- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
-ZeeZee- #4819 üzenetére
Hát nekem csak olyat csinál, hogy ha el van indítva a kültéri séta, és megállok 1 piillanatra akkor már kérdezi, hogy leállítsa e...
Nekem ugyan kezdetektől be van kapcsolva ez a funkció, de még soha a büdös életben nem kérdezett rá, hogy elindítson e bármit, pedig sokszor sokat sétáltam úgy, hogy elfelejtettem indítani az órát.
-
misimagaki
aktív tag
válasz
-ZeeZee- #3769 üzenetére
Én Xiaomival használom. Már a másodikkal.
Nem tudok számlapot venni. Mást nem tapasztaltam.
Előtte volt Bip. A funkcionális része annak is megfelelt. Nyilván a GT2 esztétikusabb.Egyébként részemről nem látom az ujakban a hatalmas innováciot. Legalábbis annyit nem amennyivel dragabbak
Vedőtokot vettem én is. Nyaron bringazáshoz vagy akkor veszem fel, ha tudom veszélyben lehet.
-
zsolt160
aktív tag
-
col
addikt
válasz
-ZeeZee- #3769 üzenetére
Én IPhone-vel használom, de a Huawei tabletemmel is működik. Azt nem tudom a Xiaomi hogy viselkedik. Van lehetőség beállítani a BT kapcsolat megszűnése esetén a jelzést, de én nem használom.
Nekem nem karcolódott még, igaz vigyázok is rá. A tokon, védőn gondolkoztam én is, de egyelőre még nem szereztem be (fólia sincs rajta), nem tudom, mennyire lesz a szilikon toktól "otromba", illetve a kezelőfelület érzékenysége nem romlik-e. -
col
addikt
válasz
-ZeeZee- #3766 üzenetére
Én is használtam Honor Band-et, az is tökéletes volt, de ez annál jóval többet tud és praktikusabb is.
Nem tudom, hogy mennyire "régi" a raktárkészlet, de én év elején (tavasszal) vettem a GT2-őt (Xtreme Digitáltól) és az aksiján nem veszek észre semmi problémát. Használattól függően 7-8 naponta töltöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch S6 44 mm NIKE EDITION - NEM MŰKÖDŐ KÉPERNYŐ
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest