- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaji
őstag
Szia,
Gyakorlatilag ezzel kezdődött. Tonyk és Mr Dini fórumtársaknak hála sikerült mindent jól beállítani.
Aztán kiderült, hogy nem ezzel lesz a probléma. Egyik barátom adta a tippet, mert nála is jelentkezett ilyen hiba egészen más konfigurációban. Újraindítottam a hálózati elosztót és lám csodát minden megy rendesen. Például 1080-as felbontású filmet nézem úgy, hogy megy a TM is. Ha megint akadni kezd, akkor újraindítom az elosztót.
Írtam erről a Telekom topikban is, de nem kaptam választ. Megpróbálom valamelyik hálózattal foglalkozó topikot, hátha ott találkozott már ilyennel. -
enyémben a dhcp szórakozik, instabil, így a nas a dhcp tartományon kívül(!) van beállítva, fix ip-re
(tehát nem statikus dhcp!)+ha a sagecom szemete ujraindul, utána a rákötött switchet is újra kell indítanom, mert különben packet loss mérgezi a hálózatom
márpedig néha újra kell indítani, mert az upnp kérésektől "megtelik", belassul....
van baja..... -
ka64
tag
Sziasztok!
Még mindig a router cserével küzdök.
1. TM még mindig nem működik. Sem a letöltés sem a seedelés. Port forwardot megcsináltam, ezután egy letöltés sikerült is (nagyon lassan). De utána semmi. A PC-s kliens egy idő után hibásnak jelzi a letöltendő torrentet azzal, hogy nem sikerült kapcsolódni a tracker-hez.
2. A NAS firmware ellenőrzés és a csomagfrissítés is hibára fut.Előre is köszönöm a segítséget:
ka64
-
Tonyk
veterán
Ezt te írtad:
"Ha a tm/done könyvtárba bekerül egy film -transmission oda tölt, vagy kézzel bemásolok egyet-, akkor dlna-ban nem jelenik meg."
Na most akkor az incomplete-be tölt vagy a done-ba. Done könyvtár jogosultságai hogy néznek ki? Belenéztél már a minidlna logjába egy bemásolás után?
-
krealon
veterán
"Szerintem pont az lenne a lényege a dolognak, hogy a torrent mappába letöltött filmek minden további beavatkozás nélkül nézhetők legyenek a TV-n."
Igy van.
De nem letoltes kozben.
A transmission-ben is van /incomplete/ konyvtar hasznalati lehetoseg az eppen letoltes alatt levo fajloknak. -
Tonyk
veterán
Értem én, és nekem is benne van 2 torrent mappa is a megfigyeltek között. Nálam néha-néha csinálja, hogy nem kerül be a tartalmak közé.
Érdemes ilyenkor benézni a log-ba, hogy mi történik ilyenkor.Ilyeneket érdemes keresni:[2015/04/30 14:14:14] inotify.c:733: debug: The file /i-data/e679a056/torrent/xy/valami.avi.part was changed.
[2015/04/30 14:14:14] inotify.c:742: debug: The file /i-data/e679a056/torrent/xy/valami.avi.part was moved away.
[2015/04/30 14:14:14] inotify.c:733: debug: The file /i-data/e679a056/torrent/xy/valami.avi was moved here.Hátha kiderül a turpisság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Előzetes élménybeszámolón a Mafia: The Old Country
- Hegesztés topic
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest