- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Már hiába kapcsoltam én is vissza azt is korrigálták egyik Augusztusi frissítésnél nem megy. 3 média boxom van és mindet át kellett mappánként az eléréseket írnom. Azért ott megtaláltam az egyszerűsítést, hogy csak 1x kellett beírnom az ip címet.
Ezt a képet én is belinkeltem tavaly többször is.
Na most megnéztem a a friss 4 hetes telepítésen (1809) be van jelölve én nem piszkáltam. MS oldalról letöltve. -
Tonyk
veterán
Most hogy cserélgetem a TM verziókat ide-oda tesztjeleggel, nálam is visszarakott olyan torrentet, ami az egyik verzió alatt már el lett távolítva. Oda-vissza léptem a verziók között midenhol töröltem, így nem jött vissza.
El tudom képzelni, hogy benne maradnak a resume-ban meg a torrent fájlok között és ezért töltögeti vissza a másik verzió az egyik verzió szarjait.Mr. Dini:
Nálam engedélyezve vagyon a uTP, 2.94-el hasít, a tegnapi 2.94+ -al meg 3.5MB/s.
Érdeklődtem a fejlesztők környékén, hogy mi lehet, annyi tipp jött, hogy próbáljam meg "assertions és stuff"-ok nélkül fordítani. DNDEBUG-ot belőttem a configure-ban, de nem hozott változást.
Neked erre van ötleted? Rákérdeztem a "szerinte hogyanjára", várok a válaszra. -
rsf
senior tag
El akartam kezdeni újból de!!
Nem aktív a méret változtatás! Lehet mert Free a progi vagy 4TB-os a winyó??
Kipróbáltam pár progit, de egyik sem tudja ezt a partíció tipust megnövelni.
A Gparted sem...
Szóval beszoptam.. Marad az eredeti elképzelés..
De még várok vmi javaslatra.
Üdv. -
TRob1
veterán
Áhh, elkiabáltam. Nem hiszem el.
Múltkor a 2.94, most meg ez is tett vissza olyan torrenteket amiket töröltem. (Reggel 6:30-kor indul újra a Nas, erre most nézem, ott van 5 torrent 6:31-es hozzáadással amiket tegnap töröltem)
Kibaxom a csába ezt a xart.
2.94 is ezt csinálta, plusz mindig elkezdett újraellenőrizni mindent. -
gyulazsolti
senior tag
Szerintem, megadod ami eddig volt útvonalat, az új TM-ben.
Viszont újra le kell tölteni a torrent fájlokat, hozzáadni. Lefogja ellenőrizni, és utána már fut.
Én legalább is így csinálnám.
Ha meg vannak a torrent fájlok akkor csak újra elindítani.
Lehet van egyszerűbb is, de én ezt az utat ismerem.Nekem ssh tiltásra, ez a parancs van, viszont ez tilt mindent, szerintem.
/ffp/start/sshd.sh stop , ssh
Én is annyira értek hozzá mint te.
Egy éve körül kitárgyaltuk, most is a "puskáimból" próbálok segíteni
-
Dragon3000
nagyúr
Pontosan ezt írja: "Scrape error: Could not connect to tracker"?
Olyasmit találtam róla, hogy ha https a tracker elérhetősége, akkor dobálja ezt a tracker, de ha http csak, akkor nincs gond, igaz ezt windowsnál linkelték, ami csak azért érdekes, mert nekem windowson még egyszer sem akart működni, pedig 7-en és 10-en is próbáltam már. -
Tonyk
veterán
-
vlevi
nagyúr
Felraktam tegnap éjszaka a legújabb insidert egy olyan HDD-re, amin korábban nem volt windows (Linux volt rajta). A network discovery ki volt kapcsolva (ezt is olvastam valahol, hogy mostmár alapból nem kapcsolják be), de azt engedélyeztem neki, hogy bekapcsolja, és rögtön megtalálta a NAS-t. Csak a felhasználónevet, jelszót kérte, és már el tudom érni.
Asszem a network discovery rögtön engedélyezi az SMBv1-t is, most hirtelen nem tudom, ha kikapcsolnám, akkor azzal együtt lekapcsolna-e az SMBv1 is, vagy az megmaradna?
Nagyjából mindegy is, csak úgy érdekesség képpen említettem, hogy a netwrk discovery bekapcsolásával visszajön az SMBv1 -
vlevi
nagyúr
Aha. Akkor nekem azért működik még mindíg, mert én csak frissítettem a win10-t, még a legelső, 2015-ös megjelenése óta, nem telepítettem újra.
Friss telepítésnél már nem kerül telepítésre az SMBv1, de frissítésnél (legalábbis több helyen ezt írják), nem törli az SMBv1-t.
Kiváncsi fáncsi leszek, ha a tesztgépemet újrarakom, azon hogyan tudom majd feléleszteni az SMB1-t. -
Tonyk
veterán
Akkor ehhez frissen forgatott Transmission (2.93+ build #9321 - 2018.04.06.) is jár:
A #9318 óta létrejött javítások listája:
- Fix build with LibreSSL 2.7
- Qt: Fix bad downloaded percentage in DetailsDialog
- Fix setting the ETA timestampsTM-et leállítani, a fájlokat bemásolni a helyükre (előtte lehet biztonsági mentést készíteni róluk), tm indítása.
-
Hubzsi
tag
sziasztok!
Sajna nem jött össze, viszont próbálkoztunk, hogy a vinyókat áttesszük egy másik NAS - ba ( 326 ). A NAS nem látta a kötetet ( nem tudom, hogy van - e valami művelet, amit végre kell hajtani, amikor berakok egy másik pár vinyót, amin létre volt már hozva raid 0 kötet ) . A 326 szintén nem ismerte meg az eredetileg a 325 v2 ben lévő kötetet.
Előre is köszi segítséget!
-
Anonymus23
veterán
Általánosságban elmondható, hogy a gépeknek (persze feltétel, hogy a normál működéshez megfelelő hűtés/fűtés, megtervezett alkatrészek) a folyamatos üzemszerű működés egészségesebb mint a ki/be kapcsolgatás. Pont, ezen nincs mit magyarázni, vagy aki nem hiszi járjon utána.
Egy NAS, ami folyamatos működésre van tervezve, az ebbe a kategóriába tartozik. A RED vinyó is.Azt meg te döntsd el, hogy mennyire tekinted a Zyxelt iparinak, vagy totál hobby szintű eszköznek, mert nekem is volt már a kezemben villás kulcs, amit meg tudtam hajlítani, de azért nem ez az általános, és nem ebből kell messzemenő következtetést levonni.
-
Anonymus23
veterán
Nézd, ha arra szakosodol, hogy kiforgasd a szavaimat, vagy olyat adj a számba, amit nem mondtam, akkor hagyjuk...
Melegedés: biztos ismered az üzemmeleg kifejezést (se alatta, se felette nem az igazi).
Kérdezz meg egy motor tervező mérnököt, el fogja mondani, hogy a hidegindítás + hidegen való bármilyen járatás és az ekkor kapott terhelés az ami legjobban árt a motornak (pl a Start/Stop rendszer is egy méretes baromság műszaki szempontból az autóknál, persze más a környezetkímélés).
De elektronikára is igaz, hogy sok esetben be vagy kikapcsoláskor döglenek meg a cuccok benne, de inkább hagyjuk, nem megyek bele, egyrészt nem villamos mérnök vagyok (főnököm tudna erről beszélni órákig, tudom mert hallgattam eleget 1-1 hosszabb külföldi úton)
Azt csinálsz amit akarsz, nem küldjük rád a rendőrséget, mert a tied, és kb leszarom, hogy hogyan működteted.
-
Anonymus23
veterán
2) Szerintem egy gépnek sem árt ha pihen pár órát... annál inkább, ha soha semmit
Ez így ebben a formában nem igaz, leginkább az használ a gépeknek, ha folyamatosan és közel azonos terheléssel vagy standard módon azonos terhelés változással használják.
Pl ot vannak a teherautók: amit egy sofőr vezet, azok az autók sokkal tovább bírják, nem beszélve a folyamatos üzemi hőmérsékletről, stb stb. Vagy pl ott vannak a gázturbinák, amiket áramfejlesztésre használnak, 30-40 évig is bírják, nonstop mennek, igazából csak tervezett karbantartás idejére állnak meg.Amit írtál az az organikus "gépekre" (értsd: emberek és állatok) igaz. De ott nagyon
-
Tonyk
veterán
1. Mint mondtam, hogy nem csak a RED nem szereti. (ezért is reagáltam Mr. Dini írására, mert ezt megint félreérthető megfogalmazás volt a részéről.)
2. pl.: pont a hdd-k esetében tudnék erre példát mondani, de mint látom felesleges bármit mondanom.Bár nem tudom, de lehet, hogy esetleg elfárad a cpu?
-
Anonymus23
veterán
Ha fix Ip-t állítottál be neki, akkor ugyanazt kapja (kivéve ha olyan Ip-t állítottál be, amire az új router DHCP-ből oszt IP-t, mert akkor itt ütközés lehet, de ez nem feltétlenül lezs így)
Ha nem volt fix IP beállítva a NASon, akkor az új router oszt neki IP-t a dinamikus tartományból.Akkor lehet gondod, ha pl a régi router IP címe így nézett ki: 192.168.1.1, és pl az új routernek meg: 192.168.0.1, mert akkor soft resetet kell csinálni a NASon és a jelszót és az IP-t visszaállítja, minden más beállítást érintetlenül hagy.
-
gyulazsolti
senior tag
A régi szép időkben nekem még nem volt számítógépem. 6 éve van.
Itt írta Dini az átnevezést, csak meg csinálnám de hogy kell?
Csak ne lógjak már ki holmi számsorokkal.
Gondolom nem úgy mint windows-on, jobb klikk átnevezés és beírom az új nevet.
Mivel kell ehhez belépni, root-tal, vagy admin-nal? -
tomic
addikt
Okés ,így felment. Most beírtam,hogy : chmod a+x /ffp/start/minimserver.sh; /ffp/start/minimserver.sh start
Azt írja,hogy Starting Miniserver (OK)
Gondolom ezzel már megy is.
Státusz lapján a http://nasip:9790/ rámentem. Itt elfogadtam a licencet. Majd azt írja:
MinimServer StatusMinimServer 0.8.3 is no longer supported
For continued support and updates, please install MinimServer 0.8.4
This page was last updated at 18:25:10 on 21 Nov 2016MinimServer 0.8.3 update 88, Copyright (c) 2012-2016 Simon Nash. All rights reserved.
Media server status for MinimServer[NSA325-v2]: Stopped Refresh status Rescan
You have no content directory (music folder) selected.
Enter the full path to your content directory in the field below and click Update.
Content directory:
Update ResetFor more information about using MinimServer, see the Getting started page.
-
gyulazsolti
senior tag
Megvan. Köszönöm.
látod, hogy tudsz te.
Kezdem kapisgálni.
de dupla egérrel, nem enter-rel.
Most már csak fejtse meg valaki, légyszíves, hogy miért kezd el villogni a második lemez is letöltéskor, amikor csak azt szeretném, hogy az első lemez legyen használva. ÉS JBOD-ban van a két lemez.
-
tomic
addikt
Köszi így már jó. Feltelepült.
Most azt írja ,hogy tegyem fel az Oraclejawa-t. Innen hogyan tovább?
Indítottam egy oraclejava install parancsot. Itt az van,hogy valami verzió nem passzol.TRob1Hidd el én eddig nem foglalkoztam ilyennel. Másban utaztam.De iszonyat fel tud húzni ....
-
Mr Dini
addikt
Bocsánat, ránéztem és a 2.91-es csomag valóban a /ffp/etc/.transmission-daemon mappába kerül, csak a 2.92-es lett áttéve a /ffp/tm mappába. Valószínűleg azért van két mappád, mert régebben volt fent a 2.92-es is. Nyugodtan töröld le:
rm /ffp/tm/ -R
Bár sok vizet nem kavar fel.
Korábban írtam, hogy ez az uwsiteakármis dolog sem jött már össze nekem (csak egy régi, 2.42-es tm-et látott utána) Tehát kézileg letöltöttem az oldaladról, majd "valahogyan" feltettem, több oldalról bogarászva, több parancsot is kiadva.
Erről írtam, csak aztán töröltem, mert láttam, megoldódott. Szerintem a gond az, hogy kis t-vel írtad a transmission-t... Ha nagy T-vel írod be, több találatot fogsz kapni.
Ui.: ment pü
-
gonorrea
senior tag
-
Anonymus23
veterán
- Miért nem tudom visszahozni a 2.91-be az összes gyári csomagos tm-ben lévő torrentem
Lehet.
Leállított TM-ek mellett mellett:
Ezeket a mappákat átmásolod egyik helyről a másikra (ahonnan és ahova akarod átpakolni a torrenteket.
Fontos, hogy mindkét TM-nél azonos legyen a letöltési útvonal. De azt ius át lehet írni akátr, kijelölve az összes torrentet jobb klikk adatmnappa beállítása, csak akkor talán mintha hashelne, de már régen volt. Viszont ha egyforma az mentési útvonal, akkor csak elindul is minden megy tovább:
A mappák és a fájlok.
Előtte az eredetiről biztonsági másolatot készíts, ha valami nem menne jól.A többi kérdésre nem tudom a választ, de ennyi mókolás után, főleg, amikor nem tudja az ember, hogy mi mindent csinált, akkor ki tudja mit állítottál már el.
Én is így kezdtem, aztán rájöttem, hogy amikor kitapasztaltam a dolgokat, akkor érdemes volt az egészet újra feltenni nulláról és jól. -
Anonymus23
veterán
Szerintem mehet itt is, csak nem értem miért szívatjátok magatokat ennyire.
Azért ez ettől sokkal könnyebb.
Egyrészt ott van a leírás a 325v2-ről, pusztán csak az elérési utat kell áttenni.
Szvsz totál felesleges incomplete mappát létrehozni, annyira sokat böngészel közben a mappában amikor letölt, hogy zavaró, ha van ott pár mappa esetleg amit még nem töltött le?A leírás alapján a TM GUI-ban (Windowsos) erre kell állítani:
Ez egy lemeznél igaz.Ha betudsz menni MC-vel akkor ezt a számsort nézve láthatod az adott disk számát.
Két lemezénél két számsor van itt.Ezt a számsort behelyettesíted a fenti SYSVOL helyére és kész is.
Komolyan kérdezem, hogy miért rakjátok ilyen mélyre a lementéseket (4-5. almappa)?
Az incomplete-nak továbbra sem látom értelmét, nem azt mondom, hogy hülyeség, csak normál használat mellett én nem látom, de biztos lehet akár haszna is. -
Mr Dini
addikt
A csomageltávolítást gonorrea kérdezte, Neked nem kell eltávolítani.
Csak szépen, sorjában! A gyári TM ugye le van tiltva?
A /ffp/tm/.transmission-daemon/ mappa a 2.91-es (és 2.92-es) TM csomagom beállítási mappája. Itt találod a settings.json-ját is többek közt.
Ami az mc-t illeti. Ott írja a hibát. Régi az uClibc-solibs csomagod és nem tartalmazza a fallocate-t. Ez megoldja:
slacker -uiA br2:{uClibc,uClibc-solibs}
Már, ha a br2 repó hozzá van adva a slackeredhez.
-
gonorrea
senior tag
de az akkor sem jó, ha van 2 torrent, ffp/tm ffp/etc/transmission? ha le akarod állítani stop paranccsal melyik áll le
igen csillagot ki kell venni hogy legyen utána jogosultságod (elírtam azt bocs) nekem csak ez van fenn: /ffp/etc/transmission ezen belülre másoltam vissza a fájlokat, és már ment is. de szerintem MrDini segít neked, sztem nem kell a /ffp/tm -
gyulazsolti
senior tag
Csak elvileg az /i-data/md0/ az első kötet.
Nekem meg az első kötet az admin.
Ezért vagyok dilemmában, a két beírás között, de lehet 3 is./i-data/md0/dowloands
/i-data/md0/admin/download/Transmission/download
vagy
/i-data/admin/download/Transmission/downloadAzért jobban boldogultam win alatt az qtorrenttel 2.2-vel.
Megadtam a meghajtót, könyvtárat és kész. -
gonorrea
senior tag
Pedig tényleg egyszerű, ha már mc-t pl tettél fel! Én is azon bactam el mindig, hogy parancsra futott, leállt, írta a statusra hogy megy-e, de pl böngészőből nem értem le azonosításra hivatkozva (hogy nincs beállítva), pedig megcsináltam mindig rendesen! Csak az volt a baj, hogy a gyári tm-ben állíottam mindig (az ugye le volt tiltva webfelületen) nem pedig az /ffp/etc/transmission-ban, pedig végig ott volt az orrom előtt! Hagytam is jó pár hónapig, de múltkor felcsigázott megint, és kb 3 perc volt mire belőttem
Szerintem ugorj neki -
Tonyk
veterán
"Hivatalosan"
Ja, a gyárilag mókolt. Ha van ssh, akkor annak is van settings.json-ja. Ha meg mindenképp a gyárihoz ragaszkodik valaki, akkor meg kell tanulni élnie a gyártó által beállított lehetőségekkel. Vagy szabadság vagy korlátok...
Másrészről pedig két klikk telepíteni egy sokkal profibb skint a TM webadmin felületére. Abban is lehet állítani ezt a paramétert.
szerk: Ugye tudod, hogy a TM nem zyxel találmánya?! Ők csak beemelték a rendszerük alá és lebutították, hogy az egységsugarú user el ne ronthassa a download helyét.
-
-
Tonyk
veterán
Úgy is szétoffultunk már mindent. Dolgozzon már meg dini azért a topicgazdaságért....
"(kicsi szintén elsős, nagy ötödikes)"
szintén
(igaz nálam a nagy csak 4.-es, mert egy évvel visszafogtuk, azaz megbuktattuk nagycsoportban, na nem mert hülye, hanem hogy egy évvel tovább legyen gyerek), de akkor ezek szerint egyívásúak vagyunk.
-
Tonyk
veterán
A dlna szerver elmondja a kliensnek mije van, a kliens meg eldönti mit kezd vele. Sajna , nem konfigolható .conf-ból.
. Gyerekeimnél gond ez nálunk, bár ahogy nőnek egyre kevesebb ilyen nyűg van. A nagy megoldja, a "kicsi" (elsős) meg kisírja magának a feliratmentesítést.
-
Tonyk
veterán
(#4795) TRob1
Nagyon ügyi vagy (simi-simi)! Vársz rá valami magyarázatot vagy van vele valami célod?
Tőlem akár be is idézheted, ha jól érzed magad tőle.Összekevertem a két topikot
, ezért töröltem.
TRob1 (#4788)
Rohadt idegesítő, én sem szeretem. Samsungom és a LG is csinálja, hogy kéretlenül pakolja befelé a feliratot. Próbáld meg a TV menüjében az alapértelmezett feliratot állítani none-ra, hátha hatással van a dlna kliens beállításaira.
Ha nem megoldható. Ki kell az mkv-ból dobni a feliratsávot. Pár katt és kész is. -
Anonymus23
veterán
A kadenciahelyes lejátszás annyit jelent, hogy amikor felvesznek egy filmet pl 24 fps-el, vagy 23,9**-el, akkor az 50 Hz-es, vagy 60 Hz-es TV amennyiben nem támogatja ezen frissítéseket, akkor nem fogja tudni folyamatosan lejátszani.
Ez kb annyit tesz, hogy időnként kihagy 1-1 framet, és annyi látszik, hogy röccen egy picit a kép.
Ami ebben az egészben furcsa, hogy van aki nem látja, és van akinek nagyon zavaró.
Pl feleségemnek nem tűnik fel egyáltalán, én meg nem tudom nézni így a filmet.
Szóval ebben is benne van az, hogy van akinek egyáltalán nem tűnnek fel az ilyen dolgok (felhősödés, utánhúzás, ghosting stb.) mást meg nagyon zavar, de ez nem az igénytelenségről szól alapból, hanem sok esetben nem azonos alapból a szemünk sem, nem ugyanúgy érzékeljük a dolgokat, másrészről nem egyforma az ingerküszöb.Pl ha FPS-el játszok, feleségem rosszul van a sok hirtelen "kamera" mozgástól, vagy pl az Agymenők főcím résznél, amikor másodpercenként 5-10 különböző kép pörög, attól már rosszul van, nekem meg semmi bajom.
-
Tonyk
veterán
"Lehet ez is olyasmi mint a vájtfül?"
Pontosan így vélem én is. Úgy gondolom, ez már egyfajta sznobság. (aka Vérpistikézés) Én sem látok semmi gondot ezzel a lejátszási móddal. Megnézem a filmet, élvezem vagy sem, azt a film majd eldönteti velem. De, hogy közben azon izzadjak, hogy kadenciahelyes vagy sem...
Kipróbáltam direkt az ilyen hozzászólások végett. Én semmi különbséget sem láttam a kettő között. De ez én vagyok és igénytelen. Mert, mint tudjuk, aki nem kadenciahelyesen játszik le az igénytelen és kisebb a pöc*e is.Játssza le mindenki úgy ahogy akarja, de nem minősítgessük már egymást ilyen alapon (főleg ne itt, mert megvan ennek is a maga topikja. Ott úgy is azonnal a vérét szedik annak, aki az ellenkezőjét állítja).
Az "igénytelen" meg talán máshol "igényesebb". -
te magad írtad: "A kadencia vagy mifene nem érdekel, én szórakozásra használom a berendezéseket, nem feketéket keresek meg idegeskedek ilyen-olyan bizbaszokon."
ezek után nem takarózhatsz azzal, hogy "vak vagy"
a 23.976/24 vs. 60hz közt nehéz ám látni a difit, én inkább csak érzem - hülyén hangzik, tudom ... és nem is mindig veszem/vettem észre
-
solti
senior tag
Általában a vízszintes kameramozgásnál látszik nagyon látványosan, hogy ugrálgat a kép picit...(nem teljesen folyamatos). Engem pl őrülten irritál. Amúgy a kadencia helyes lejátszás azt jelenti, hogy a 24p-s filmnél 24 képkockát mutat másodpercenként, 30-nál 30-at, 23,9-nél 23,9-et stb (vagy ezek egész számú többszörösét. A legtöbb mai tv ezt hdmi bemenetről nagyon szépen tudja,de a beepitett lejátszója általában fix (pl minden filmnél 50hz)
-
TRob1
veterán
ui: Már a legelején, #4765-ben is az LG totyikkal a fejemben volt a Samu fricska (mert én LG-nem tapasztalom az ott említetteket). Aztán később is azért írtam a konkrét típust a tv-ről... tehát nagyjából az egész félre ment.
De persze attól még igaz az egész. Sok filmet nézek, nem látok/tapasztalok hibákat, nincs gondom a dlna-val sem, a digit hangot is továbbküldi optikán a tv az erősítőre....stb.
szerk: De ha már itt tartunk - igaz már nagyon off, csak 1-2 sorban ha lehet -, de hogy veszem észre a filmen ha vmi nem kadenciahelyes?
-
de azért remélem elfogadod, hogy nem mindenki ennyire igénytelen a kadenciát és a többit illetően
ha neked _MINDENT_ visz, akkor a hsz-em nem neked szólt. én csak általánosságot állapítottam meg, nekem megért 12ezret, hogy ne kelljen a dlna nyűgjeitől szenvednem
(egyébként a firetv is hulladék, hiszen 60hz mellett 24hz-et nem tud, de legalább a library szép és megy a flac és tudok feliratot testreszabni, stb. ahol/amikor pedig érdekel a "kadenciahelyesség", htpc-t használok)
-
Anonymus23
veterán
A kadencia vagy mifene nem érdekel, én szórakozásra használom a berendezéseket, nem feketéket keresek meg idegeskedek ilyen-olyan bizbaszokon.
Te vagy a TV gyártók álma. Azaz nem, te nem fogod megvenni az újabb modellt mert az tényleg többet tud
Azért a kadenciahelyes lejátszás megvan ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest