- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- MIUI / HyperOS topik
- Korábban érkezhetnek a Motorola kagylói
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
-
bandigyerek
senior tag
Na, akkor... A P30pro-n ha beállítottál egy ébresztőt a telefonon (nem a Health app-ban), akkor azt átlőtte az órára, olyan szinten, hogy az órával szundizni, meg némítani is lehet(ett) (már nincs meg a telefon) Most Xiaomi telefonom van, ennél ez nem opció. Ha az egészség appban bekapcsolom az értesítés a telefon órájára, akkor ugyan jelez az óra is, de ennyi. Se kikapcsolni, szundizni nem lehet vele, ergo, semmi értelme. Marad az hogy az app-ban kacspolom be az ébresztési időpontot (vagy az órán ugye) A múltkor azon voltam megrökönyödve, hogy valakinek a Honor telefonjával nem működik az ami a P30pro-val ment.
-
bandigyerek
senior tag
válasz killertibi #4362 üzenetére
Én egy GT2 -t használok (mindenre is elég, ahogy mondani szokás). Eredetileg P30 pro-val ment, most egy xiaomi 11 lite 5G mellett van. Nincs a megszokott üzenetkezelés, és ébresztés. Vagyis: gyűjti az üzeneteket, és hiába nézed meg nem törli sem a telefonról, sem az óráról. A telefonon beállított ébresztőt nem tudod az órán kezelni, csak azt ami az app-ban van. Az meg ugye nem csörgeti a telefont.
-
bandigyerek
senior tag
válasz Diamond500 #3968 üzenetére
Nem. Csak egy fólia van rajta.
-
bandigyerek
senior tag
Amíg a P30 pro-t használtam, nekem is müködött rendesen. De a Mi11 lite miuival nem kezeli rendesen. Nekem kell törölni az értesítéseket. Sőt napi rendszerességgel közli a health ( petal / huawei) , hogy állítsam be az akumlátor menedzsmentbe, hogy ne állítsa le az OS.
-
bandigyerek
senior tag
válasz misimagaki #3777 üzenetére
Én is xiaomival használom, és az üzeneteket magamnak kell törölni az órából. A Petal app-al is, meg a huawei health-al is.
-
bandigyerek
senior tag
Itt valami régiós dolog lehet. Szerintem az a 11.xx fw kínai lehet.
-
bandigyerek
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
bandigyerek
senior tag
Urak!
Használja valaki Xiaomi/Redmi telefonnal a vekkert? Működik rendesen? Csak az egészség app kell, vagy más is? -
bandigyerek
senior tag
Úgy látszik jön az évszakváltás. Vedlenek a szíjak...
-
bandigyerek
senior tag
Nem úgy volt, hogy csak a GT2 pro kaphat 3party appokat?
-
bandigyerek
senior tag
Szívesen segítenék, de csak félig tudok. Bringázni szoktam (leginkább nyáron, mert utálom a dagonyát) és MTB-vel taligaútra és ösvényre is betévedek olykor-olykor és nem tapasztaltam semmi rendellenességet. Szépen lekövette a nyomvonalat. Egyszer kipróbáltam, hogy városban épületből - épületbe mentem, és hát ott csinált furcsaságokat, de azért ott is helyt állt. Viszont részedről ez utóbbi nem releváns. Az viszont igen, hogy ha egész nap úton vagy, mint a lószar, azt is bírni fogja az óra.
-
bandigyerek
senior tag
Ez nem okosóra, inkább egy pofás aktivitás-mérő. A samsung órái a nektek valók, ott nagyon sok mindent lehet állítani.
Diamond500: Nekem nem volt semmilyen rossz tapasztalatom fw frissítés után.
[ Szerkesztve ]
-
bandigyerek
senior tag
válasz lumpika #1503 üzenetére
Olyan, hogy garancia, jogilag nincs. Jótállás van, meg szavatosság. A Gyártói jótállás (amiről papírt is kapsz a dobozban, vagy mellette) a gyártó intézi a javítást. A forgalmazói jótállást (ami min. 1 év kellene, hogy legyen), a forgalmazó intézi. Ha bármely esetben nem javítható (pl. nem rendeltetés szerű használat) szakvéleményt kell mellékelni, amely igazolja ezt.
-
bandigyerek
senior tag
válasz Becenick #899 üzenetére
Én bringázáshoz használom, abszolút hobbi célra. Nincs meg ugyan régóta, és huawei telóval használom, valamint nem ismerem a Stravát (azt se tudom mi az), de amit a Egészség app tud az nekem bőven elég.
Példa:
A Google térképét nem használja (a mostani helyzetben fura is lenne, de szerintem sosem tette), tehát nem lehet visszanézni, hogy melyik kavicsba botlottál meg (mondjuk errefelé valamikor a háború utáni műholdképek vannak a Maps-ba, úgyhogy mindegy is), de egész jól mutatja a sajátján. A fiziológiai adatok szerintem pontosak, a sebesség is kb. passzol, jól látszanak az állások is. Ez alatt a cirka másfél óra alatt kb. 4% -ot merült. az aksija.
Én elégedett vagyok vele. Arról nem is beszélve, ha útközben hívnak, nem kell előkaparni a se...em alól a telefont, hanem lehet ugafonozni ezzel is, és meg nem volt rá panasz, hogy rossz a minősége. -
bandigyerek
senior tag
válasz California1 #825 üzenetére
-
bandigyerek
senior tag
válasz California1 #823 üzenetére
Ha "kintről" az "eszközök" részben levő "kiemelt" részben levő "óraszámlapok"-at nyitom meg max 13-at tölt be. De ha bemegyek az órához és ott nyitom meg az Óraszámlapoknál az "egyéb" részt, csak úgy fossa a képeket.
-
-
bandigyerek
senior tag
válasz Atheneee #756 üzenetére
A GPS mindig többet eszik, ezt figyelembe kell venni. A pulzus-mérés intelligens, vagy valós idejű? (utóbbi jobban eszik) Az alvás figyelés a normál, vagy a True Sleep? (utóbbi jobban eszik) A készenléti kijelzés is eszik az aksiból rendesen.
A pici zöld óra az aktív (közepes, vagy erős) testmozgás idejét jelzi. Pl.: gyorsabban gyalogolsz mondjuk 5 percig. Az örülő piros manus meg ha jól tudom az, hogy punnyadásból hányszor indultál neki csinálni valami komolyabbat. (bár ez utóbbit nem igazán sikerült még kiismerni, mert ugye kinek mi a komoly )A hívásjelzést nem tudom, hogy hogy lehet kikapcsolni, de végső elkeseredésnek mondjuk a Ne zavarj (holdacska) módot kapcsold be, vagy a beállításoknál van olyan, hogy hangerő, meg néma mód. (47mm verzió)
Ha minden ki van kapcsolva, és úgy is ledobja a láncot háromnaponta, töröld az egészség appot, és rakd újra fel, az órának meg adsz egy gyári visszaállítást. Ha úgy is kezelhetetlen, legfeljebb beszélsz a Huawei-jel, hogy mi a teendő.
Még új az óra nekem is, de remélem segítettem valamit.
-
bandigyerek
senior tag
Hol lehet mérni a véroxigént? Csak edzésnél működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával