- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien4
tag
válasz
csipuka #3208 üzenetére
Én egy jól fizető munkahelyet keresek...
Komolyan amúgy, racionális vélemények érdekelnek, hogy mit lenne érdemes a termékcsaládból megvenni a lányainak... (főleg nekem javasolni mint "teknikál szupport")
Nem akarom elkomolytalankodni a dolgot, tehát ha nem is ez a modell... de bármely másik optimálisabb lenne, akkor osszátok meg velem kérlek! -
Alien4
tag
Sziasztok!
Apósomnak nyugdíjba vonulására gondolkoznak a lányai egy okos órán.
Célok: szív monitorozása (ugye pulzus van, de nem tudom mennyire hitelesen monitoroznak ezek akármilyen gondot... problémát... Esetleg vérnyomásmérés. Véroxigén, bár tippre ha már az elsőt tudja, a többit is tudja)
EKG/pulzusmérés legyen ofc, ha vérnyomás/légzés lenne, akkor pedig gondolom kiegészítő is kell neki.
Mivel teljesen kezdő vagyok a témában, a Ti segítségeteket kérném és témába illő gondolatok osszátok meg Velem kérlek, melyik lenne a célnak legjobban megfelelő típus?!
Előre is köszönöm, legyen szép napotok!(másik csoportból hoztam a kommentet, elnézést érte)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest