- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
-
Looserke
őstag
Még nincs ilyen órám, csak szemezek vele, de nem használnám a funkciót, eddig sem hiányzott az elhalálozott Amazfit stratosomból. Az jó ha látom, hogy ki hív és esetleg el tudom utasítani az órán, de beszélni biztos, hogy nem fogok az órába és ne is csörögjön nekem, elég ha rezeg. És ha hívás fut be, akkor gondolom alapból az órán csörög és a telefonon ki kell választani, hogy a telón akarom inkább felvenni a hívást. Gondolom jobban is merül, ha be van kapcsolva ez a funkció, mert hanghívást Bluetooth LE-n nem tudsz bonyolítani.
-
col
addikt
Rendben, akkor nem tudja és nekem van különleges órám.
De még egyszer leírom, hátha másnak is van ilyen különleges órája és ugyanígy működik neki is.
Az Iphone-on, ha az értesítés központban megnyitom az értesítést - ami az órán is megjelent előtte -, és azt a telefonon törlöm is onnan, akkor nálam az órán is törlődik az értesítés, tehát már nem kell kézzel törölnöm onnan.
Különben természetesen BT-n keresztül oda-vissza kommunikál az óra és a telefon, hiszen különben az óra hogy lenne képes az adatokat a telefonra küldeni és viszont.
Kellemes és áldott Ünnepeket! -
col
addikt
Sajnálom és nem a "vita" miatt mondom, de kénytelen vagyok ellentmondani. Igenis kommunikál "visszafelé" is. Ha értesítés jön, és az órán is megjelenik, akkor ha a telefonon megnézed és ki is törlöd az értesítést, akkor az az óráról is törlődik. Most 2 napig folyamatosan teszteltem és így tett.
Lehet, hogy szerinted lehetetlen, de ez bizony így működik és többszörösen tapasztaltam, tehát nem a levegőbe beszélek. -
col
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest