Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
Szamlapot nem ugy teszunk fel, hogy a file browser-ben raboksz es felismeri mivel kell elinditani, hanem a Huawei Health app-ban.
-
embe
nagyúr
Szerintem vesd el ezt az ötletet!
Amelyik szíjba / fém, műanyag, bőr..stb. ) ilyen rögzítő tüske kell, abban benne van gyárilag, hisz a kis pöcök miatt nem vehető ki.
Amelyikbe meg a hagyományos tüske kell, ahhoz lehet venni fillérekért. De ha kintről rendeled, akkor adnak is mellé. -
soundman1
senior tag
Ez a privát üzenet engem is érdekelne. A Facemaker-t nem tudom letölteni, a gyári alkalmazással pedig meglévő hwt-t nem tudtam megnyitni.
-
Technoman
őstag
Íme a leghivatalosabbés legfrissebb válasz a kérdéseidre
Természetesen a cég a hivatalos forrásból származó termékekre adja a 2 évet (A Euronics hivatalos, én is ott vettem a telómat)Erről az ársávosról fentebb már értekeztünk. A lényeg: a hivatalos, "ársávos" garancia időn felül a gyártó/forgalmazó önkéntes jótállást is adhat (Fontos viszont, hogy az ottani jótállási feltételeket már ő szabályozhatja! Pld ebben már nem ad gart a kiegészítőkre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest