- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
válasz
bmarton7 #594 üzenetére
Feltettem a plexet. Elvileg fent is van, mert kiírta, hogy done, de nem értem el weben keresztül pedig beírtam: http://192.168.1.225:32400/web/index.html# és a lap nem jelentíhetó meg, vajon mit csinálok rosszul? Fent van közben még a minidlna is, azt esetleg állítsam le? Vagy nem zavarja?
-
dorika87
őstag
válasz
bmarton7 #718 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget. a Tv-n biztos, hogy a legfrissebb szoftver van, mert be van neki állítva, hogy mindig keressen és ha talál akkor szól is, legutóbb 1-2 hónapja jelezte, hogy van új és fel is tettem. Az alkalmazások közül még nem néztem meg, hogy lenne-e rá plex, de amint alkalmam lesz rákeresek.
Sajnos az tényleg az lg butasága, hogy dlna-n nem tudja kezelni a hangsávokat. Eddig serviio-val és minidlna-val próbáltam ki. Ha van a tv-re plex akkor felteszem a NAS-ra. Remélem ha a Samura van Plex, akkor talán az Lg alkalmazásai között is fellelhető. -
quino
tag
válasz
bmarton7 #594 üzenetére
Hmm, lehet nekem azért írta az appletv amikor az NSA-ról ment a plex, hogy semmit nem tud lejátszani, mert annak kell a transcoding? De a nativ samsung tv plex app meg vinné a filmeket?
Egyébként én is pont a Plex miatt gondolkdtam el rajta, hogy a 325v2 helyett inkább egy miniserver kéne...
-
Tonyk
veterán
válasz
bmarton7 #596 üzenetére
"A cikked hatására vettem ezt a NAS-t"
Az jó, de én nem írtam cikket erről a nasról!
"Most akkor lehet én értem félre de nem úgy megy hogy ilyenkor lebutítja a felbontást?"
De lebutítja a felbontás, de szerintem nem a sávszélességhez, hanem adott eszközhöz. Mondom ezt úgy hogy nem használok plex-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest