Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
Nezegetem aj uj orarol az infokat. Nem vagyok meggyozve.
A notification jobb kezelese hasznos lenne, de amugy nem hianyzik tobb okositas nekem.
Az uzemido fontosabb szamomra a mostani funkcionalitassal.
Viszont az ar az elszallt. En meg tavaly nyaron 200$-ert vettem, most meg az egyszerubb model is +400$? WTF? -
Balcsix
senior tag
Mint ahogy írtam a Garmin jóval nagyobb előnyt élvez tapasztalat terén a Huaweinél. Felesleges, és nem is lehet a két gyártó eszközeit összehasonlítani. Teljesen más közönséget céloz meg a kettő gyártó.
Ha viszont a pulzusmérés a cél, akkor nem csuklón hordható eszközt kell választani, hanem mellpántos dolgot. Jóval pontosabbak bármelyik csuklón viselhető eszköznél! -
dajkapeter
senior tag
Egyetértek Balcsix kollégával! Ne mérd össze a Garmin és a Huawei eszközöket. A Garmin mióta világ a világ gps-es kütyükkel foglalkozik. A Huawei a telekomunikációban utazik... Nem egy csoport a kettő. Ha úgy nézzük a Garmin okosfunkciói nem annyira "kiforrottak", mint a Huawei-é.
-
Balcsix
senior tag
Azért a Garmin jóval előbb volt az okoseszköz piacon mint a Huawei. Jóval nagyobb tapasztalattal rendelkeznek pár gyártónál. A felsőkategóriás termékeikkel véleményem szerint mai napig nem tudják felvenni a harcot más gyártók eszközei...
De ennek ellenére én eddig teljesen meg vagyok elégedve a GT 2 PRO-val. -
Balcsix
senior tag
Pár helyen figyelmeztet is, hogy a pontos pulzus méréshez stabilan kell tartani a kezet. Nem is nagyon hiszem, hogy van olyan csuklón hordható eszköz ami pontosan tudná mérni a pulzust terhelés alatt. Illetve nem szabad teljesen az eszközre hagyatkozni ilyen szempontból, de ez is le van írva az óra hivatalos oldalán. Viszont arra tökéletes, hogy támpontot adjon a jelellegi helyzetről.
Ahogy megfigyeltem nekem elég pontos a tracking. Bár nálam egyfolytában megy a telefonon is a GPS, ez nem tudom hogy számít-e valamit? -
Tosee
őstag
Megnéztem a telefon saját értesítési beállításait, a gmail appnál minden értesítés engedélyezve van fiókonként. Úgy néz ki akkor nálad más probléma miatt jelez az óra többször, de sajnos több ötletem jelenleg nincs. Ha esetleg találsz megoldást, akkor írd le szerintem jól jöhet még bár kinek.
-
Tosee
őstag
Szia!
Egy próbát megér
Gmail app -> beállítások -> email cím -> "Értesítés a beérkezett üzenetekről"
mire van állítva?
Nálam csak a Címke értesítéseknél van pipa, és csak egyszer jelez az óra.
"Értesítés minden üzenet esetén" - kikapcsoltam. Már az óra megvásárlása előtt idegesített, ha több levelet szinkronizált egyszerre az app (2 gmail fiók) akkor megvadulva jelzett mail-enként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest