- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
gonorrea #9014 üzenetére
ffp-s. Még Mr.Dini csinálta vagy két éve, amig nem nyugdíjazta magát. 2.94-es verzió.
-
gyulazsolti
senior tag
-
Tonyk
veterán
válasz
gonorrea #9006 üzenetére
Nem tapasztaltam azokat a hibákat, amiket említettél, amíg használtam. Próbáld meg a 2.94+ (eef4799388) -as verzióval. Én visszamentem rá, mert sebességben biztosan jobb.
-
Tonyk
veterán
válasz
gonorrea #8427 üzenetére
Függőségeket kéne megpróbálni frissíteni. (Tuti nem tracker hiba, és tuti nem TM gond, mert akkor mindenkinél rossz lenne. Nálam pedig amióta kijött ez megy, és egyszer sem fagyott meg. [7/24-ben megy])
Itt egy settings.json (név: tm, jelszó: password, data-port: 22334):
{
"alt-speed-down": 50,
"alt-speed-enabled": false,
"alt-speed-time-begin": 540,
"alt-speed-time-day": 127,
"alt-speed-time-enabled": false,
"alt-speed-time-end": 1020,
"alt-speed-up": 50,
"bind-address-ipv4": "0.0.0.0",
"bind-address-ipv6": "::",
"blocklist-enabled": false,
"blocklist-url": "http://www.example.com/blocklist",
"cache-size-mb": 2,
"dht-enabled": false,
"download-dir": "/i-data/md0/torrent",
"download-queue-enabled": true,
"download-queue-size": 5,
"encryption": 1,
"idle-seeding-limit": 30,
"idle-seeding-limit-enabled": false,
"incomplete-dir": "/mnt/HD_a2/admin/download/Transmission/incomplete/",
"incomplete-dir-enabled": false,
"lpd-enabled": false,
"message-level": 2,
"peer-congestion-algorithm": "",
"peer-id-ttl-hours": 6,
"peer-limit-global": 100,
"peer-limit-per-torrent": 50,
"peer-port": 22334,
"peer-port-random-high": 65535,
"peer-port-random-low": 49152,
"peer-port-random-on-start": false,
"peer-socket-tos": "default",
"pex-enabled": true,
"port-forwarding-enabled": false,
"preallocation": 0,
"prefetch-enabled": false,
"queue-stalled-enabled": true,
"queue-stalled-minutes": 30,
"ratio-limit": 1.0499,
"ratio-limit-enabled": true,
"rename-partial-files": false,
"rpc-authentication-required": true,
"rpc-bind-address": "0.0.0.0",
"rpc-enabled": true,
"rpc-host-whitelist": "",
"rpc-host-whitelist-enabled": true,
"rpc-password": "password",
"rpc-port": 9091,
"rpc-url": "/transmission/",
"rpc-username": "tm",
"rpc-whitelist": "*",
"rpc-whitelist-enabled": true,
"scrape-paused-torrents-enabled": true,
"script-torrent-done-enabled": false,
"script-torrent-done-filename": "",
"seed-queue-enabled": false,
"seed-queue-size": 10,
"speed-limit-down": 100,
"speed-limit-down-enabled": false,
"speed-limit-up": 100,
"speed-limit-up-enabled": false,
"start-added-torrents": true,
"trash-original-torrent-files": false,
"umask": 0,
"upload-slots-per-torrent": 14,
"utp-enabled": false
}
Nálam, ha minden igaz ezek a csomagok vannak fenn (nem válogattam ki a tm-hez szükségeseket)ProFTPD-v1.3.7.1rc1-mod_ban-mod_sftp-arm-1.txz
autoconf-2.69-arm-1.txz
automake-1.14.1-arm-1.txz
bash-4.4.12-arm-1.txz
binutils-2.24-arm-2.txz
bison-3.0.2-arm-1.txz
check-0.9.14-arm-1.txz
cmake-3.1.2-arm-1.txz
curl-7.51.0-arm-1.txz
dejagnu-1.5.1_git20141004-arm-1.txz
diffutils-3.2-arm-1.txz
expat-2.2.5-arm-1.txz
expect-5.45-arm-1.txz
ffmpeg-3.4-arm-1.txz
flac-1.3.2-arm-1.txz
flex-2.5.39-arm-1.txz
gcc-4.9.2-arm-1.txz
gcc-solibs-4.9.2-arm-1.txz
gettext-0.19.3-arm-1.txz
git-1.8.3.1-arm-1.txz
glib-2.54.2-arm-1.txz
gmp-6.0.0-arm-1.txz
gnutls-3.5.7-arm-1.txz
help2man-1.46.4-arm-1.txz
intltool-0.50.2-arm-1.txz
kernel-headers-2.6.31.8-arm-1.txz
lame-3.99.5-arm-1.txz
libcap-2.25-arm-1.txz
libevent-2.0.21-arm-1.txz
libexif-0.6.20-arm-1.txz
libiconv-1.14-arm-1.txz
libid3tag-0.15.1b-arm-1.txz
libjpeg-9b-arm-1.txz
libogg-1.3.2-arm-1.txz
libpcap-1.1.1-arm-1.txz
libtasn1-4.9-arm-1.txz
libtheora-1.1.1-arm-1.txz
libtool-2.4.3-arm-1.txz
libvorbis-1.3.5-arm-1.txz
libvpx-1.6.1-arm-1.txz
libwebp-0.6.0-arm-1.txz
libxml2-2.9.2-arm-1.txz
m4-1.4.17-arm-1.txz
make-4.1-arm-1.txz
mc-4.8.18-arm-2.txz
minidlna-1.2.1-arm-2.txz
mpc-1.0.2-arm-1.txz
mpfr-3.1.2-arm-1.txz
nettle-3.3-arm-1.txz
nfs-utils-1.2.5-arm-1.txz
openssh-7.1p1-arm-2.txz
openssl-1.0.2d-arm-2.txz
opus-1.1.4-arm-1.txz
p7zip-16.02-arm-0.txz
patch-2.7.1-arm-1.txz
pcre-8.36-arm-1.txz
perl-5.24.0-arm-2.txz
perl-modules-5.14.2-arm-3.txz
pkg-config-0.28-arm-1.txz
rtmpdump-2.4_git20141107-arm-1.txz
screen-4.0.3-arm-0.txz
shine-3.1.0_git20aee96-arm-1.txz
slang-2.3.1a-arm-1.txz
sqlite-3.8.10.2-arm-1.txz
tcl-8.6.2-arm-1.txz
texinfo-5.2-arm-1.txz
tftp-hpa-5.2-arm-1.txz
transmission-2.93-arm-2.txz
twolame-0.3.13-arm-0.txz
uClibc-0.9.33.3_git-arm-5.txz
uClibc-solibs-0.9.33.3_git-arm-8.txz
wget-1.17.1-arm-1.txz
x264-0.148.2768M_gitd32d7bf-arm-1.txz
x265-2.4-arm-1.txz
-
gonorrea
senior tag
válasz
gonorrea #8426 üzenetére
sajnos maradt a hiba, most próbáltam, megint lefagyott a torrnado app, majd írta hogy szerver nem található, ssh-n status parancs azt írja tm fut, de top-nál nem látom a folyamatok között
ha valaki használja ezt a verziót tm-ből és van bh account-ja megpróbálhatná, hogy megy e nála rendesen -
Tonyk
veterán
válasz
gonorrea #8424 üzenetére
Nálam a 3.00-val nincs ilyen gondom. Nekem is alapból ki van kapcsolva mindig, de pár hónapja újra kellet húznom az egészet és akkor elfelejtettem, 3 napig vakartam is a fejem, hogy mi a franc van. Ez volt az.
Esetleg még nézz rá a "preallocation": 0, -ra vagy a
"prefetch-enabled": false,
-ra.Verzió a bb6b5a062e ?
-
válasz
gonorrea #6850 üzenetére
Én azt csinálnám hogy leállítanám a TM-et.
A resume mappából mindent kimásolnék valahova
(Ami fontos, hogy amikor másolod, akkor vedd ki az "x"-et az attribútumok másolásából, mert nem lesz jogosultságod hozzá a későbbiekben.)
Törölném a resume mappa tartalmát.
Majd újra indítanám a TM-et.
És ekkor mi történik?
Ha nem megy, vagy nem sikerül akkor még vissza tudod másolni a mappa tartalmát. -
Mr Dini
addikt
válasz
gonorrea #6550 üzenetére
A
vpnserver
foglalja a portot a webes felület elől.Ha jók a megérzéseim, ez a SoftEtherVPN lesz, mivel Ő foglalja be a 443-as portot (amennyiben szabad), illetve az Ő binárisának vpnserver a neve. Tedd át a portját másra, vagy lődd ki a VPN szervert ideiglenesen, majd indítsd újra a webszervered a @Tonyk által javasolt módon.
-
barcaxavi06
csendes tag
-
Upo
addikt
válasz
gonorrea #5564 üzenetére
A 325 nekem is csinált ilyent, volt ami elindult volt ami nem. Nem tudtam semmihez kötni, nem történt változás, egyszer csak a következő indulásnál ez lett. Amikor már a transmission sem akart indulni, akkor ffp törlés, factory reset, ffp vissza, akkor megint jó volt. Aztán nem sokkal jött az 520, most a 325 a dobozában pihen. Permission-ok jók voltak, shellből indult egyből minden kimaradt script, nem tudom hogy mi volt az oka, és hogy mi alapján választódott ki hogy mi az ami a könyvtárból nem indult el a +x-es scriptek közül...
-
Mr Dini
addikt
-
Mr Dini
addikt
válasz
gonorrea #5560 üzenetére
Arra tudok tippelni, hogy régi a wget binárisod és nem tud mit kezdeni a pastebinnel... Feltettem az oldalamra, biztos, ami biztos alapon a szkriptet.
rm /ffp/start/apache-webdav.sh
wget http://users.atw.hu/mrdini/scripts/apache-webdav.sh -O /ffp/start/apache-webdav.sh
chmod +x /ffp/start/apache-webdav.sh
/ffp/start/apache-webdav.sh restart -
Mr Dini
addikt
válasz
gonorrea #5555 üzenetére
Szia!
Elnézésed kérem, mostanság nem sok időm volt szkriptet írni! De most újult erővel összehoztam egy (nem tesztelt!) start szkriptet, aminek mennie kellene rebootkor is.
Telepítés:
wget http://pastebin.com/raw/2htzxeVj -O /ffp/start/apache-webdav.sh
chmod +x /ffp/start/apache-webdav.sh
/ffp/start/apache-webdav.sh restartEnnyi!
Csak ne felejtsd el a másik szkriptről levenni a futtatási jogot!
-
Rocky13
csendes tag
-
-
Mr Dini
addikt
válasz
gonorrea #5280 üzenetére
Ha jól sejtem, a MetaRepository már fent van. Innen tedd fel az FFp-t, majd nézd meg belépve rootként SSH-n, hogy az echo $PATH és a which wget mit ad vissza. Ha a PATH rossznak tűnik, akkor pedig az összefoglalóban találsz egy parancsot, azt add ki.
Majd jöhet az uwsiteloader telepítés (topik kereső segít), aztán pedig a TM. Azt hiszem erről is írtam már egy leírást. Ha nem lelnéd meg, csak kapálózz, és leírom a lépéseket!
-
Mr Dini
addikt
válasz
gonorrea #5278 üzenetére
Ez melyik tm? Ugye nem az én programcsomagos próbálkozásom?
Mert az sajnos rossz lett és, valamiért a TM dev nem akart segíteni.... Így fennmaradt az a rossz csomag. A miniDLNA viszont működik.
Ha friss TM kell, FFpből tedd fel.
Egyébként a libevent függőség hiányzik. FFp alól egy slacker -a libevent majd csillag az egyik csomagra (a legfrissebb verziót érdemes telepíteni), majd okézd le.
-
gonorrea
senior tag
válasz
gonorrea #5274 üzenetére
sajnos nincs előrelépés az ügyben, ha reset-elem a nas akkor az adataim megmaradnak, ha jól olvasom? csak a nem saját programokat kell visszarakni (ffp, tm stb.)? meddig kell nyomni a reset gombot? egyszer már csináltam de akkor csak az ip-jelszó páros volt alapra visszaállítva (3mp talán egy pittyenés)
-
-
Mr Dini
addikt
válasz
gonorrea #4929 üzenetére
Nem az volt a probléma. Egy komoly uClibc bug okozza azt, hogy kilőni sem lehet a démont... Valószínűleg br2 már megint állított valamit az uClibc csomagján. Mindenestre gyártottam az úrnak egy olyan csomagot, melyből szándékosan ki van gyomlálva az iconv, és írtam br-nek ezzel kapcsolatban...
Asszem gyártanom kéne nekem is egy uClibc-t, és akkor nem fordulna elő soha ilyesmi, csak az kicsit nagy meló lenne és most kevés időm van ilyesmikre...
-
Mr Dini
addikt
válasz
gonorrea #4927 üzenetére
Nem hiszem. Szerintem az a gond, hogy próbálkozott régebben feltenni a 2.92-est, és nem lett rendesen eltávolítva (nem futott le a szkript, ami letörli), hanem csak felkerült a 2.91-es és a start szkript maradt a régi 2.92-es, ami ugye nincsen fent. ezért mutat rossz helyre a konfig mappa...
De majd úgyis kiderül!
-
TRob1
veterán
válasz
gonorrea #4902 üzenetére
Hát elvileg a rendes, hisz abba pakolom csak a torrenteket, és ezzel a 12db-bal ment is. Ahogy stop, akkor leáll webes és gui is. Startra megint megy. Csak többet az istenért sem tudtam hozzáadni, a többi régit nem látta. Hiába volt bent 27-22-17, akkor is csak az előzőleg hozzáadott 12 maradt (holott ezt se egyszerre adtam hozzá, hanem 3at, aztán még 7et, utána 1-1et)
Meg ugye a hajnali érdekesség azért csak nem hagy nyugodni, hogy pl. miért nem áll le ha stopot kiadom:
Ma persze leállt. (Ha bepakoltam a sok torrentet, ugyanúgy nem állt le, mikor töröltem, utána sem)
szerk: Nekem sem kell ha neked nincs ott.
-
TRob1
veterán
válasz
gonorrea #4898 üzenetére
Hiba arra a parancsra.
De, felülírtam benne is a json-t ugyanarra ami a rendes helyen van, meg reboot meg minden, aztán utána elindult üresen a 2.91... utána kezdtem a másolgatóst újra... (A "titokzatos" libtorrentes letöltés meg ugyebár a beépített alap torrentkliens műve volt
Mert ugyebár rá akartam tenni a nasra a torrent fileokat - amiket alapba a c user downloadsba töltök, és persze hülye módon pont abba a mappába másoltam ahonnan ez a xar meg tölt lefelé
)
Jah és ugye mikor másolgattam, próbáltam többféle módszert: (elvileg azt az x-et ki kell venni, nem bent hagyni) Csináltam hogy csak a torrents mappába másoltam, csináltam hogy a Resume mappába is, aztán csináltam hogy a csomagosból a stat vagy mi fájltz is átmásoltam... volt hogy alapból feltöltéssel indult, de volt hogy elkezdte újra letölteni, holott ott volt. Ha nyomtam rajta ellenőrzést akkor persze már csak felfelé akarta csinálni... Tehát kb. nem vagyok sehol most se, csak ott ahonnan elindultam.
Most kiszedtem az olyan torrenteket amikben van ékezetes karakter (már erre is gyanakodtam hogy ez miatt nem megy), lecsökkentettem 100+ ról 75re a mennyiséget, kicsit seedelek aztán újra próba.
-
válasz
gonorrea #3119 üzenetére
ez más miatt van - ha eddig a TM-ed jól ment, akkor ez az uj máshova települt, ergo alap configgal fut, ami meg tiltja az IP-d
megoldás:
- megállítani a TM-et - /ffp/start/transmission.sh stop
- régi helyről (nemtom melyik pakkod volt és az hol tárolta a torrenteket, resume fájlokat, logot, settings.json-t - talán(!) a /mnt/HD_a2/.transmission-daemon ?) uj helyre (/ffp/tm)
- komplett .transmission-daemon könyvtárat tedd, felülírva a 2.92 default cuccait a régi TM-ed már testreszabottjával. ezután indíthatod a transmission daemont.amugy a 2.90 nekem is dobált connection timeoutot, de a 2.92-vel vagy nincs vagy ritkább és nem látom
-
-
Tonyk
veterán
válasz
gonorrea #3085 üzenetére
settings.json-ban (rpc-whitelist alatt) állítsd be azt a hálózatot, ahonnét el akarod érni.
ilovedigweed
"Twonky-val osztom a filmeket, az lehet a baj, hogy 140 torrentből 111 film és esetleg van valami limit a tv-nek, hogy mennyi könyvtárat tud megjeleníteni?"
Twonky helyett javaslom a minidlna-t.
Limit pedig nincs. -
Tonyk
veterán
válasz
gonorrea #2476 üzenetére
Ezt töltsd le , és ffp alól :
funkpgk -i transmission-2.84-arm-0.txz
Abból a könyvtárból add ki a parancsot ahová a letöltött fájlt másoltad a nasra!
slackerrel is telepíthető lenne, de a kylek tárólóban van a TM, és az viszont hónapok óta nem működik...
Telepítés után be kell állítani!
-
Shokkolo
addikt
válasz
gonorrea #1454 üzenetére
megnéztem, és nem volt ott ahol lennie kellett volna
Ez volt a furcsa az egészben.
/i-data/md0/torrent/Ezt adtam meg, mint letöltési helyet, a gui ezt is mutatta, hogy ott van... seedelem is,
csak épp ott biztos, hogy nem volt semmitransmission töröl, gui töröl, konfigja töröl, létrehozott torrent mappa töröl...
újre telepít / létrehoz / beállít
és most jó.
nagyon nem értem -
adrianaa
csendes tag
válasz
gonorrea #1335 üzenetére
Már azt hittem, hogy vennem kell egy usb-s wifis valamit
Így winyó nélkül még nem tudok akkor vele mit kezdeni egyenlőre. Viszont ha bekapcsolom a nast így vinyó nélkül, és utána a tévével rákeresek a dlna cuccokra, ott amúgy látni kellene a tévének? Vagy míg nincsen vinyó és nincsenek mappák, addig nem is látja a smart tv? Lécci ne utáljatok meg
-
Tonyk
veterán
válasz
gonorrea #856 üzenetére
Biztos, hogy az a könyvtár van beállítva letöltési helyként?
Tedd fel a transmission-remote GUI-t, Eszközök-Transmission beálítások-Letöltési hely. Na ide tölt automatikusan
Vagy a torrenten jobb klikk, Adathely beállítása pedig megmutatja hol van ténylegesen.
(#857) enginev3.0
"Hol keresed? A te gepeden helyi hálózaton?"
írja, hogy : /i-data/md0/Goni/video/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest