- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
válasz
gringoka #3493 üzenetére
Nálam sem marad egy helyben, ha állok. Hozok is egy példát. Itt egy erdő melletti falatozóban ettem, kb egy fél órát ültem egy helyben, és a GPS ezt a mozgást rögzítette.
A start/stop érzékelés pont erre való, hogy ezt a fajta "hamis" megtett utat kiszűrje. Mivel nem tudja a Watch Gt ezt, ezért mondtam, hogy ha kényes vagy erre, akkor addig szünetelteted az edzés rögzítés. -
Degeczi
nagyúr
válasz
gringoka #3495 üzenetére
Azt értem (nem pontos már a lépésszámlálás sem, nemhogy a lépéshossz, ami csak testmagasság alapján saccolt), de vajon rögtön a túra végpontján annyi, vagy esetleg azt is csak pár perccel később dolgozza föl?
Meg persze az is kérdés, túrázós módban vajon mennyire a lépésszámlálás, és mennyire a GPS alapján határozza meg a teljes hosszt. Gondolom inkább a lépések számítanak ott is, mert (pláne erdős közegben) a GPS nem megbízható ehhez.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
gringoka #3491 üzenetére
Evés közbeni karlengetés sem nagyon vehetett továbbhaladásnak, mert ahhoz veszett sok, ha stimmelnek a megadott adatok: 500 m-hez kell min. 6-700 lépés, tehát ha 10 percről volt szó, másodpercenkénti karemelgetést jelentene, az meg irreális
Nem inkább csak az, h késett az adatok földolgozása?
-
col
addikt
válasz
gringoka #3468 üzenetére
A probléma ismert, hogy kicsit "túlszámolja" a távolságot. Az elvileg reális 70-80 cm-es lépéstávolságot jóval magasabb értékkel számolja. (Nekem jelenleg a 3280 lépésnél kb 3100 métert jelez.)
A te esetedben valszeg hozzáadta a megtett távhoz az úszás eredményét is, persze még így is irreálisan nagy távolságot számol a lépéseknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen routert?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Amazon Fire TV stick/box
- Robot fűnyírók
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest