- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab13
aktív tag
válasz
Pistakiss #4701 üzenetére
Van egy GT3 Pro, [Re:] Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
zsolt160
aktív tag
válasz
Pistakiss #4679 üzenetére
Így van, én nem is használom zene hallgatásra a telefont. Annyi a baja, hogy a fülessel csak megállítani tudom a zenét, de léptetni nem. Nekem nem gond de másnak talán igen, hogy lejátszási listát csak a telefonon tudsz csinálni, és a kiválasztása is csak a menü alatti zene lejátszóban lehetséges, fő képernyőn nem.
-
Technoman
őstag
válasz
Pistakiss #4676 üzenetére
Ez valami külön letölthető app, vagy alapból az órán, a megvásárlás pillanatában már van erre egy dedikált app?
A letöltött számaimat a telón szoktam hallgatni/szelektálni. Semmi más célra nem kéneHoppá, most értelmezem a dolgot. Tehát törölni itt sem lehet (természetesen a számok a telefonon vannak, az órával csak vezérelni szeretném)
-
PubliCat
tag
válasz
Pistakiss #4638 üzenetére
Nekem most 16 hónapos az óra. Nekem 10-12 napot bír max, de 20%nal már teszem töltöre.
Nekem folyamatos pulzus, alvasfigyeles, és telefonálás megy rajta, illetve sokat használom zseblampakent is.Szerintem meg nálam is marha jól bírja az akksija. Nincs állandó kijelzo, csak csuklo emelesre bekapcsolas. Szem Nekem napi 8-9%öt merül.
Nem használom a gpst.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest