Új hozzászólás Aktív témák
-
quest88
újonc
válasz
csipuka #4929 üzenetére
hi, kb. ugyanezt tapasztalom én is pár hónapja. Nem reagál vagy "félig" a kijelző nyomogatásokra, scrollozásra. Újraindítás nem segített.
Képernyővédő nincs. Törölgettem, semmi.
Néha megjavul kis időre.
Neked változott valami? Ötlet a javításra? Vagy ennyi, tervezett avulás? kösz -
kzse83
csendes tag
válasz
csipuka #4537 üzenetére
Nekem is ez volt a gondom. Úgy sikerült orvosolni, hogy nem frissítettem a legfrissebb huawei health verzióra, hanem azt hagyom amit a Play áruházból letölt. (10.1.1.312)
Persze indításnál mindig írja, hogy van frissebb verzió, de nem frissítek és ezzel a verzióval nekem működik az autóban a kihangosítás és azon szól a hívás amivel felveszem. -
dualcore
őstag
válasz
csipuka #4537 üzenetére
Mivel a telefon BT kapcsolata egyidejüleg 2 készülékre tud csatlakozni, így nem kellene hogy gond legyen az android autó és az óra között. Nálam ha a kocsiban ülök ha a fejegységen veszem fel, akkor ott szólal meg, ha az órán veszem fel, akkor ott szólal meg, de jelezni jelzi a telefon, az óra, és az autó is. Ez érvényes a normál hívásokra és a Viber hívásokra is.
-
Alien4
tag
válasz
csipuka #3208 üzenetére
Én egy jól fizető munkahelyet keresek...
Komolyan amúgy, racionális vélemények érdekelnek, hogy mit lenne érdemes a termékcsaládból megvenni a lányainak... (főleg nekem javasolni mint "teknikál szupport")
Nem akarom elkomolytalankodni a dolgot, tehát ha nem is ez a modell... de bármely másik optimálisabb lenne, akkor osszátok meg velem kérlek! -
prolad
addikt
válasz
csipuka #2980 üzenetére
A normális notification kezelésért már megérné, az most elég felemás. Meg hátha javul a szenzorok kezelése, az SPO2 mérés pl elég gyenge most. Plusz lehetne kicsit jobb testreszabhatóság az órán és ha már cserélik a szoftvert, akkor a mobilos appra is ráférne egy alapos frissítés.
Az üzemidő érdekes, nem tiszta mit takar a smart mode és mennyire limitált a long battery üzemmód.
Az árak nagyon elszálltak, van pár ügyes megoldás bennük, de ennyiért jó Tizen/AW/Apple órát is kapni. Plusz szerintem a pro nem lett szép, a normál verziónál végre vékony keret van a kijelző körül és nincs rajta semmi felirat, erre a pron ott a vastag keret, amit még ezépen meg is számoznak 0-24-ig, egy digitális számlappal elég idétlenül néz ki. -
zsolt160
aktív tag
válasz
csipuka #2564 üzenetére
Egy éves tapasztalat alapján nekem nem jön az órára üzenet. Pl. hajnalba arra ébredtem, hogy a telefon jelzett egy üzenet miatt, de az óra semmi. Miután felkeltem jöttek az üzenetek. Sőt éjszaka ha felkeltem, még az óra sem reagált arra ha ránéztem, fényt se kapcsolja fel a kijelzőn, még mielőtt elalszom, sokszor fel-fel villanik.
-
dualcore
őstag
válasz
csipuka #2420 üzenetére
A gond csak akkor igazán érdekes, ha én tudom a készülékről hogy nem volt vízben, mégis a szervíz azt állítja beázott és ezért ugrik a gari. Ilyenkor hogyan lehet bizonyítani a sajár igazamat. Sehogy sem. Na ez az oltári gáz az elvileg vizmentes készülékkel. Így én is leveszem fürdés vagy medencézés közben.
-
Black_Raven
veterán
válasz
csipuka #2305 üzenetére
Nem is kell várni semmire, ilyen merülés után azonnal egy gyári vissza az órán, újra feltölteni és ha holnapra nem 7% körül van a merülés +/- 1%, akkor holnap mehet is vissza a feladónak. Ez is kizárólag a csutkára merült akksi miatt egy esélyt adva. Ha nincs kedve hozzá, akkor azonnal lapát. Ennyi..
-
snakebait
senior tag
válasz
csipuka #1442 üzenetére
Biztos, hogy a régi módszerrel tetted fel(kínai id., béta health), kü. én is így csinálom-csináltam, ezzel csak egyszerre egyet tudsz feltenni. Van egy másik, úgynevezett taicsi módszer, ezzel egyszerre több tehető fel. Utóbbit nem próbáltam, mert nekem nagyon kevés számlap tetszik,nem cserélgetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Synology NAS
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest