerkesztésével, amihez én spec midnight commandert ajánlok - 'slacker -a mc' utána 'mc' parancs inditja)
-
ka64
tag
válasz
enginev3.0 #1042 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam. Azt hittem valami linuxos mountolás stb. kell majd hozzá, de ez a másolás gomb baromi kényelmessé tette a dolgot.
-
ka64
tag
válasz
enginev3.0 #1040 üzenetére
USB3 csatlakozó van a winchesteren
-
gyorol
tag
válasz
enginev3.0 #995 üzenetére
Ha olcsóbb lenne akkor jöhet az is akár. Csak nem tudom a router jelenleg mennyit bír de ezt a héten letesztelem.
Egy ilyen jeltovábbitóval mehetne akár a 3D is vagy azt felejtsem el?
-
Tonyk
veterán
válasz
enginev3.0 #859 üzenetére
A video mindkettőn látszik (alapértelmezésben, az első kötet inicializálásakor létrejövő megosztás). Mondjuk, aki a webes filemanagerrel szopatja halára magát az meg is érdemli.
Valamint, sem a webes felületen, sem hálózati helyek között nem találja meg így, ahogy írja (mivel mindkettőn smb megosztásokat listáz), hogy /i-data/md0 , csak SSH vagy telnet alól.
-
gonorrea
senior tag
válasz
enginev3.0 #847 üzenetére
És a régi vinyó linuxos partícióit elég törölni win alól? Vagy érdemes linuxot használni?
Rádugtam asztali gépre, és ott látta is a partíciókat a lemezkezelő, de akkor még nem volt nálam opció a törlés, csak nézegettem őket -
zarew
senior tag
válasz
enginev3.0 #783 üzenetére
Köszönöm ez elég bíztató. Esetleg közben proci terhelést nem néztél ?
-
zsül555
csendes tag
válasz
enginev3.0 #608 üzenetére
Szia!
Nekem is LG tévén megy, eddig router 600as procival
+usb vinyóval ami 8-12 Mb/s az usb vinyó miatt, de még azzal sem volgondom 3D full HD sem, -most már nas-, mert a routeren a QoS forgalmat kell megfelelően beállítani:
példa mert ami neked van beállítva
a kezelő portokat prioritásba:22, 23, trm elérés 9091, nas xxx80 stb
egyéb hasznos portok sűrgősbe: dlna 8200, voip, stb
alacsony: ftp 21, trm amit beálítasz mert ezt fix portkén kell a trm-be állítani, véletlen port és port frw nics pipa,
trm port nyitása és forward a routeren majd port próba ez fontos a trm miattha ezeket beállítod, akkor az eléréseid mindig elsőbséget élveznek, a lejátszás nem fog akadozni, és megy a trm is és az ftp, mert ha nincs más dolga a routernek akkor az alacsony prior pl ftp is megy fullon, de ha valaki tvzik a dlna-n, és megy a trm is, akkor is priorban van az elérés ezért hozzá tudsz férni az eszközökhöz, nekem még a routeren is ment minden zökkenömentesen pedig az csak egy "kis router" volt persze azon is openwrt van a linux és a wifi sebesség miatt dez másik téma
-
shteer
titán
válasz
enginev3.0 #608 üzenetére
Wifi vagy LAN?
-
martonx
veterán
válasz
enginev3.0 #587 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam, hogy fekete szigszalaggal leragasztom. De pont azért is zavar, mert a nappaliban van a tv állványon. Leszigszalagozva kb. hülyébben néz ki, mint a világító ledjeivel.
Hihetetlen, hogy 2014-ben nem lehet egy ilyen opciót beletenni a firmware-jébe. Mikor kb. bármelyik gép biosában is meg lehet határozni a led-ek működését. -
Tonyk
veterán
válasz
enginev3.0 #583 üzenetére
vagy androidos telefon
szerk. ill olyan, amin megy ssh kliens
-
Tonyk
veterán
válasz
enginev3.0 #581 üzenetére
akkor ssh-n csatlakozol és mc -vel másolsz.
-
Tonyk
veterán
válasz
enginev3.0 #578 üzenetére
ffp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest