- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Éppen írni akartam a resetet...
A 4.8-as frissítés után nekem is azt csinálta, hogy nem lehetett elérni (nem a loginnal volt a gond, mert előtte már elértem, többször is), néhány nappal a frissítés után nem lehetett elérni. A TM meg ilyesmi futott, de az admin felület nem felelt.
2x újraindítottam akkoriban (reset nem volt), és azóta megint bármikor elérhető (hetek múlva is). Ki érti ezt? -
-
Tonyk
veterán
- FTP
- DLNA (nem fontos)Simán.
"- Több gépről biztonsági mentés 1-1 adott könyvtárba (bizonyos időközönként)? (fontos)"
Ez a gépeken állítandó, hogy mikor csináljon mentést és hova, nem pedig a NAS-on. Természetesen egy sima, ütemezett xcopy-val lehet a nasra menteni.
(#149) Jocky
A torrent CPU igényes móka. Rengeteg kapcsolatot kell egyszerre fenntartani és kezelni.
-
veze
őstag
Azt be lehet állítani hogy több könyvtárat is (külön külön ) másik meghajtóra (teszés szerinti) könyvtárba mentsen maghatározott idöpontokban (akár ugyanazon megható másik könyvtárába is, d annak ugye nem sok értelme) Nálam ez müködik. De a forrás és célkönytár(meghajtó) is a nasban van illetve a nasra van dugva.
Azt hogy hálózatban lévő gépről tud e más hálózatban lévő gépre menteni, nem tudom, nem probáltam.
De erre ott az ingyenes cobian magyar nyelven is tudó szoftver. az biztos tud hálózaton belül bárhonnan bárhova( akár a nasra is, akár több könyvtárba és könyvtárból) menteni. Feltéve , hogy a forrás és a célkönyvtárt tartalmazó gépek is be legyenek kpcsolva egyidőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- 3D nyomtatás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fűnyíró topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest