- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
B. Tamas #4646 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, végül megvettem a Feleségemnek a Huawei Band 6-ot.
Akkor még egyszer. Samsung teló. App Gallery telepít a linkről.
[link]
Majd ott egészség app letölt. És öröm, boldogság?
Vagy simán az egészség appot letöltöm a linkről és az magától a frissül a továbbiakban app gallery nélkül? -
g0dl
addikt
válasz
B. Tamas #4486 üzenetére
a GPS magasságadatai pedig híresen (vagy hírhedten) pontatlanok polgári felhasználás szintjén.
Ez még most is igaz, mikor nem csak GPS, hanem Glonass, BeiDou, Galileo stb. is van, és ezeket ráadásul egyszerre használjuk.
Emlékszem a GPS korszak elején nagy dolog volt 6-8 műhold egyidejű használata egy percen belül, most a harmadik másodperc végére 31 műholdat használt a mobilom. -
anrb
aktív tag
válasz
B. Tamas #4052 üzenetére
Köszi. Ismerem a vasat, csak az adatokra voltam kíváncsi. Az én GT2e-ben elvileg TruSeen 3.5 van a GT2 3.0-ájával szemben. A Health export funkciójába viszont nem került bele a pulzus adat. Biztosan azért, mert az óra pulzusmérője vagy szoftvere nem képes a másodpercenkénti mintavételre (sem). Azaz sport analitikai célra a GT2 család alkalmatlan. Abban reménykedtem, hogy azonnal tudok exportálni track-et anélkül, hogy a Huaweitől kell adatokat igényelni.
-
anrb
aktív tag
válasz
B. Tamas #4029 üzenetére
Szia, nagyon szépen köszönöm. A dátum nálad OK. Fel tudnád rakni esetleg az TCX exportot is (a GPX-ben nincs pulzus adat, csak koordináták és magasság)?
Hitravaval jó adatokat kapok, de a legfrissebb Health exporttal meg nem (iOS verzió 12.1.1.305, Android verzió 12.0.12.320). -
anrb
aktív tag
válasz
B. Tamas #3997 üzenetére
Szia! Meg tudnád nézni, hogy nálad értelmes adatokat exportál a Health? Nekem GT2e van, de a TCX és GPX export egyaránt használhatatlan. Egyrészt a dátum 1970.01.20, másrészt hiányzik a pulzus adat.
Én egyébként Hitrava-val szoktam adatokat exportálni, de lehangoló volt látni, hogy az órám csal (interpolál) a track-eknél, és csak 5 másodpercenként van pulzus adat. -
-
Degeczi
nagyúr
válasz
B. Tamas #3223 üzenetére
Ugyan Stravát nem használok, de Google Fithez én is ezzel szinkronizálom az alvás, pulzus, és lépésadatokat.
A gyári szinkron sosem működött, ez teljesen jó, csak néha kézzel kell elindítani mert a telefonom vmiért nem futtatja a háttérben pedig hozzáadtam a korlátozás alóli kivételekhez. De nem gond, mert ha kimarad pár nap, pótolja azokat (míg a gyári mindig csak aznapot volt hajlandó szinkronizálni, ha egyáltalán)Viszont teljesen érthetetlen, más gyártókkal szemben a Huawei miért nem enged kézi módosítást hibásan detektált alváskezdeten...
Volt már, h bő 3.5 órával korábbra vette az alvás kezdetét, amikor épp nem is volt rajtam, hanem az asztalon hevert - de nem zavartatta magát, szépen "detektálta" akkor is a könnyed és a mély alvási periódusokat... (legalább az lenne egy vészfék az algoritmusnak, h nincs pulzus... de úgy nézem a Google Fit-ben, h saccolt magának azt is) ennyire lehet hát komolyan venni. -
-
Hellas
senior tag
válasz
B. Tamas #2987 üzenetére
Olyan van, hogy “alacsony töltöttségű mód”, de az ki van kapcsolva a telefonon. Ami viszont még bosszantóbb és nagyon remélem, hogy csak user error és van rá megoldás, hogy edzés (bicikli) közben, nem jelzi az értesítéseket, csak és kizárólag az edzéssel kapcsolatos aktuális információkat látom a kijelzőn. Erre van valami megoldás, vagy ez ilyen? Lényegében pont ezért vettem, hogy ha tekerek és jön valami üzenet, ne kelljen megállnom elővenni a telefont megnézni ki az.
-
soundman1
senior tag
válasz
B. Tamas #2901 üzenetére
Ez a gyártók hülyesége, mindegyiknek csak a sajátjával működik minden flottul. A GT-k a Health-en keresztül közvetlenül érik el a bluetoothot, mintha az Android gyári szoftverét kihagynák, hiába smerteted fel az órát android alatt, az sem segit, ezért nem fog működni pl. ez sem. Ez az én tapasztalatom.
-
soundman1
senior tag
válasz
B. Tamas #2898 üzenetére
Xiaomi 9SE-t nem tudtam rábírni, a mostani Huawei-t feloldja, de a záróképernyőt így is kirakja, ezért maradtam az ujjlenyomat+arcfelismerés kombinációnál.
A másik pedig, hogy az elég nagy bluetooth hatótáv miatt volt olyan, amikor a nagyobb gyerek hozzáfért a telómhoz, amikor az övé be volt korlátozva. Ez is lehet egy szempont a feloldás kérdésénél. -
-
adamfriday
senior tag
válasz
B. Tamas #2891 üzenetére
Szerintem sokan rosszul értelmezik ezt a lépésszámlálást. Az app azt figyeli mikor melyik eszköz "sétál" éppen, pl. amikor mindkettő nálad van akkor nem fog duplán számolni. Ha sétáltál csak az órával 1000 lépést, csak a telefonnal 500-at, majd mindkettő nálad volt és úgy is 500-at, akkor 2000 lépést fog jelezni. Azt el tudom képzelni, hogy amikor mindkettő nálad van, akkor átlagol. Egyébként nem is lehet ezt beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest