- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
"sík ideg voltam fél órán keresztül, miközben raktam össze a gyerekeknek az emeletes ágyat, és szerinte tök nyugodt voltam"
Itt a probléma. Fizikai aktivitás közben nem mér stressz szintent, csak nyugalmi pulzusból tudja számolni, ergo aki nem ülő/irodai munkát végez annak felesleges is bekapcsolni. -
WestBam
senior tag
Köszi a visszajelzést!
Igazából számomra már egy hét töltés nélkül is "megváltás" kategória, hiszen ez csak akkor megy el két napot ha abból egyet energiatakarékosban tölt (akkor semmit nem tud csak időt mutat). Sajnos túrázásaim során nem egyszer előfordult, hogy logolás közben lemerült, ellenben ha 1-2 hét az üzemideje a Watch GT 2-nek akkor egy rendes egy napos utat ki kell bírjon töltés nélkül, ami szintén pozitív dolog. Kollégámnak az első szériás órája van, Ő pl. mai napig imádja, pedig az ahogy olvastam még több sebből is vérzik/vérzett. -
pergabb
senior tag
mivel xiaomi telefonom van, így nem tudok erre felelni, de amúgy működik vele minden ami másnak is
mi9 és mi10 is szereti az órát, én kevésbé, mert idegbeteg bőröm van és nyugalmi helyzetben is képes olyanokat mérni, ami nem létezik, de ez tényleg az én bőrproblémám már
Amúgy is max alvás adatokat nézem, hogy mennyit szunyáltam, ill jelezze nekem, hogy ha jött üzenet, mert telefonra nem szívesen rakok hangot, rezgést meg nem érzem a nadrágban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Horizon Forbidden West
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest