Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
Lackooo84 #4468 üzenetére
Pont pár hete dicsértem egy kollégának, hogy kb 2 éves, és még mindig tök gyors, stabil cucc, az akkuja is jól bírja és remélem még sokáig el leszek vele... Erre feladta.
Igazából most azon agyalok, hogy veszek egy ugyanilyet.
Ma egyébként fent hagytam hosszabb időre a töltőn, természetesen nem kapcsol be, viszont iszonyat mód forrósodott.
És ezzel az akku dologgal bele is ültetted a bogarat a fülembe, alin 4.000ft körül adják (bár holnap lehet beszaladok egy huawei szervizbe, hogy hátha tudnak valami okosat mondani)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch 9 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4263
- Apple Watch Series 4 44mm Aluminium Case
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest