- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
zsolt160 #4692 üzenetére
A hivatalosan magyarországon forgalomba helyezett telefonok esetén az adott szervizhálózat hivatott javítani.
A szürkeimportosok esetén a bolt veszi mindenképp át, és ők külföldre viszik (ha viszik) javítani. Erre az esetre gondolok. Samsung telefonok esetén fennáll ez a szituáció. -
V.T.
aktív tag
válasz
zsolt160 #4319 üzenetére
Letöröltem a legújabb Healthot. Letöltöttem vagy 5. Másikat és egyiket se akarta telepíteni. Mire a play áruházban rakerestem és még mindig telepítve volt...
Letöröltem azon keresztül is így már engedte telepíteni az egyel régebbi verziót. Most jónak tűnik a dolog.
Köszi a segítséget. -
zombinyul
addikt
válasz
zsolt160 #4151 üzenetére
Köszi a választ! Meglestem, a szőrös, tetkós kezemen nagyon nehezen működnek a szívvel kapcsolatos dolgok, a jobb karomon viszont ahol van szőr, de tetkó nincs, ott sokkal pontosabb. Gondolom az alvós funkciók is emiatt nem akarnak működni.
Furcsa, hogy hol jelez üzenetre, hol nem. Bejövő hívásra is hol rezeg, hol nem. Nekem inkább gyári hibának tűnik mint kompatibilitásinak, de remélem nem így van.
A feleségemnek Honor telefonja van, valamelyik nap ha tele leszünk idővel, kipróbálom azzal is. -
Degeczi
nagyúr
válasz
zsolt160 #3965 üzenetére
Asszem csak annyi szívás volt vele, h kínaiul települt föl a Watch Face Designer, így "vakon", a csirkelábas szimbólumokat próbálgatva kellett átrakni angolra - de nem volt nehéz, mert csak ez a két nyelvi opciója van abban a menüben.
Utána már könnyen megérthető, nagyjából logikus program. -
B. Tamas
aktív tag
válasz
zsolt160 #3874 üzenetére
Igen, én is épp ezt írtam, hogy autós navigációt hót felesleges órára kinyomni, Locusnál viszont hasznos lenne, ha egy megadott nyomvonalon megyek. Sőt, tesómnak olyan órája volt (a mostani előtt), ami konkrétan rezgett ha letértél a tervezett útról egy bizonyos távolságra, ami szerintem hatalmas fícsör és kötelezővé kellene tenni minden sportórába.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
zsolt160 #3872 üzenetére
Hogy az órán tudjon iránymutatást ("most fordulj jobbra") adni. Nem sok haszna, minden járművön praktikusabb, ha a telefon rakod tartóba és azon navigálsz, hiszen ott látod a térképet is.
Max transzflektív kijelzős órán lenne annyi értelme, h azt tűző napon is jól látod. -
col
addikt
válasz
zsolt160 #3870 üzenetére
Ha leveszed az órádat és ismét felveszed, akkor kérni fogja a beállított 6 jegyű kódot a képernyő első lapozásakor. Anélkül nem tudod használni.
(Nekem különben az óra új szoftvere több, mint egy órán keresztül frissített, települt és mivel IOS alatt használom (szerencsére) Petal térkép sincs
)
-
-
Aakisan
senior tag
válasz
zsolt160 #3570 üzenetére
Magic Watchon használtam én is ,bár valami nagyon igénytelent vettem rá.
@dualcore Az a baj, hogy munka közbe havi 3x biztos megsimogatom valami gép sarkával . A classic Magic Watch 2 bírta,de most hogy visszatérnék érdekel a fekete is.
A héten csatlakozok köreitekbe,köszi a segítséget mindenkinek -
oszto10
csendes tag
válasz
zsolt160 #3332 üzenetére
Én voltam a láma... Az eddigi séták babakocsival voltak, tehát nem mozgott a kezem, igy az óra nagyon kevés lépést számolt (5km alatt 800at). Ezért jelezte gondolom, hogy itt nem stimmel valami. De legalabb már tudom. A sima GT szamolta a lepeseket akkor is, ha toltam a babakocsit.
-
B. Tamas
aktív tag
-
Zsoltg4s
tag
válasz
zsolt160 #3009 üzenetére
Nem jött össze...
Elindítottam a kerékpározást, de ilyenkor órán nem tudok kilépni, hogy elinditsam az SpO2-t.
Ha telefonon indítom a kerékpározást, akkor ugyan-úgy elindul az órán is az edzés és szintén nem lehet kilépni.
Próbáltam fordítva is, elindítottam az SpO2 mérést órán, majd telón az edzést, de ilyenkor megszakad a mérés. Mondjuk ez a súgóban is le van írva. -
simico
aktív tag
válasz
zsolt160 #2785 üzenetére
Az óráról indítottuk (volna). A listában rábökött a kültéri sétára, akkor jött egy várjuk meg a GPS-t képernyő, aztán jött egy képernyő ami a pulzust és valami diagramot(?) mutatott - ekkor azt hittük, hogy elindult az edzés, elkezdtünk sétálni. De valójában ez után még feldob egy másik képernyőt amin bolha betűkkel írja, hogy a le gombbal kell elindítani az edzést. Kicsit túl van bonyolítva szerintem, én azt várnám, hogy ha rábökök a sétára akkor azonnal induljon is el az edzés minden további hülyéskedés nélkül. Mindegy, most már tudja a séta indításához szükséges procedúrát.
prolad: ezt nem tudtuk, ezért is lenne jó egy normális használati útmutató ami ezeket leírja.
Útvonal rögzítés nem is fontos neki, csak legyen meg, hogy mikor (nap, időpont) és mennyit (lépés, hozzávetőleges táv) sétált és közben hogyan alakult a pulzus. Tizenöt éve a külső antennás navigációk a belvárosban simán rosszabbak voltak és utcával arrébb is rakott többemeletes házak között, ahhoz képest nem rossz amit ma a mütyür órák tudnakJa, ami még negatívum: a rezgés max fokozaton is botrányosan gyenge, egy hatezer forintos Mi Band légkalapács hozzá képest.
-
simico
aktív tag
válasz
zsolt160 #2767 üzenetére
zsolt160 és Degeczi: köszönöm, ez bíztató! Legrosszabb esetben majd megpróbálok csinálni neki saját számlapot a gyártói programmal. Valószínűleg ez lesz akkor a befutó. Már csak élőben kell megnézni valahol, hogy tényleg jó (méret, stb) és élőben is tetszik-e neki.
Veatta: nyilván nem várok olyan pontosságot mint egy mandzsettás Omron vérnyomásmérő től vagy 24 órás Holtertől (mindegyikhez van szerencsém), bár az ujjra csíptetett/húzott pulzoximéterhez képest nincs nagy különbség, viszont utóbbiakkal kevésbé kényelmes sétálni, vásárolni vagy munkába menni, stb. Egyébként pont a kardiológus javasolta okosóra vásárlását, hogy az előírt napi séták és egyéb otthonon kívüli tevékenységek alatt is kényelmesen tudja monitorozni a pulzusát. A lakásban meg persze ott a vérnyomásmérő és társai.
-
misimagaki
aktív tag
-
dajkapeter
senior tag
válasz
zsolt160 #2709 üzenetére
Én is azt tapasztaltam mind Degeczi, ill. amit te. Most már 5%-nál rezeg. Mondjuk 5-0 között még azért elketyeg egy estét nálam. De nem próbáltam.
Nekem is átlag 10 nap körül van. Alvásfigyelés és folyamatos pulzus méréssel. Értelemszerűen kevesebb, ha túrázunk egyet (csütörtökön töltöttem, vasárnap 18km-t túráztunk és most van 13%-on, de még nem jelzett). -
misimagaki
aktív tag
válasz
zsolt160 #2703 üzenetére
[Aliexpress-n] vettem. Ez már pont nem található meg. De szerintem ezek is hasonlóak.
-
-
Balcsix
senior tag
válasz
zsolt160 #2668 üzenetére
Közben rájöttem, hogy a csillagtérképet a korábbi hsz-emben említett interaktív számlapra értették. Viszont a visszaút funkcióról a gyári promoban is szót ejtenek: [link]
Ez ugye arra szolgálna, hogy visszanavigál az óra a megadott kiindulópontra, ha netán eltévednénk pl. az erdőben.
Erre lennék kíváncsi, hogy hogyan működik, mert se az órán sem az appban nem találtam róla információt. -
Macika66
őstag
válasz
zsolt160 #2648 üzenetére
Ez teljesen így van. 3 órám van, GT, GT2 és GT Pro.
Egyedül a sima GT-nél van megoldva a kijelzővédelem példásan. De ott meg gusztustalanul vastag a fémgyűrű a kijelző körül. Pedig ugyanakkora kijelző van mind3 modellben.
Most a GT2-t hordom, mert ameddig nem érkezik meg a GT Pro-ra a védőüveg, addig nem merem használni, hiába a zafírüveg. Pedig biztosan fölösleges félelem, de akkor is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged