- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
válasz Macika66 #4784 üzenetére
Én ezzel tisztában vagyok.
Feleségem a huawei után a GMS miatt áttért xiaomira, de az óra maradt a huawei. Korántsem minden működik, ami addig ment. Példának az automata csatlakozás sem megy, mindíg manuálisan kell kapcsolódni, és ha eltávolodik, akkor nem jelzi a bt kapcsolat megszünését. De még lehetne sorolni, mik nem mennek. -
dualcore
őstag
válasz bandigyerek #4777 üzenetére
Gt2-Mate 40 pro.
Beállítok a telefonon egy ébresztést, akkor az óra is jelez. Ki tudom nyomni vagy szundizni is mindkét eszközön. Az értesítések is megjönnek az órára, bár ha az órán elolvasom attól a telefonon még jelzi. Működik a hívásjelzés is, ha az órán veszem fel akkor ott szól, ha az autó fejegységén veszem fel akkor ott, ha a telefonon akkor ott szólal meg. Megy a BT zenei és fényképezó távvezérlés is az óráról. -
dualcore
őstag
válasz csipuka #4537 üzenetére
Mivel a telefon BT kapcsolata egyidejüleg 2 készülékre tud csatlakozni, így nem kellene hogy gond legyen az android autó és az óra között. Nálam ha a kocsiban ülök ha a fejegységen veszem fel, akkor ott szólal meg, ha az órán veszem fel, akkor ott szólal meg, de jelezni jelzi a telefon, az óra, és az autó is. Ez érvényes a normál hívásokra és a Viber hívásokra is.
-
dualcore
őstag
válasz DonDragonka #4328 üzenetére
Jobbulást neked!
Hétvégén frissült a szoft nekem. 11,0,15,10 Ez ha már volt akkor sorry.
-
dualcore
őstag
válasz Parallaxis #3929 üzenetére
Ha Huawei az ellopott telefon is akkor sajnos cumi. Ugyanis a Huawei telefonokon zárolt állapotban simán lehet FR-t csinálni. Mint ahogyan ki és be kapcsolhatóak is. Sajnos.
-
dualcore
őstag
Én azért paráztam, mert mikor feldobta hogy van frissítés, en rányomtam, 5 mp alatt letöltötte, es kérdezés nélkül azonnal megkezdte az átküldést. Á gond az volt, hogy az óra 25%-on volt ekkor, es eszembe jutott hogy többen órákat írták míg települt. A végén 20%-nal indult újra az óra, nekem viszont pin kódot nem kért.
-
dualcore
őstag
Nekem 320 az app, de az órára még nem jelzett. Az a 26-os még.
-
dualcore
őstag
Huawei telefonnal használom, azzal nincs gond. Míg xiaomival használtam, akkor napi 30%-ot merült az akksi naponta.
Most jelenleg 8 nap telt el a töltés óta, és 63% az akku az órán. -
dualcore
őstag
válasz bandigyerek #3563 üzenetére
Én használtam xiaomi telefonnal. Nekem nagyon merült az óra, okát nem tudtam. Minden flottul működött.
-
dualcore
őstag
Arra adjatok választ ez miért volt!
A Mate 20 pro telefont lecseréltem egy Xiaomi11T-re. A GT2 napi 25-30%-ot merült a Xiaomi telefonnal.
A Xiaomit lecseréltem egy Mate 40 Pro-ra és láss csodát a GT2 3 nap alatt csak 15 %-ot merült ugyanúgy mint a Mate 20 Pro esetében! Folyamatos BT kapcsolat, hívás az órán, és üzenetek olvasása. -
dualcore
őstag
Én váltottam készüléket (telefont) Huawei-ről Xiaomira, és a GT2 sokkal jobban merül azóta. Konkrétan 4-5 nappal lett rövidebb az üzemidő ugyanazon beállítások mellett.
-
dualcore
őstag
Üdv.
Cseréltem telefont, Huaweiről Xiaomira, és a gondom az, hogy az óra (GT2) minden hívást jelez, de csak azoknak a nevét írja ki az óra, akinek a neve benne van a telefonban a Telefonkönyv-Kedvencek között.
Van erre valami beállítási opció? -
dualcore
őstag
válasz Jack Oneill #3116 üzenetére
Nekem egy tompa fájdalom van az óra alatt, nem zsibbadás.
-
dualcore
őstag
válasz Jack Oneill #3105 üzenetére
Esetleg próbaképpen másik karral is megnéznéd. Csak a teszt kedvéért.
-
dualcore
őstag
Fura dolgot kérdezek!
Ti nem tapasztaltok olyat, hogy ahol van az óra a karotokon, tompa fájdalom jelentkezik, kb egy óra használat után?
Ha leveszem, 10-20 percen belül megszűnik az érzés. Másik karral dettó ez a helyzet!
Nincs fém allergiám (elvileg), nincs bőr pír, semmi optikai látszati elváltozás a bőrön, csak a tompa fájdalom. Természetesen a szíj nem feszes. -
dualcore
őstag
Na lehet egy bugyuta kérdés, DE!!! Hol van a menüben a felemelés és felébresztés menüpont?
-
dualcore
őstag
válasz csipuka #2420 üzenetére
A gond csak akkor igazán érdekes, ha én tudom a készülékről hogy nem volt vízben, mégis a szervíz azt állítja beázott és ezért ugrik a gari. Ilyenkor hogyan lehet bizonyítani a sajár igazamat. Sehogy sem. Na ez az oltári gáz az elvileg vizmentes készülékkel. Így én is leveszem fürdés vagy medencézés közben.
-
dualcore
őstag
-
dualcore
őstag
válasz adamfriday #2037 üzenetére
Megvan, köszönöm.
-
dualcore
őstag
Hi.
Az Outlook-on belül hogyan kell beállítani, hogy az órán is jelezze az email érkezését?
Mate 20 pro- Watch GT2 .
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple watch 42-44-45-49mm ocean Band bontatlan
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel