- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
válasz
Lackooo84 #4870 üzenetére
Ugyanilyet használtam az enyémhez is (bár azt az Aliról vettem), tényleg kiváló.
A baj (és nem okolok senkit, csak én voltam a figyelmetlen), hogy leejtettem a garázsban pár hetesen az órát, betonra és pont a kijelző szélét kapta el, törött mindkettő. 36e volt a kijelzőcsere...
A baj okozója, hogy körben a "lünetta" egyben van, egy darabból van a kijelzővel, így bármilyen keményebb behatás éri az óra felső peremét, az rögtön törik és viszi magával a komplett kijelzőt is....
Utána vettem rá eloxált aluminium lünettát (ugyanonnan) és 38 mm-es sík védőüveget, azzal adtam tovább a fiamnak, így már bolondbiztos is és a kinézete nem változott meg számottevően. A mai napig is többször esett, de a kijelzőnek semmi baja. -
soundman1
senior tag
válasz
Lackooo84 #4870 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, gondolkozom rajta. Hasonló 3 db-os volt rajta eddig. Az elsőt középre raktam, így a kézfej felöli kis perembe pár nap után beleakadtam, így hamar csere lett. Most 1 év használat után beletúrtam egy helyre és emiatt a 3.-ba is beleakadtam, pedig ezt már kicsit könyék felé eltolva tettem fel.
Gondoltam kipróbálom a szilikonosat, kell egy kis változatosság és szebb a gyári lünetta. -
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Lackooo84 #4817 üzenetére
Ha be van állítva, akkor érzékeli. Nekem szokott néha bosszúságot okozni, amikor meló közben sétálgatok meg-megállva, aztán megyek vissza a kocsihoz, akkor meg 50 méterenként jelzi, hogy most akkor én kültéri sétát végzek és indíthatja az edzést? Volt már rá példa, hogy elliptikus edzést szeretett volna, biztos nagyon lóbáltam a kezem...
-
gombasm
aktív tag
válasz
Lackooo84 #4798 üzenetére
Köszönöm, de nem így van...
Az órán megjelenő, hogy az értesítésekhez az egészség alkalmazásban engedélyezze az értesítéseket. Az alkalmazásban az engedélyezéskor a rendszernek erre az oldalára dob, ahol feljön ez az üzenet.
Ott is van, hogy az egészség alkalmazásból történő eszközértesítéseket lehetne itt engedélyezni. -
macy
addikt
válasz
Lackooo84 #4775 üzenetére
Nincs ezzel gond, nekem is volt egy ideig, hogy nem ébresztett néha együtt a két cucc, de úgy hogy 8.00-ára van beállítva ébresztés, először csak a teló ébresztett, elnyomtam, aztán 10 perc múlva már az órának is megjött a hangja. Ezt megcsinálta többször is, biztos nem tért magához az alvásból
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Lackooo84 #4729 üzenetére
Hát sajnos hiába Honor, sok dolog nem működik olyan jól az órával, mint a Huawei telefonon. Pl. értesítéseknél az értesítést jelző app ikonja nem minden appnál jelenik meg. Huawei telóval, ha az órán "kilőttem" az értesítéseket, akkor a telefonon is olvasottként érzékelte, és nem villogott tovább, na itt ez sem működik. Bizonyos értesítések nem jól jelennek meg, pl PS appnál kiírja, h egy ismim bejelentkezett, de hogy ki, azt nem. A nován ez is jól működött.
-
misimagaki
aktív tag
válasz
Lackooo84 #4576 üzenetére
Szia!
Pl Amazfit szilikon szíjakNekem van több. Semmi bőrirritáció, semmi macera.
-
Decske
senior tag
válasz
Lackooo84 #4573 üzenetére
A sós víz oldott anyag tartalma 35 g/liter az édesvízé maximum 0,5 g/liter. A sós víz esetében ez konyhasó és különböző lúgos hatású szulfát vegyület, míg az édesvízben meg karbonátok vannak oldva főleg hidrogén karbonátként. Utóbbiak főleg hő hatására válnak ki. Ha a só a tengervízből kiválik az órában, akkor szét tudja feszíteni (mint a jég eróziója köveken) és azon a résen már be is hatol. Plusz a tömítő gumit is tudja károsítani. A sós víz elektrolit folyadékként viselkedik, ami rövidre tudja zárni az elektronikát, plusz a különböző fémek között galváncellát tud létrehozni ami gyors korróziót okoz. Ezen felül a tengervíz lúgos kémhatása meg tudja marni az áramköri lapot, ami szintén nem tesz jót az elektronikus eszközöknek.
Az édesvíz meg inkább szigetelőként viselkedik, mert eléggé rossz az elektromos vezetése. -
Decske
senior tag
válasz
Lackooo84 #4571 üzenetére
Nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni. Sós vízbe semmilyen elektronikai eszközt nem szabad vinni (maximum csak azt, amire a gyártó is ráírja, de jó szívvel azt sem vinném be személy szerint). A korábban említett hajszárítózás meg a legrosszabb, mert még mélyebbre be tudod fújni a vizet és csak még több kárt okozol vele. A legjobb ötleg inkább a kontakt folyadékban való áztatás, ami el tudja távolítani a kis mértékű vizes korróziót meg a vizet. A kirakódott só meg leginkább mar, azzal nagyon semmit nem lehet csinálni. Szvsz ez leginkább tanulópénz volt.
-
mycso
veterán
válasz
Lackooo84 #4562 üzenetére
Jahh, nálam mindig ott van zsebben egy t2 torx, ha beázna az óra. (életszerű)
Nemrég nekem is így döglött meg... Kuka.
#4566killertibi:
Vaóban sósvízre csak a gt3pro-ra van, viszont ebben ott van az indikátor, ami ha elszíneződik, akkor a garancia ugrik. És természetesen elszíneződik ilyen esetben. Nekem egyébként édes vízben adta meg magát. -
Nagymelák
senior tag
válasz
Lackooo84 #4515 üzenetére
Az enyém sokáig bírta, utána egy sima zuhanyzás adott neki, akkor kiszáradt jó lett miután kitömítettem, 2 hónapig jó volt néha vizet is kapott, 1 héttel ezelőtt egy medencézés megadta a kegyelem döfést neki. És valóban van benne indikátor. Most alkateészként próbálom árulni mert a kijelző, és az érintő működik vettem hozzá új aksit de annál már eltévedtem.
-
mycso
veterán
válasz
Lackooo84 #4468 üzenetére
Pont pár hete dicsértem egy kollégának, hogy kb 2 éves, és még mindig tök gyors, stabil cucc, az akkuja is jól bírja és remélem még sokáig el leszek vele... Erre feladta.
Igazából most azon agyalok, hogy veszek egy ugyanilyet.
Ma egyébként fent hagytam hosszabb időre a töltőn, természetesen nem kapcsol be, viszont iszonyat mód forrósodott.
És ezzel az akku dologgal bele is ültetted a bogarat a fülembe, alin 4.000ft körül adják (bár holnap lehet beszaladok egy huawei szervizbe, hogy hátha tudnak valami okosat mondani)
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Lackooo84 #4292 üzenetére
Na, korai volt az örömöm az "optimalizált alváskövetés"-t olvasva: már a frissítés utáni második este képes volt másfél órányira az asztalon hagyott órát alvásnak tekinteni, és az ébredést is csak fél órával később vette észre...
Mivel továbbra sem engedi szerkeszteni, korrigálni a kezdet- és végidőpontokat (pl. a Xiaomi Mifit-nél van erre mód), így arra sem jó a funkció, h valahová, pl. Google Fitnesz alá kiexportálva legyen egy automatikus alvásnapló
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Lackooo84 #3884 üzenetére
Miért ne működne?
A legfrissebb itthon elérhető, 11.0.14.90, amiben van vízmentesítés meg Petal.
(tegnapelőtt még normális tempóval jött le a telefonra, gondolom azóta nagyon le lehetnek terhelve a szervereik. Az órára már akkor is lassan ment át, nagy lehet a file)
Ugyanúgy előhozza az értesítéseket a fölfelé simítás, mint korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest